-
Anonim
-
Ann
-
Trainsurfer
OFFTOPIC:
ktoś słyszał b-side'y z amnesiac'a?
własnie zassałem z soulseeka,i jestem zachwycony..jakby ktos był zainteresowany to to jest spis utworów:
kinetic
life in a glasshouse(full lenght version)
the amizing sounds of orgy
trans-atlantic drawl
cuttooth
fast track
fog(zupełnie inna wersja niz ta z pianinem i o wiele lepsza)
słuchajac tych utworów ms sie wrazenie słuchania zupełnie nowej płyty..kawałki sa zupełnie odmienne od wszystkiego -
-
Anonim
Nie chwaląc się mam wszystkie kawałki z singli radiohead :P pomijając częściowo HTTT z którego mam tylko te które były na płycie com lag (a tam chyba nie wszystkie były umieszczone).
I popieram...
Fog, Kinetic, Cuttooth są świetne.
Do tego warto by było dodać Pearly z czasów ok computer i oryginał Talk Show Host z b`side Street Spirit (jak również wersja mix do soundtracka romea i julii) jak i wiele innych których teraz nazw nie pamiętam.
Mam taki cały zestawik .. 10cd audio właśnie ze wszystkimi singlami, wersjami live, demami, wczesnymi wersjami, mix`ami, kawałkami wykonanymi wraz z innymi zespołami (np. „this mess we're in (w_pj harvey)” lub utwór Pink Floyd w wykonaniu Thoma i zespołu Sparkelhorse „wish you were here se”) i innymi ‘bonusami’ :). Łonczeni 187 plików. Polecam.
Jeśli kogoś to interesuje to ta “składanka”nazywa się “Towering Above the Rest”.
Ps. Zestaw ten obejmuje okres od Pablo Honey do Amnesiac.
-
Anonim
-
Anonim
-
Trainsurfer
-
Anonim
-
Trainsurfer
zdobyłem pare utworów z tej składanki...jestem oczarowany..kawałek z pj harvey jest boski,nie moge przestać go słuchać,do tego dochodzi jeszcze rewelacyjny kawałek "rabbit in your headlights" z u.n.c.l.e.
niesamowite.
dzis zaczalem zasysać cała:D -
Anonim
-
Trainsurfer
-
Anonim
-
Trainsurfer
-
-
Trainsurfer
najlepszym "kawałkeim" radiohead jest całe kid a..płyta idealna..a ostatnio(od jednego dnia w kółko)dochodza jeszcze wspomniane "rabbit in your headlights" i "thiss mess we're inn"z pj harvey(bosz,jak on tam bosko wyje)
zreszta po dłuzszym zastanowieniu wszystkie ich dzieła sa doskonałe(nie licząc paru kawałkow z pablo honey i "black star" z the bends):) -
Trainsurfer
a ktos ma i moze mi udostepnic "good morning mr.magpie"?? tylko w tej pierwotnej wersjii co była w radiohead.tv.. -
Trainsurfer
Aha! i zapomniałem: jeszcze jest "where i end and you begin" i "we suck young blood" ubóstwiam szczególnie:D -
Anonim
Z czasem stwierdzam że rabbit in your headlights (tam to dopiero thom wyje pod koniec :) ) i Fog to dwa chyba najlepsze b`sidy singli radiohead.
cuttooth, kinetix, the amazing sounds of orgy i how i made my millions (nagrany w domu thoma.. słychać jak jego dziewczyna Rachel szykuje coś w kuchni) są zaraz za :)
No i nadal bardzo lubię słuchać pearly, bishop's robes, Talk Show Host, banana co(acoustic) i india rubber...
-
Trainsurfer
-
Paranoja
Choć to mało popularny wybór...'Let Down'. A poza tym chyba 'FPT', 'Idioteque', 'Dollars and Cents', 'Pyramid Song'...to wszystko w dużej mierze zależy od mojego nastroju w danym momencie...
Jakiś miesiąc temu bez jednej przerwy katowałam 'A punchup at the wedding', w wakacje 'How I made my millions' i inne kawałki singlowe...
Teraz? Chyba mam po prostu nastrój na 'Ok Computer'. -
Anonim