-
Zoe :*
>Mickey. napisał
>Na okrągło to Ty powinnaś słownik ortograficzny czytać.
pomyliłam się mam prawo:/ zresztą mam dysleksje
i wiem co to jest za utwur ! -
Mickey.
przepraszam za off.
dla takich jak Ty wymyślili Mozillę z podkreślaniem błędów na czerwono. zainwestuj w nią, bo oczy bolą od takich postów. -
Velvet von Black
-
-
córka Jana.
-
Anonim
witam ja tutaj nowy lecz z Radiohead jestem od 5 lat . Ulubiony utwor? głupie pytanie (bez urazy). Wszystkie są świetne! Ale jesli mielibyście mnie torturowac i to ze mnei wydusic to powiem tak:
Ostatnio mam faze na - Motion Picture Soundtrack(ale jakos bardziej wpada mi RARE) Pyramid Song , Sail to the Moon , Lurgee(akurat na takim etapie jestem ze ta piosenka jako tako pasuje) no i Maquiladora ! <3 a no i Pop is Dead. Tak wiem sporo tego ale nic nie poradze na to że to świetny zespoł,prawda? -
dominika.
-
<kay>
-
Jego Ekscelencja Niedźwiedź
-
BIIPBIIIP
Po wersji z "I Might be Wrong"- Like spinning plates. zaraz po tem How To Dissapear Completly... -
J&J
Wedłgu albumu:
Pablo Honey: Anyone Can play Guitar
The Bends: Fake Plastic Trees
OK Computer: Let Down, Climbing up the walls
Amnesiac: You and Whose Army
KID A: Morning Bell
Hail the Thief: Scatterbrain albo Myxomatosis albo Wolf at the door
In rainbows: Go Slowly [2disc] -
franz joseph murau
2+2+5,
Everything in its right place
Idioteque
Creep
Jigsaw falllin into place
-
moloslaw
-
Miki
-
-
Anonim
-
Anonim
-
Moon
-
kaśka
-
Nekkoru
Moja pokrótka lista, sortowana po albumach:
Pablo Honey: Creep
The Bends: Just, My Iron Lung, Street Spirit (fade out)
OK Computer: Paranoid Android, Subterraean Homesick Alien, Karma Police, Electioneering, Climbing Up The Walls
Kid A: The National Anthem, Idioteque, Morning Bell
Amnesiac: Packt Like Sardines in a Crushd Tin Box, Pulk/Pull Revolving Doors, I Might Be Wrong, Knives Out, Morning Bell/Amnesiac, Life In A Glass House
O Hail To The Thief się nie wypowiem, bo nie mam.
In Rainbows: 15 Step, Weird Fishes/Arpeggi, Faust Arp, House Of Cards. Tyle.
-
T.
najważniejszy to Creep!!! zajebista piosenka ale takze True love waits, utwor wykonywany razem z Bjork czyli I've seen it all oprocz tego Exit music i Fake Plastic Trees :):):):) -
Anonim