-
dmn
-
Martaaaaaa ♫
w sumie to i tak na wszystkie koncerty chodze z ojcem; ) ale co innego koncert w klubie czy gdziekolwiek a co innego (chyba) 3 dni w Gdyni :D za pare lat będe jeździć z siostrami; > -
dmn
no to i tak muszę przyznać, że masz świetnego tatusia :)
też taki będę... ale nie prędko; ] -
Martaaaaaa ♫
wychował mnie muzycznie to sie z nim włócze; ) jeszcze przed nami 2 koncerty w tym roku. i to już za miesiąc! :D -
-
dmn
Adoptujcie mnie!:D
no u mnie też daddy zaszczepił mi miłość do muzyki ale będąc w Twoim wieku słuchałem troszkę innej muzyki:/ i obawiam się że nie zostałbym zabrany na koncert np The Prodigy :) -
Bobic
to bomba. Rok temu tez mialem 15 lat i bylem z tata na jednym dniu wlasnie 6 lipca na Placebo, dla chcacego, pragnacego, marzacego nic trudnego. A gdy Twoj tata jeszcze tak bardzo dobrze wyksztalcony muzycznie to jeszcze latwiej powinno byc; p -
Martaaaaaa ♫
>dom♪n wrote:
>Adoptujcie mnie!:D
>no u mnie też daddy zaszczepił mi miłość do muzyki ale
>będąc w Twoim wieku słuchałem troszkę innej muzyki:/ i
>obawiam się że nie zostałbym zabrany na koncert np The
>Prodigy :)
ja tam nie mam nic przeciwko adopcji :D -
Martaaaaaa ♫
gdyby tata sam nie chciał to mogłabym pomarzyć o koncertach. a że on sam ich słucha, gra ich utwory to co innego; )
ej, co ja gadam. gdyby nie to że on słucha tej muzki to ja nawet nie myslałabym o takich koncertach. wole nie myslec jakby wyglądało zestawienie zespołów które cenie. tfu, i pomyslec że słuchałabym Eski jak moje kolezanki! fu! -
dmn
noo, fuu... :/
wiosna - Tokio Hotel
lato - Paris H.
jesień - Jeden Osiem L
zima - Britney... hm... brzyyyydaaaal
-
Martaaaaaa ♫
-
Anonim
Kiedy w końcu zagrają? Kiedy, kiedy, kiedy?!!!!1111jedenjedem <adhd>
Ile można czekać? :[ :D -