Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

"the amazing sound of the orgy"
  • Krzysiek Kuraś

lurgee
  • Anonim

"How to disappear completely"
    Tak jak przy innych piosenkach opanowuję wzruszenie, tak przy tej praktycznie mi sie nie udaje i ryczę koszmarnie.

"No suprises"
    Pierwsza piosenka,którą usłyszałam. Przez kilka lat starczała mi w zupełnosci i nie sięgałam po nic innego Radiohead. Dopiero niedawno odkryłam kolejne skarby :)

A tak naprawdę każda piosenka jest cudowna,a jej stopien cudownosci zalezy od mojego nastroju; )
  • Grzegorz Wysocki

w ogóle mnóstwo całe tego jest. z takich co mi teraz na myśl przychodza to na pewno the tourist, i will, wolf at the door, we suck young blood, true love wait, talk show host, na pewno całe mnóstwo z koncertów itd.
  • maya

...dużo tego...pomijając klasykę jest coś w soundtracku Romeo and Juliet...jest tam coś..co lubię..
    pokłony dla RH
  • Anonim

najlepszy...- paranoid android!!!!
    zaskakujacy pod koniec, i docierający do najskrytszych zakamarków duszy mej:D
  • agata m.

how to disappear completely and never be found....slucham i znikam
  • Anonim

"How I made my millions" - nieziemsko nieziemskie i działa bardzo wqrwiająco na rodzinkę :-)
  • ..............

nie ma co sciemniac i tak cokolwiek innego byscie nie napisali najlepszy jest ,,Creep", ale 100 puntów za ,Where I End and You Begin"
  • Fairyboy Lumière

potwierdzam Creep jest the best !!!
  • Królowa

ale on tam tak strasznie krzyczy! :)
  • Fairyboy Lumière

a tak btw. Creep, to jesli ktos slyszal o Drag Queen - Loli Lou, to ona dopiero rewelacyjnie spiewa Creep, ze az ciary po plecach przechodza. Goraco polecam
  • Anonim

Lola Lou śpiewa "Creep"? Muszę to usłyszeć!
  • Anonim

zdecydowanie Paranoid Android
  • Anonim

Creep i There, there, też trzymają poziom
  • Anonim

hmmm...wszystkie sa doskonałe i niezmiernie zadowalające duszę..:))
    ale początkiem mojego zainteresowania nimi był teledysk "street spirit"..wmurowało mnie kompletnie..każdemu zycze takiej przemiany..:))
  • Anonim

no...ii zaczarowania
  • Anonim

Street spirit to też był mój początek znajomości z Radiohead. No i dobrze :)
  • kit

juz pisałam,ale zmieniam zdanie-karma police
  • Judith

Ostatnio 'Sail To The Moon'.
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)