Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To było jakieś...tydzień?? dwa??

heh...

Przypadkowe zetknięcie się ze słowami "Run take the money" dało swój efekt.

Jak narazie Ok Computer i Kid A.
  • Panna Oriana

Dostałam OK Computer i Kid A od brata.

Jestem już w posiadaniu pozostałych płyt^^

Ale uwaga, uwaga! Płyty oryginalne a mój "odtwarzacz" (wierzo podobne coś) nie chce ich odtwarzać! Zgrałam na komputer, wypaliłam płytkę i nadal nie moge odtwarzać! Musze sobie radzić i słuchać na komputerze lub podłączać iPoda do głośniczków...
  • .Maryś.

mnie koleżanka z klasy zaraziła. Najpiew słucałam tak o bez szczególnych faz, ale nagle cos uderzyło i teraz radiohead jest jednym z moich ulubionyh zespołów :)
  • Maruška

a ja sie sama zaraziłam słuchając nagrania wokalistki Dresden Dolls która śpiewała Creep:]
  • Anonim

A mnie zaraziła pewna kobieta w dziwnych okolicznościach.. "ok komputer" i tak się zaczęło..
  • Anonim

moje o 6 i 8 lat starsze rodzeństwo, które słuchało tej muzyki jak ja byłam jeszcze mała.. i tak mi zostało.. ciągnie się od dzieciństwa i jest dla mnie lekarstwem..
  • sam sie zarazilem p.s pozdro dla Miyu z Pionek
  • Anonim

ja sama siebie zarazilam :)
  • Anonim

nwet nie pamietam. ktos mi tam ciagle mowił o nich, ale nic nie słyszałam, a jak juz usłyszałam to umarłam :) i narodziłam sie na nowo hehe
  • Mary-ha-ha-ha

ja od zarania dziejow jestem nosicielka;-)
  • barrakuz

zaczęlo się od dobrze kojarzonej i miłobrzmiącej nazwy 'radiohead' w czasach kiedy wszystko co było fonetycznie miłe dla ucha podobało się małym dzieciom; ) potem była okładka 'the bends' wizualny symbol. minęło kilka lat. najpierw 'you' i 'paranoid android' ale nie ruszyło(teraz rusza). minęły dwa lata, zdarzyło się 'climbing up the walls' i już tak się zostało .. i rośnie, rośnie.. ; )
    zaraził ostatecznie pan K.
  • zuzia

u mnie troche podobnie. kojarzyłam nazwe i.. dalej samo poszło;]
  • leastifallalone

Moj tata xD
  • Anonim

sama poznałam jak większość muzyki, która cenię:)
  • Anonim

ja jestem miedzy innymi fanka My Chemical Romance i o Radiohead dowiedziaalam sie z blogu o MCR.sciagnelam kilka ich piosenek i bardzo spodobala mi sie "no surprises".teraz slucham Rh :)
  • marzeNIE!!!

ja dowiedzialam sie od mojego meza Thoma....Yorke...;)
  • lost in translation

człowiek na którym mi zależ(ało)y
  • riquitiquiti

a jakoś tak któregoś dnia usłyszałam w Esce Rock "Creep" potem przez długie miesiące nie wiedziałam kto jest wykonawcą....aż wreszcie wpisałam w google słowa kluczowe "I'm creep, I'm weirdo" iii...wyskoczyło Radiohead.
    no.
    i tak się właśnie zaczęła moja przygoda :>
  • დAngra

zawsze lubilem, ale tak konkretnie zarazila mnie moja byla dziewczyna; ]
  • BaHi po prostu BaHi

Spektakl " kamien i popioly" w teaTRZE POLSKIM W BYDGOSZCZY super sprawa i zajebista muzyka oczywiscie...
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)