Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • dmn

to zabierzesz rodziców na Openera :)
  • Martaaaaaa ♫

w sumie to i tak na wszystkie koncerty chodze z ojcem; ) ale co innego koncert w klubie czy gdziekolwiek a co innego (chyba) 3 dni w Gdyni :D za pare lat będe jeździć z siostrami; >
  • dmn

no to i tak muszę przyznać, że masz świetnego tatusia :)
    też taki będę... ale nie prędko; ]
  • Martaaaaaa ♫

wychował mnie muzycznie to sie z nim włócze; ) jeszcze przed nami 2 koncerty w tym roku. i to już za miesiąc! :D
  • dmn

Adoptujcie mnie!:D
    no u mnie też daddy zaszczepił mi miłość do muzyki ale będąc w Twoim wieku słuchałem troszkę innej muzyki:/ i obawiam się że nie zostałbym zabrany na koncert np The Prodigy :)
  • Bobic

to bomba. Rok temu tez mialem 15 lat i bylem z tata na jednym dniu wlasnie 6 lipca na Placebo, dla chcacego, pragnacego, marzacego nic trudnego. A gdy Twoj tata jeszcze tak bardzo dobrze wyksztalcony muzycznie to jeszcze latwiej powinno byc; p
  • Martaaaaaa ♫

>dom♪n wrote:
    >Adoptujcie mnie!:D
    >no u mnie też daddy zaszczepił mi miłość do muzyki ale
    >będąc w Twoim wieku słuchałem troszkę innej muzyki:/ i
    >obawiam się że nie zostałbym zabrany na koncert np The
    >Prodigy :)

ja tam nie mam nic przeciwko adopcji :D
  • Martaaaaaa ♫

gdyby tata sam nie chciał to mogłabym pomarzyć o koncertach. a że on sam ich słucha, gra ich utwory to co innego; )
    ej, co ja gadam. gdyby nie to że on słucha tej muzki to ja nawet nie myslałabym o takich koncertach. wole nie myslec jakby wyglądało zestawienie zespołów które cenie. tfu, i pomyslec że słuchałabym Eski jak moje kolezanki! fu!
  • dmn

noo, fuu... :/
    wiosna - Tokio Hotel
    lato - Paris H.
    jesień - Jeden Osiem L
    zima - Britney... hm... brzyyyydaaaal
  • Martaaaaaa ♫

jak to dobrze że jeszcze nie jadłam kolacji; )
  • Anonim

Kiedy w końcu zagrają? Kiedy, kiedy, kiedy?!!!!1111jedenjedem <adhd>
    Ile można czekać? :[ :D
  • Martaaaaaa ♫

podejrzewam że na taką informację musimy jeszcze dłuuuuugo czekać. niestety.
  • majkel

http://www.muzyczna.pl/artykul/konc...
    subiektywne podsumowanie koncertów w roku 2007