Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Ja przez calkowity przypadek sciagnelam utwor carma police pozniej wiecje i wiecej... i tak to sie zaczelo:P
  • Teklla

mnie zarazila moja kuzynka ktora uwielbiala ten zespol z 6 lat temu..i niedawno z pol roku temu zachcialo mi sie sprawdzic co tak naprawde graja...i poprostu uwielbiam ten zespol!!a najlepsza plyta dla mnie to Kid A .pozdrawiam;)
  • ♫mateüsz.

kiedys dawno temu słyszałem jak mój brat słuchał sobie 'creep' ale niespodobało mi się bo byłem za młody na taką muzyke wolałem jakiś gówniany pop itp. a z pół roku temu jakos przypadkowo na youtubie trafiłem na filmik Thoma i Johnnego jak grają 'you' i tak mi się spodobało że kupiłem sobie ich płyty:D
  • rr

kolega kolegi brata i thom yorke
  • Żeton

moj przyjaciel
  • Anonim

Moja kuzynka; ]
    Kocham, kocham, kocham!; ***
  • Aneyes

Jestem wdzięczna mojej przyjaciółce za polecenie Radiohead, a! i radiu RMF FM (lol!), które raz poruszyło temat płyty In Rainbows.
    Muzyka przez duże M. :)
  • Mickey.

sam się zaraziłem. a co!
  • basia

mnie zaraził tatuś :) nudziło mi się pewnego razu, więc przesłuchałam jego mp4, usłyszałam kawałek Sail To The Moon, no i... tak to już dalej szło...
  • Iza

też sie sama zaraziłam. I chuj.
  • P a u

sama - a zaczęło
    się od 'Pyramid Song'
    zauważonej na mtv2
    dobre kilka lat temu . :))
  • Iza

To ciekawsko. U mnie sie zaczelo od idioteque na mtv2- nieklika lat temu
  • Ewkiee.!

sioostra :D nie ma to jak liczyć na rodzinę :D
  • Unravel

Na początku zakochałam się w piosenkę Unkle "Rabbit in your headlights", gdzie zaśpiewał Thom Yorke, no i tak powolutku wyszłam na Radiohead... I love it:*
  • Anonim

Filip mnie zaraził.Przez Niego to ja mam już teraz tyle zarazków, że dżisys kurwa ja pierdolę.
  • Anonim

kolezanka. na poczatku jak mi puscila bylam obojetna, po dluuugim czasie dopiero odkrylam to na nowo :]
  • Kuba

dziewczyna. zaczęło się od High and dry.
  • przypadkiem, przez szukanie jakiegoś filmiku na youtube.zaczęło się od no surprises
  • s

Kostrzewa (zanim sie zeszmacil)
  • Nath!

Mtv2;)
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)