-
Anonim
pomalu zdaje sobie z tego sprawe :D
serio chcialem ja wywalic :D
a i jeszcze jedno...
... tak niby wam wszystkim zalezalo
a nikt nienapisal do mnie na priva.
zalosne -
Anonim
i jeszcze drugie.....
juz raczej niebede tu zagladac
wiec jak cos to pisac na priva
prosze -
s314ryt
no wlasnie. sam chcialem to zauwazyc. Jakbym zasikal tu cale mieszkanie, jak niektorzy wyzej, to napisalbym na priva, poprosil o numer, zadzwonil i zablokowal kazda inna oferte, propozycja nie do odrzucenia. "oddalabym wszystko", a glowa, albo dupa nie chce mi sie ruszyc :) hehe.. Wystawiaj na aukcji, dude :] Jak chcesz, to walne ogloszenie w dziale rADIOHEAD na http://www.idioteq.com .. strasznie duzo ludzi tam ogolnie wchodzi, a wiec bedziesz mial wiecej zainteresowanych.. Sa ludzie, ktorzy dadza za nia duuuzo :)
pzdr :} -
-
Olga
>POLUS napisał
>pomalu zdaje sobie z tego sprawe :D
>
>serio chcialem ja wywalic :D
>
>a i jeszcze jedno...
>... tak niby wam wszystkim zalezalo
>a nikt nienapisal do mnie na priva.
>
>zalosne
to Ty jestes zalosny, bo chciales ta gitare oddac za papierosy; )
-
wujcio moozgo
ja nie wiem w ogole co to za radosc miec czyjs autograf jesli sie go samemu nie zdobylo... -
Olga
a ja uwazam ze to jest wielka radosc... przeciez jak 'gwiazdy' rozdaja autografy, to nie sa w stanie zapamietac setek twarzy
:)) -
Anonim
>Olga ツ napisała:
>a ja uwazam ze to jest wielka radosc... przeciez jak
>'gwiazdy' rozdaja autografy, to nie sa w stanie zapamietac
>setek twarzy
>:))
Wydaje mi się że chodzi o coś innego. Przecież najfajniejszą sprawą jest wspomnienie. Autograf to przecież tylko pamiątka... tak jak zdjęcie. Jest to uwiecznienie pewnej chwili. Pomijam już fakt wysiłku włożonego w zdobycie tego podpisu... taszczenie do roboty gitary... nie tam płyty, plakatu, kartki papieru...; )
Nie no sorry... jeśli ta gitara z autentycznym podpisem faktycznie istnieje i chciałeś ją oddać za paczkę papierosów to respekt za całą akcję :).
-
Anabell
on jest wielki i ma dobre serce! tylko ten odbior osobisty to przegiecie;) -
s314ryt
-
Anonim