Radiohead [2769]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Rumburak i Progenitura.

Moja ulubiona piosnka:
    "Fog"
    Inne też , ale do tej jakoś zawsze wracam..
  • Anonim

zdecydowanie

"How To Disappear Completely"

pod względem potęgi może z nim konkurować tylko "Pyramid Song" ale przegrywa pod względem natężenia emocji..

nie ma dyskusji
  • Anonim

"no alarms and no surprises"
  • basbob

"How To Disappear Completely":) no i "Exit Music":) w tej pierwszej linia basu jest świetna...
  • Anonim

"creep"
  • Anonim

Creep w każdej wersji...............:)
  • Fru!

Ja nie wiem nadal myśle nad tym ale jakos nie potrafie wybarac.........tylko cos nie bardzo pierwszy wytor radiohead mi sie podoba ale to byl dopiero poczatek.......a potem to juz tylko cudownie.
    ;]
  • pikczer

a ja tez nie wiem...ja nie myślę...są utwory, na które poprostu zwracam większą uwagę...i tyle...i które bardziej mnie pobudzają...poruszają...i jush
  • Anonim

Dokładnie.
    Jak zawsze słuchałem całych płyt. Nie orientuje sie w singlach bo mało mnie to obchodzi. A w przypadku dobrych zespołów całe płyty sa godne uwagi. Gdy pojawia się jeden wyróżniający tzn. że płyta jest nie najlepsza.
    Jest duzo wykonawców których lubię jeden, czy dwa utwory. Wtedy jest łatwo wybrać.
  • Anonim

P.S. A najbardziej to lubię jak w filmie Rykszarz urocza azjatka tanczy w klubie nocnym przy Creep :P
    Polecam film:)
  • Anonim

nie chce być niemiły, ale to jest głupie pytanie, bo z ich wszystkich kawałków strasznie trudno jest wybrać jeden jedyny utwór..

(przynajmniej mi)
  • Anonim

Ponoć pytania nie sa głupie, tylko głupie sa odpowiedzi :P
    Pozdrawiam tego co pytał:)
  • Fru!

Jeśli chodzi o radiohead nie potrafie nawet powiedzeć,która płyta jest najlepsza...........
  • Anonim

z płytami może byłoby już łatwiej, chociaż i tak jest trudno, ale wybrać najlepszy utwór to niełatwa sprawa..
  • pikczer

bo wiecie co...jak zespół jest dobry...to trudno wybrać coś ulubionego...jest wiele pieśni które poruszja...czy ktos się ze mną nie zgodzi...??hmm...??
    pozdr
  • pikczer

:D
  • Anonim

ja sie zgadzam w zupełności :D
  • pikczer

no dokładnie dokładnie...jak tu sie nie zgadzać skoro to fakt...:P
  • Królowa

yeah... zależy też od nastroju :)
  • Anonim

Oj dużo tego będzie :) Szczerze mówiąc to od The Bends aż po HTTT wszystkie kawałki (może z 2 - 3 wyjadkami) podobaja mi się.. kwestia jest tylko czy bardzo czy obsesyjnie :P

A więc obsesyjnie podoba mi się : Myxomatosis, Backdrifts, There There, A Wolf At The Door, Idioteque, Motion Picture SoundTrack, How To Disappear Completely, Exit Music, Paranoid Android, Karma Police, Climbing Up The Wall, Fake Plastic Trees, Just.

No i czym by było Radiohead bez genialnych koncertów...
    2003r Les Eurockennes : Where I End And You Begin, The National Anthem+Hunting Bears i zaraz następne The Gloaming (Thom ładnie przy tym tańczy :P), Idioteque, 2plus2=5
    Amnesiac in PARIS : The National Anthem (z jazzbandem.. mistrzostwo), Dollars & Cents, How To Disappear Completely
| |

Grono miłośników grupy Radiohead

Fotki

Miejsca grona (0)