-
Ann
ja też ją uwielbiam :D
ale i tak karma police jest na niezagrożonej pozycji nr.1 -
Anonim
-
Anonim
Ann, uslyszalabys karma police by bandeau and Aneczka z wlasna gitara, bys sie przerazila :P -
-
pikczer
...a treue love waits...to jest cuuudo...ciągle jestem pod wrażeniem...napraaawdę...
a przy idioteque ostatnio wpadam w trans;) -
pikczer
-
Tortura
-
purchaweczka
-
Królowa
hmm... zastanawiam się, po co powstają takie tematy - po to żeby sześćdziesiąt osób napisało jakiś tytuł? i tak zazwyczaj się nie czyta, co ktoś inny napisał - pisze się swoje i już
-
Tortura
-
Grono.Net
-
walkmen'ka
jak można wybrać najlepszy song radiogłowych... ?
jeden? ja nie umiem. wszystkie są takie różne i wspaniałe... gdyby ktoś przyłożył mi pistolet do głowy i kazał wybrać, w wielkim stresie wymamrotałabym, że "2+2=5". a dlaczego? za to, że jest esencją twórczości rh.
jednak zastanawiając się głębiej to praktycznie wszystkie ich piosenki są wspaniałe. każda w innej sytuacji życiowej i przy innym humorze.
-
Anonim
-
matt
-
-
Królowa
hyhy... kiedyś śpiewałam z jednym kolesiem exit music w parku w Ciechanowie w nocy - całe szczęście, że nikt nie mieszka w pobliżu bo pewnie byśmy zabili naszymi głosami :) -
.::Diana::.
Moim zdaniem super jest "Sail to the moon". Ale przecież każdy ma inny gust, a o gustach się nie dyskutuje... -
Tortura
-
panna pe
wyłącznie o gustach się dyskutuje.
a radiohead to jeden z tych zespołów, w wypadku których nie jestem w stanie podać nawet 10 ulubionych utworów. -
Moniek ツ
A ja myśle że moje ulubione ich piosenki to:
There, there
I might be wrong
Climbing up the walls
knives out
Idioteque
Karma police
i naprawde wiele, wiele innych....
Ja poprostu ich uwielbiam ! :P -
ფიქ
-
.
eee... top10. Niechaj więc będzie.
-paranoid android
-i will
-myxomatosis
-rabbit in your headlights (z dj shadowem co prawda)
-street spirit
-a wolf...
-exit music
-we suck young blood (a jakże :D)
-you and whose army?
-creep