Radiohead [2767]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • just

Dzięki brau pewnego deszczowego dnia, gdy puścił Radiohead, zaczarował mnie za to inny kawałek, a mianowicie Weird Fishes/Arpeggi. Od tamtej pory zainteresowała mnie ich muzyka no i tak męczę siostrzyczkę, jak to ona mówi, 'jęczeniem' Thom'a. :]
  • Anonim

były męczył mnie ich piosenkami, aż się zakochałam; )
  • Przem

Przeczytalem o nich cos w gazecie, zobaczylem "there, there" na mtv2, kupilem plyty i mecze nimi innych tak od paru lat
  • Anonim

a ja szczerze mówiąc nie pamiętam jak to się dokładnie stało. Z początku mi nie podchodzili, ale po jakimś czasie coś mnie tknęło i radiogłowi czarują mnie po dziś dzień i pewnie jeszcze na długo tak pozostanie...
  • mrscreavill

chłopak i jego siostra. 1st utwór - Reckoner; )
  • Anonim

jakiś recenzent w jakieś gazecie. płytę kupiłem zupełnie w ciemno nie znając żadnej piosenki
  • Anonim

>Tyche napisała:
    >Boję się, że za jakiś czas Radiohead stanie się
    >zespołem komercyjnym... Zdobywa popularność a jak już
    >zacznie istnieć w świecie popular to proces komercjalizmu
    >ich dopadnie... To moje największe obawy.

hahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahaha
  • Anonim

ogladałam o nich dokument na planete i własnie to jak uciekali od komercji zachęciło mnie do słuchania ich muzyki. Cos wspaniałego.
  • hani

sam się zaraziłem, w moje łapki trafiło The Best Of, aż dzięki piosenkom takim jak 2+2=5, Paranoid Android, My Iron Lung i The Bends postanowiłem zapoznać się z całą dyskografią. i nie żałuję.
  • sobczyk

coś tam kiedyś o nich słyszałam do czasu transmisji koncertu T in the Park Festival Glasgow 2007 i koncertowej wersji Creep...
    wsiąkłam na amen :)
  • MICHU

dzięki swojemu bratu poznałem tą świetną muzę, która idealnie ukazuje to co czuje

Szczerze polecam płyte "OK Computer" - ma swietny klimat
  • pieróg .

>Misiek napisał
    >
    >Szczerze polecam płyte "OK Computer" - ma swietny klimat

o, dziekuję, chętnie obczaję.

• dmn

buehehe :D
  • Anonim

jakies klika miesiecy temu usłyszałam "Creep" i zakochałam się i potem już poszło :-D
  • Anonim

Nikt mnie nie zaraził, sama ją odkryłam; P
  • Ługi

a u mnie troche nbietyppowo, bo wszystko odbylo sie przez Last.fm

zaczalem namietnie sluchac Muse, i w podobnych zespolach widnieli wlasnie Radiohead, zaczelo sie od "Karma Police" bo ta piosenka byla najczesciej odtwarzana przez sluchaczy. I tak po nitce do klebka, od "Ok Computer" sie zaczelo, ale nie szukalem kolejnych plyt. Dopiero po "In Rainbows" zaczalem drazyc dyskografie i tak odkrylem genialny "Kid A" i reszte przy okazji :D