-
natalia er.
-
winogroniasty
Idioteque- moim skromnym zdaniem najlepszy kawałek a zaraz po nim klasuje się -Wish You Were Here. Nowy album jest wypełniony świetnymi brzmieniami. -
Krzyś
-
-
BWBWBW
Właśnie, zawsze mnie zastanawiało, dlaczego tak dużo ludzi pisze w ulubionych utworach Radiohead Wish You Were Here. Przecież to tylko Thom śpiewający przez telefon, jak dla mnie nic szczególnego.Oczywiście, może się podobać, ale z całej, tak bogatej dyskografii RH za swój ulubiony kawałek uważać cover zrobiony "od niechcenia" jest jak dla mnie trochę dziwne. Nie wiem, może niektórzy myślą, że pinkfloydowy oryginał wykonuje RH. -
Anonim
-
winogroniasty
Ostatnio wkręciła mi się kolejna świetna nutka, a właściwie "Weird Fishes" Polecam.;) -
TONY MONTANA
Where I End...
You And Whose Army
Lucky
...dziś te, jutro zapewne inne... :) -
Kaśka
-
Anonim
-
idioteq
-
Paulina
-
Anonim
Do tej pory był to bezkonkurencyjny "Where I End And You Begin", ale obecnie dzieli pierwsze miejsce z "Jigsaw Falling Into Place". -
KaZ
-
-
Anonim
>thefagtone9 napisał
>street spirit! bezapelacyjnie!
Podpisuję się pod tym. -
Ola
-
aghate.
tak, przynaję... to oni ostatnio wprowadzają mnie w stan zamulenia... jednak pozytywnego; )
'a punchup at a wedding' i 'a wolf at the door'
zaznaczę że nie jestem ich wielką fanką, znam tylko parę kawałków ale i tak mam dla nich milion 500 razy więcej szacunku niż dla Feel'ów
no sorry jeśli kogoś uraziłam ale nie zamierzam przepraszać; ) -
Klaru
-
Anonim
ostatnio namietnie mnie wciagnelo sluchanie talk show host; ].
a oprocz tego - Paranoid Android -
Strikte ulubione to Idioteque i Paranoid Android.
Ostatnio zaś balladowo mi w głowie siedzi True Love Waits... :) -
KaZ