-
Anonim
To było jakieś...tydzień?? dwa??
heh...
Przypadkowe zetknięcie się ze słowami "Run take the money" dało swój efekt.
Jak narazie Ok Computer i Kid A. -
Panna Oriana
Dostałam OK Computer i Kid A od brata.
Jestem już w posiadaniu pozostałych płyt^^
Ale uwaga, uwaga! Płyty oryginalne a mój "odtwarzacz" (wierzo podobne coś) nie chce ich odtwarzać! Zgrałam na komputer, wypaliłam płytkę i nadal nie moge odtwarzać! Musze sobie radzić i słuchać na komputerze lub podłączać iPoda do głośniczków... -
.Maryś.
mnie koleżanka z klasy zaraziła. Najpiew słucałam tak o bez szczególnych faz, ale nagle cos uderzyło i teraz radiohead jest jednym z moich ulubionyh zespołów :) -
-
Maruška
a ja sie sama zaraziłam słuchając nagrania wokalistki Dresden Dolls która śpiewała Creep:] -
Anonim
A mnie zaraziła pewna kobieta w dziwnych okolicznościach.. "ok komputer" i tak się zaczęło.. -
Anonim
moje o 6 i 8 lat starsze rodzeństwo, które słuchało tej muzyki jak ja byłam jeszcze mała.. i tak mi zostało.. ciągnie się od dzieciństwa i jest dla mnie lekarstwem.. -
-
Anonim
-
Anonim
nwet nie pamietam. ktos mi tam ciagle mowił o nich, ale nic nie słyszałam, a jak juz usłyszałam to umarłam :) i narodziłam sie na nowo hehe -
Mary-ha-ha-ha
-
barrakuz
zaczęlo się od dobrze kojarzonej i miłobrzmiącej nazwy 'radiohead' w czasach kiedy wszystko co było fonetycznie miłe dla ucha podobało się małym dzieciom; ) potem była okładka 'the bends' wizualny symbol. minęło kilka lat. najpierw 'you' i 'paranoid android' ale nie ruszyło(teraz rusza). minęły dwa lata, zdarzyło się 'climbing up the walls' i już tak się zostało .. i rośnie, rośnie.. ; )
zaraził ostatecznie pan K. -
zuzia
-
leastifallalone
-
-
Anonim
-
Anonim
ja jestem miedzy innymi fanka My Chemical Romance i o Radiohead dowiedziaalam sie z blogu o MCR.sciagnelam kilka ich piosenek i bardzo spodobala mi sie "no surprises".teraz slucham Rh :) -
marzeNIE!!!
-
lost in translation
-
riquitiquiti
a jakoś tak któregoś dnia usłyszałam w Esce Rock "Creep" potem przez długie miesiące nie wiedziałam kto jest wykonawcą....aż wreszcie wpisałam w google słowa kluczowe "I'm creep, I'm weirdo" iii...wyskoczyło Radiohead.
no.
i tak się właśnie zaczęła moja przygoda :> -
დAngra
zawsze lubilem, ale tak konkretnie zarazila mnie moja byla dziewczyna; ] -
BaHi po prostu BaHi
Spektakl " kamien i popioly" w teaTRZE POLSKIM W BYDGOSZCZY super sprawa i zajebista muzyka oczywiscie...