-
Człowiek doskonały
>Follow the white rabbit. napisał
>a i jeszcze 'popoludniowe rozmowy z dzwiekiem' w soboty od
>16
>ale szczerze mowiac to radio wlaczam tylko na autorskie
>audycje, bo poza nimi papka leci choc troche lepsza niz
>jeszcze rok temu; P
Sto procent racji przyznaję. A 'popołudniowe rozmowy..' to właśnie efekt zwerbowania pobisowej ekipy :)
ale cóz, to chyba nie topik na to, wiec jak coś to na trójkowym gronie pagawarit. Bo jeszcze kto nas stąd wyrzuci, i co my biedaczyska poczniemy? :>
-
Anonim
aaaa, nie wywalajcie :P to mam jeszcze jedno ostatnie pytanie. Moze wiecie jaki tytul ma piosenka marcosa millera , ktora slyszalam dwa razy na torjce ale nie podali tytulu tylko wykonawce. Na stronie tez nie znalazlam, Koles ma glos troche jak steve wonder. A radiohead i tak wymiata. -
Basia
mnie radiohead'em zaraziło antyradio. Długo nie wiedziałam co to za piosenka, potem jakoś trafiła w moje ręce ich dyskografia i okazało się, że piosenka, którą kocham to "karma police"... i już było z górki, utwór za utworem i miłośc zapłonęła. -
-
NaaaNaaa
Kolega który uwielbia ten zespół... i tak juz zostało do dziś hehe; )) -
Anonim
-
mysle ze nie wiem dlaczego nie pamiętam.. siostra? ta chyba usłyszałam w domu..
-
skorpion2011
-
Anonim
-
karolina
-
jαzz
-
maryczka
przyjaciólka
uslyszalam "mess we're in" i poczulam ze chce wiecej;) no wiec przetrzymalam jej plyty na dluzszy okres
-
Misiek
Kumpel wpadl do mnie z nagraniem jednego z koncertow i tak jakos zostalo :) -
Judith
W sumie to nikt. Najpierw chyba usłyszałam ich w telewizji, ale nie jestem pewna, bo to było dawno, dawno temu. A potem sama jakoś tak zaczęłam słuchać, coraz więcej i więcej. I w sumie dobrze; ) -
-
Anonim
Nawet nie słyszałam o tym zespole wcześniej, słuchałam muzyki w podobnym stylu i w końcu polecili mi Radiohead na http://www.last.fm :)) -
Franta
-
Kasia :)
moja historia jest dziwna; D szukalam przypinek na allegro i natknelam sie na przypinki tego zespolu, pomyslalam sobie, ze zobacze co to jest, spodobalo mi sie... pozniej sciagnelam cala dyskografie; ) -
pozdrower
pierwszy raz spotkałam się z Radiohead, słysząc "Creep". piosenka się spodobała, nawet bardzo, ale kiedy poznałam już wszystkie płyty stwierdziłam, że i tak to jeden z najgorszych kawałków radiogłowych;) -
Kamil G
-
Baranek Boży
'kochany tatuś' zapuścił 'there there' gdzieś w drodze na południe europy. ^^ -
woj
Paranoid Android na VH1, a potem Karma Police też gdzieś w TV. I poszło...