Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

informacja dla radiomaniaków z trójmiasta:
    w empiku megastore w dziale książkowym historia za książkami o hitlerze (wielkie, czerwone) leży oryginalna płyta dvd 'meeting people is easy' w promocyjnej cenie 30zł.
    odłożyłem ją tam coby wziął ją bardziej ktoś radioheadowy niż pierwszy lepszy :D
  • Gretchen Ross

ta... trza mieszkac w 3miescie...
  • Grono.Net

ja kupiłam płytkę w warszawskim empiku (centrum).
    tyle, że to było rok temu, nie wiem czy jeszcze można tam dostać..
  • Fru!

Hm.........tak
    trza by najpierw może tam się znaleźć.....
    ;]
  • Walczący z wiatrakami

Ale pomysł rewelacyjny: "...za książkami o Hitlerze"; )
  • Fru!

chwyt marketingowy;]................ .....
  • Anonim

K-->
    ja bym na to nie wpadła.
    świetny pomysł. :)
    ale coś nikt z trójmiasta się nie zgłasza...
  • Anonim

30 zł...
    k.. mać.
  • Roman

----takze akzdy kto wie....nie moze tam pojechac........splendid...hhm mzz
  • Daft Punk! OH-Yeah

http://www.allegro.pl 30 zyla, żadna super okazja. Na allegro po tyle widziałem jakiś czas temu
  • Królowa

bardzo to miłe z Twojej strony :)
    szkoda że mieszkam w Wawie :(
  • disorder

ciekawe, czy jeszcze jest:)
    ja tez chowam rózne rzeczy w empiku:)
  • s314ryt

co sadzicie w ogole o tej produkcji? w moim przypadku, wywoluje ciary.. strasznie klimatyczny film :-|
  • Leto

Heheh

Wiec musze Ci podziekować. Niech tylko żebro się zrośnie i już tam jestem! :]
  • Anonim

"[...] If you're rejected, don't automatically assume it's your fault. The other person may have several reasons for not doing what you're asking her to do: none of it may have anything to do with you. [...] Rejections are part of everyday life. Don't let them bother you. Keep reaching out to others. Keep reaching out to others[...]"
    Po pierwsze, uwielbiam ten text na opakowaniu właśnie. Nadziejonośnie pozytywny.
    Po drugie, jest kilka scen, które są b wymowne i które również uwielbiam. M.in. to, jak Yorke śpiewa Creep, są tam takie sceny, jak raz chyba z publicznością, tak od niechcenia, a potem jak to uwizualnia sobą:) Klimatyczne... Następnie, i to jest chyba moja ulubiona w tym filmie, jak siedzą w jakimś dziwnym małym pomieszczeniu i pan Thom ma podziękować za bodajże Grammy za OK Computer - bierze go tam wkurw, po czym po kilku w końcu próbach (i wsparciu chłopaków oczywiście) rzuca textem podziękowania w Colina i to jego "You do it!!"... Cały on.
    Jescze to, co pamiętam, to też sceny jak robią im zdjęcia w tej całej Japoni... Zajebiście wymowne (zwłaszcza z tym uciążliwym hałasem w tle, przerażającym stukotem)... Na co trzeba się godzić będąc nimi.
    A do kolegi powyżej - ja się wszystkim podniecam, co jest związane z nimi, więc nie porównuj tego do Tokio H. proszę Cię...;/
    Pozdro
  • IDIOTEQ

Full DVD
    http://www.youtube.com/watch?v=kOuD...
  • Mickey.

No tak, 10 minut temu wpadł listonosz z Meeting People Is Easy. :)
    Jak tylko znajdę czas, też będę się tym podniecał.
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)