-
konew
-
basbob
-
rzzz
-
-
konew
-
ma~
-
kit
-
Aleksandra Barańska
ale kocham też jeszcze ( bo zapomniałam napisać XD)
*How to Disappear Completely
*Everything in it's right place
*Pyramid Song
*Fake plastic trees
i całeeee OK Computer..
ale poza tym wszystkie kawałki są boskie -
ag
moze wyjde na kontrowersyjna i podburzajaca tlumy do walki, szczegolnie ze dyskusja nieco przycichla, ale jednak zamieszcze tu moje ulubione, gdyz od niedawna moge nazwac sie fanka radiohead i poczuwam sie do odpowiedzialnosci, a wiec po dlugim namysle i bezwzglednej selekcji wyluszczylam:
~!iditique
@climbing up the walls (ma pierwsza milosc)
#dollars and cents
$packed like sardines...
%everything in it's right place
no prosze, wyszlo nawet top5 i dziekuje za uwage -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Gloaming bardzo fajnie wychodzi na żywo
Np. na Les Eurockennes 03 jest fajnie „połączony” z National Athem i fragmentem Hunting Bears. Te 3 utworki następujące po sobie, prezentują się wyjątkowo smakowicie; ).
Ostatnio mam fazę na Lucky a najlepiej na wersję właśnie z Les Eurockennes... dzięki Ed`owi który świetnie sprawdza się w roki „chóru” oraz gitarce gdzieś na wysokości 3.30s.
-
Anonim
-
Madzia
...w sumie to dopiero poznaje całą twórczość radiohead...jestem pod wielkim wrażeniem...
trudno wybrać najlepszy utwór...i will...sail to the moon... climbing up the walls...2+2=5...pyramid song...myxamatosis...mogłabym wymieniać... -
-
mumin
-
Anonim
a moze TLW ?
zawsze jak tego słucham to mi się chce ryczeć....niewiadomo dlaczego (?) -
Anonim
-
Anonim
ja rycze przy exit, ale bardziej przy tlv...w ogóle przy How to disapperared.... też rycze -
Anonim
Dla mnie wiekszość kawałków jest genialna, na każdej z płyt znajdują się super numery, jest to raczej nie mierzalne i jest to kwestia bezdyskusyjna... :p -
Gilda
ostatnio mam fazę na "Rabbit in Your Headlights". Zamykam oczy i widzę to, o czym śpiewa Yorke. Ten utwór jest niesamowitą metaforą.
Oprócz tego "There There". Tekst "we are accidents waiting to happen" mnie zabija.
A "The Gloaming" rozwala mnie na części i czuję ten utwór każdym atomem swojego ciała.
Ale wymieniać mogłabym jeszcze więcej...ahhh.. -
Anonim