Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Człowiek doskonały

>Follow the white rabbit. napisał
    >a i jeszcze 'popoludniowe rozmowy z dzwiekiem' w soboty od
    >16
    >ale szczerze mowiac to radio wlaczam tylko na autorskie
    >audycje, bo poza nimi papka leci choc troche lepsza niz
    >jeszcze rok temu; P

Sto procent racji przyznaję. A 'popołudniowe rozmowy..' to właśnie efekt zwerbowania pobisowej ekipy :)

ale cóz, to chyba nie topik na to, wiec jak coś to na trójkowym gronie pagawarit. Bo jeszcze kto nas stąd wyrzuci, i co my biedaczyska poczniemy? :>

• Anonim

aaaa, nie wywalajcie :P to mam jeszcze jedno ostatnie pytanie. Moze wiecie jaki tytul ma piosenka marcosa millera , ktora slyszalam dwa razy na torjce ale nie podali tytulu tylko wykonawce. Na stronie tez nie znalazlam, Koles ma glos troche jak steve wonder. A radiohead i tak wymiata.
  • Basia

mnie radiohead'em zaraziło antyradio. Długo nie wiedziałam co to za piosenka, potem jakoś trafiła w moje ręce ich dyskografia i okazało się, że piosenka, którą kocham to "karma police"... i już było z górki, utwór za utworem i miłośc zapłonęła.
  • NaaaNaaa

Kolega który uwielbia ten zespół... i tak juz zostało do dziś hehe; ))
  • Anonim

Mnie- fani Placebo :)
  • Dagna

mysle ze nie wiem dlaczego nie pamiętam.. siostra? ta chyba usłyszałam w domu..
  • skorpion2011

Przyjaciel
  • Anonim

sam się zaraziłem; .;
  • karolina

brat; ]
  • jαzz

ja tak samo jak kolega xD jestem samowystarczalana xD
  • maryczka

przyjaciólka
    uslyszalam "mess we're in" i poczulam ze chce wiecej;) no wiec przetrzymalam jej plyty na dluzszy okres
  • Misiek

Kumpel wpadl do mnie z nagraniem jednego z koncertow i tak jakos zostalo :)
  • Judith

W sumie to nikt. Najpierw chyba usłyszałam ich w telewizji, ale nie jestem pewna, bo to było dawno, dawno temu. A potem sama jakoś tak zaczęłam słuchać, coraz więcej i więcej. I w sumie dobrze; )
  • Anonim

Nawet nie słyszałam o tym zespole wcześniej, słuchałam muzyki w podobnym stylu i w końcu polecili mi Radiohead na http://www.last.fm :))
  • Franta

LP3 rzecz jasna, bodaj 2+2=5 na dziesiątym miejscu.
  • Kasia :)

moja historia jest dziwna; D szukalam przypinek na allegro i natknelam sie na przypinki tego zespolu, pomyslalam sobie, ze zobacze co to jest, spodobalo mi sie... pozniej sciagnelam cala dyskografie; )
  • pozdrower

pierwszy raz spotkałam się z Radiohead, słysząc "Creep". piosenka się spodobała, nawet bardzo, ale kiedy poznałam już wszystkie płyty stwierdziłam, że i tak to jeden z najgorszych kawałków radiogłowych;)
  • Kamil G

Mnię

MTV 2
  • Baranek Boży

'kochany tatuś' zapuścił 'there there' gdzieś w drodze na południe europy. ^^
  • woj

Paranoid Android na VH1, a potem Karma Police też gdzieś w TV. I poszło...
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)