Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Królowa

ja mam bliżej do wawy... :)
  • Anonim

jak dla mnie numer 1. creep i 2. no surprises

kłaniam się nisko
  • Leto

hehehehe

Nie wiem co gorsze, tematy głupie czy przewidywalne....
    Co napisze Leto na zjazd fanów Rd? GDAŃSK :]

• Gretchen Ross

Bezapelacyjnie "Street spirit" :)

Temat jak milion innych.
  • Anonim

how to dissapear completely and never be found, climbing up the walls, wszystkie:)
  • Grono.Net

nie znam ich jeszce najdokladniej, ale 'Lucky'...
    to jest najpiekniejsza piosenka na świecie i ten tekst w dodatku
  • Królowa

hyhy :)
    kiedyś słuchałam Lucky, kiedy miałam "odmienny stan świadomości" i zdawało mi się, że Yorke narzeka, że ktoś go przejechał samochodem :P

bo słyszałam "po mnie miał nie jeeeechaaać"

ekhe... ale to tylko taka głupia dygresja...
  • Anonim

faktycznie głupia...
  • Królowa

a więc cóż można pomyśleć o tych, którzy ją komentują :)
  • Aleksandra Barańska

Radiohead to genialny zespół, słuchając ich można popaść w prawie taki sam trans jak przy Sigur Rós...nie wiem czemu ale mi (choć to rzadko spotykane) najbardziej podoba się cała płyta OK Computer...fenomenalne...ale cenię ten zespół za wszystko...bo wszystko na swój sposób jest dobre...zależy od nastroju, w którym ich słucham, zawsze podoba mi się mniej lub bardziej coś innego...

heaven sent you
    to me
    we are accidents waiting
    waiting to happen...
  • .

kid a

i wszystko inne
  • Anonim

crepp
    wspomnienia
    i to jaaaakie^^
  • Anonim

creep

pomyliłam z croppem:/
  • drink my kefir

Kiedys mi sie wydawalo, jestem fanem radiohead, ale tak naprawde jestem fanem tylko jednej płyty, którą uważam za przegenialną, mianowicie OK COMPUTER. A jeżeli chodzi o ulubione kawałki to paranoid android i exit music są na czele ... no i ostatnio chyba the tourist ... Szanuję oczywiscie inne płyty ... nawet z pierwszej moge wydobyć cos dobrego ale już na przykład ostatnia coś mi nie przypadła do gustu. Chętnie posłucham jeszcze Kid A.

A co do sigur ros to też lubje posłuchać :)
  • klaudia

Pyramid song
    Exit music
    Thinking about you [akustycznie szczególnie <serce>; ]]
  • Anonim

uwielbiam sluchac raiohead, a to jaka piosenka jest moja ulubiona w danej chwili zalezy od humoru :D
  • .

ja chyba największy sentyment mam do "Thinkin About You", zwłaszcza akustycznego... ale kocham jeszcze "Fake Plastic Trees", "Creep", "Lucky", "Exit Music", "Sulk", "You", "Stop Whispering", "Idioteque", "Tourist"... no wszystkie po prostu; P chociaż ostatnia płyta mnie nie zachwyciła, zmienili klimat na nie bardzo mi odpowiadający :| kocham pierwsze 3 płyty [do "Ok Computer"], a z kolejnych to już tylko wybrane piosenki :>
  • konew

climbing up the walls
  • Anonim

uwielbiam ten kawałek!
  • basbob

climbing... przepychota
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)