- 1
- 2
-
cerealkillah
Pisze wlasnie Prace magisterska z Radiohead, jakie źródła możecie mi polecić? przede wzystkim o ksiązki mi chodzi bo ze stronami nie powinno byc problemu.chodzi mi o jak najbardziej obiektywne podejscie do tematu. -
s314ryt
-
cerealkillah
"Pessimism in Radiohead's lyrics". wiem że oklepany i troche trzeba bedzie naciągać, ale promotorowi wystarczy:) -
s314ryt
uuuu.. no nie wiem czy oklepany; ) nie wiem, czy do konca dowodzenie tego stwierdzenia jest zasadne.. bo to nie do konca tak, no.. ale to tylko praca magisterska, a nie prawda o Radiohead; PP
jutro Ci podrzuce tu troche materialow. -
-
s314ryt
-
cerealkillah
wiem ze to nie do konca prawda, dlatego sie wahalem:) A co do studiów - Anglistyka UG:) -
cerealkillah
-
s314ryt
-
s314ryt
-
s314ryt
-
K>S
Była by możliwość przeczytania Twojej już gotowej pracy? Jest taka szansa? -
cerealkillah
>Kasia napisała:
>Była by możliwość przeczytania Twojej
>już gotowej pracy? Jest taka szansa?
mysle ze nie powinno byc problemu ale moze nie okazac sie ciekawa, szczegolnie jak zaczne analizowac teksty w swietle teorii jezykoznawczych:)poza tym z punktu widzenia "prawdy o radiohead"to tam moze byc duuzo niescislosci:) -
AshtrayGirl
czad, ale musze powiedziec , że ja pisząc teraz ostatnio prace zaliczeniową na pierwszym roku pedagogiki pisałam o Radiohead :D nie miało się to nijak prawie do mojego tematu, ale musiałam o nich chociaż nabąknąć; ) -
po prostu agnieszka
-
cerealkillah
-
K>S
Trzymam kciuki, życzę powodzenia :) Daj znać kiedy już ujrzy światło dzienne. -
cerealkillah
dopiero zacząłem pisac, mam prawie 1 rozdzial wiec za poltora roku pewnie, moze troche szybciej:) -
Anonim
-
Anonim
Myślę jednak, że to ciekawy temat i wielu z nas chętnie by Twoja prackę poczytało. może pójdziesz w tym świat? Założe się, że sama kupiłabyś takie opracowanko:) good luck. Zresztą sama zapytasz chłopaków na open'erze czemu im smutno:) -
AsiaŁ
jest taka książeczka "Na krawędzi- Radiohead'" Alex Ogg, biografia zespołu, może sie przyda
- 1
- 2