Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moja koleżanka... podsunęła mi Thoma Yorke'a, a Radiohead samo się pojawiło.
  • Mickey.

kurna, wczoraj pisałem próbną maturę z geo i cały czas mi tylko we łbie: 'Who's in bunker, who's in bunker? Women and children first............' i skupić się nie mogłem.
    :///
  • Mickey.

no dobra, po drodze jeszcze było: 'I got myxomatosis. I got myxomatosis.'
    :P
  • a little bit, sometimes

właściwie to chyba nie można nazwać tego "zarażeniem", bo o rh dowiedziałam się z last.fm
    no wiecie, te propozycje na dole 'podobni wykonawcy'
    bjork się wtedy namiętnie słuchało, no i tak jakoś w końcu sprawdziłam co to, to radiohead (;
  • Юстина

Sama siebie zaraziłam, o.
  • Anonim

Sama się zaraziłam i zaczęłam zarażać innych.
  • magda.

mnie zaraziła Ana:P
  • Maniek

a mnie komputer:)) sam znalazłem:)) hehe
  • Anonim

A mnie zaraziła...moja nauczycielka od ang z liceum. Pierwsze co, zafascynowała mnie koszulka jaką nosiła z napiszem ''...kicking squeling gucci little piggy...'', potem kilka komentarzy na temat Radiogowych więc siegnełam po ich płytke. Zaczęło sie od ''Ok computer'' a potem to już łatwo poszło. Nie dość że zaraziła mnie muzyką to jeszcze ang i wylądowałam na fililogii angielskiej heh
    szynszyl respect ^^
  • katberry

samo sie jakos tak wzielo...
  • krazybalkan

jak byłam w szóstej klasie (1993? chyba) podstawówki mój ojciec zakupił jakieś pirackie cd pod tytułem the best alternative ballads - oprócz creep było tam pearl jam, stone temple pilots, nirvana, faith no more, alice in chains i inne takie - tak zaczełam słuchac muzyki - oficjalnie! zupełnie sama sobie wyciągnełam z półki bo nei wiedziałam co to jest alternative:) tą płytka nadal mam i nadal gra:)

potem długo nic

potem pojechałam na wakacje i kupiłam kasete the bends
    koleżanka mi pożyczyła pablo honey, ale wolałam the bends

w liceum pojechałam do Polski (wychowałam sie w Macedonii) na obóz i pamiętam,że w Katowicach na dworcu kupiłam sobie kasete ok computer - musiałm czekać z tydzień żeby ją odsłuchać ....wtedy nie wierzyłam że muzyka może być taka piękna

a była i jest:)

• s314ryt

ej, ludzie.. moze tomik opowiadan wydamy z tego tematu? jeszcze zarobimy na tych rozmowach; ); P
  • Martaaaaaa ♫

to jest pomysł! to żeby lepiej sie sprzedawało (hahaha! :D) dorzuce swoją historie. a więc: siedziałam sobie wygodnie w fotelu, wakacje chyba zeszły rok, oglądałam vh1, i wreszcie nadeszła ta wiekopomna chwila: w tv leciał teledysk "fake plastic trees"! tak mi sie spodobało, ze dopisałam utwór do karteczki z interesującymi mnie nowymi utworami w celu bliżsego zapoznania się z twórczością Radiohead. i tak się złozyło, ze moja siostra cioteczna, fanka Radiohead użyczyła mi płytki "The Bends" i tak oto dzięki niej - siostrze i płycie, oraz vh1, zaczęła się moja miłość do Radiogłowych :)
  • Anonim

u mnie przez siostre:) i jej chlopaka. a zaczelo sie dopiero od in rainbows, ale teraz po malu poznaje ich wszystkie plytki. i kid a i ok computer. i sa cudowni.
  • dieta

prawdopodobnie był to internet
    chwała mu za to! :>
  • Witek

Przypadkiem na youtubie sie zobaczylo creep...
  • lost in translation

nieodpowiedni mężczyzna
  • birdmadgirl

zarazilam sie sama.na wlasne zyczenie.
    wystarczylo uslyszec 'where I end and you begin"
  • k(m)alina

brat.
  • Anonim

kumpel:)
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki