-
Anonim
Zespół Myslovitz- ze swoją piosenką :James, Radiogłowi i Żuk z Rewolwerem Jadą do nikąd. Ciekawa byłam tych Radiogłowych wtedy:) -
Paproch
A mnie, myślę, że trochę prozaicznie, starszy brat:) jestem mu za to wdzięczna, chociaż na to się przydał:D -
Anonim
-
-
Soli
mnie zaraził creep i moj nauczyciel z angielskiego :) zaraził mnie tak ze do teraz od radio głowych uwolnic sie nie moge i BA: nie chce :) -
Ewka
-
sury
Odkąd zaczęła się moja przygoda z Myslovitz, sięgnięcie po Radiohead, którzy byli niedoścignionymi wzorami dla chłopców z Mysłowic, to była tylko kwestia czasu.
Proces przyśpieszył mój wtedy przyjaciel. Aktualnie mężczyzna. -
Anonim
Kolega. Podrzucił mi parę piosenek, słuchałem i jakoś mi się nie podobały (między innymi Creep i There There, które w tej chwili ubóstwiam :)). I tak od czasu do czasu próbowałem, próbowałem... no, i wreszcie się udało - uwielbiam Radiohead, odkąd sięgnąłem po Kid A i Hail To The Thief. -
asiar
Viva2 i "Creep", a jakiś rok później wyszedł "Ok Comp." i sis przywiozła mi z Krakowa przegraną kasetę.. mmmm.. wspomnienia; ) -
Tomasz P.
mnie czeska telewizja w 1994 r. puścili Creep z jakiegoś festiwalu brystyjskiego (nie pamiętam jakiego) -
Anonim
Ja na początku usłyszałam jak moja siostra słuchała "Karma Police", pozniej puszczali rozne kawałki Radiohead'a i tak to sie zaczęło. Zespół jest poprostu urzekający <3 -
Anonim
A ja usłyszałam 1. kawałek DJ Shadow'a w warszawskiej taxówce, który zaprowadził mnie do Radiohead'a. -
Justyna
jak strasznie to zabrzmi jesli napisze ze pierwszy raz usłyszałam "Creep" [oczywiscie] kilka lat temu w yyyyyyy.. radiu Kolor? -
Anonim
Hmm.... no ja zaraziłam się sama :) Dawno temu, czyli jeszcze w liceum , natrafiłam ja jakąś godzinę z Radiohead ww programie z alternatywną muzą. -
-
merrygoround
koleżanka Serena, ale ona grona chyba nie ma.
zaczęło się trochę tradycyjnie, bo od 'Karma Police'.
-
Anonim
-
basbob
w '00 mama powiedziała, że fajniy zespół słyszała, to zakupiłem OK Computer. Poważnie! -
Anonim
był sobie taki chłopiec. i sluchał radiohead. i pożyczył koledze płytę, którą pożyczył koleżance, która była moją koleżanką i mnie pożyczyła; -
maja
Radiohead są jak zaraza... Nie da się jej uniknąć.. pierwszy kawałek, który wpadł mi w ucho to było: Karma police... Mój brat często tego słuchał... Potem ja razem z nim i tak zostałam zagorzałą fanką radiogłowych... a każda piosenka w czyms mi pomaga... -
tacto
z Minimaxu z 2000r. z wyjątkowym udziałem m.in. Kostrzewy i Rojka. Na początku drugiej części polecialo how to disappear completely. zakochałam się w tej piosence więc niewiele czasu poźniej miała w ręce kid a. -
a