Radiohead [2767]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • cerealkillah

Pisze wlasnie Prace magisterska z Radiohead, jakie źródła możecie mi polecić? przede wzystkim o ksiązki mi chodzi bo ze stronami nie powinno byc problemu.chodzi mi o jak najbardziej obiektywne podejscie do tematu.
  • s314ryt

jaki temat?
  • cerealkillah

"Pessimism in Radiohead's lyrics". wiem że oklepany i troche trzeba bedzie naciągać, ale promotorowi wystarczy:)
  • s314ryt

uuuu.. no nie wiem czy oklepany; ) nie wiem, czy do konca dowodzenie tego stwierdzenia jest zasadne.. bo to nie do konca tak, no.. ale to tylko praca magisterska, a nie prawda o Radiohead; PP

jutro Ci podrzuce tu troche materialow.
  • s314ryt

btw, jakie studia konczysz?
  • cerealkillah

wiem ze to nie do konca prawda, dlatego sie wahalem:) A co do studiów - Anglistyka UG:)
  • cerealkillah

dzięki z góry, btw:)
  • s314ryt

oo super. to i po angielsku poczytasz; )
  • s314ryt

oxygen should be regarded as a drug.. thats quite true, ny friend; )
  • s314ryt

my* :>
  • K>S

Była by możliwość przeczytania Twojej już gotowej pracy? Jest taka szansa?
  • cerealkillah

>Kasia napisała:
    >Była by możliwość przeczytania Twojej
    >już gotowej pracy? Jest taka szansa?

mysle ze nie powinno byc problemu ale moze nie okazac sie ciekawa, szczegolnie jak zaczne analizowac teksty w swietle teorii jezykoznawczych:)poza tym z punktu widzenia "prawdy o radiohead"to tam moze byc duuzo niescislosci:)
  • AshtrayGirl

czad, ale musze powiedziec , że ja pisząc teraz ostatnio prace zaliczeniową na pierwszym roku pedagogiki pisałam o Radiohead :D nie miało się to nijak prawie do mojego tematu, ale musiałam o nich chociaż nabąknąć; )
  • po prostu agnieszka

powodzenia!
  • cerealkillah

nie dziekuje:)
  • K>S

Trzymam kciuki, życzę powodzenia :) Daj znać kiedy już ujrzy światło dzienne.
  • cerealkillah

dopiero zacząłem pisac, mam prawie 1 rozdzial wiec za poltora roku pewnie, moze troche szybciej:)
  • Anonim

nie zapomnij wspomnieć, że to jednak very building psymizm:)
  • Anonim

Myślę jednak, że to ciekawy temat i wielu z nas chętnie by Twoja prackę poczytało. może pójdziesz w tym świat? Założe się, że sama kupiłabyś takie opracowanko:) good luck. Zresztą sama zapytasz chłopaków na open'erze czemu im smutno:)
  • AsiaŁ

jest taka książeczka "Na krawędzi- Radiohead'" Alex Ogg, biografia zespołu, może sie przyda
  • 1
  • 2