-
Anonim
-
Krzysiek Kuraś
-
Anonim
"How to disappear completely"
Tak jak przy innych piosenkach opanowuję wzruszenie, tak przy tej praktycznie mi sie nie udaje i ryczę koszmarnie.
"No suprises"
Pierwsza piosenka,którą usłyszałam. Przez kilka lat starczała mi w zupełnosci i nie sięgałam po nic innego Radiohead. Dopiero niedawno odkryłam kolejne skarby :)
A tak naprawdę każda piosenka jest cudowna,a jej stopien cudownosci zalezy od mojego nastroju; ) -
-
Grzegorz Wysocki
w ogóle mnóstwo całe tego jest. z takich co mi teraz na myśl przychodza to na pewno the tourist, i will, wolf at the door, we suck young blood, true love wait, talk show host, na pewno całe mnóstwo z koncertów itd. -
maya
...dużo tego...pomijając klasykę jest coś w soundtracku Romeo and Juliet...jest tam coś..co lubię..
pokłony dla RH -
Anonim
najlepszy...- paranoid android!!!!
zaskakujacy pod koniec, i docierający do najskrytszych zakamarków duszy mej:D -
agata m.
-
Anonim
"How I made my millions" - nieziemsko nieziemskie i działa bardzo wqrwiająco na rodzinkę :-) -
..............
nie ma co sciemniac i tak cokolwiek innego byscie nie napisali najlepszy jest ,,Creep", ale 100 puntów za ,Where I End and You Begin" -
Fairyboy Lumière
-
Królowa
-
Fairyboy Lumière
a tak btw. Creep, to jesli ktos slyszal o Drag Queen - Loli Lou, to ona dopiero rewelacyjnie spiewa Creep, ze az ciary po plecach przechodza. Goraco polecam -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
hmmm...wszystkie sa doskonałe i niezmiernie zadowalające duszę..:))
ale początkiem mojego zainteresowania nimi był teledysk "street spirit"..wmurowało mnie kompletnie..każdemu zycze takiej przemiany..:)) -
Anonim
-
Anonim
Street spirit to też był mój początek znajomości z Radiohead. No i dobrze :) -
kit
-
Judith