- 1
- 2
-
manu
-
Anonim
-
osama
-
get your mojo runnin'
-
-
Anonim
ja się wybieram na cały festival ale na 12.08 czekam najbardziej....see ya! -
Anonim
ja wam powiem że posłuchałem tych skrzętnie zbootlegowanych nowych kawałków i z jeszcze większą chęcią jadę na Sziget Festival...oj będzie się działo....kto się jeszcze wybiera? -
s314ryt
jak mnie niepomiernie cholera strzela, ze nie moge byc na zadnym z tych gigow.. grrrrrrrrrrrrrr!!
ciekawe jak trasy w 2007, shit shit shit..
uwieziony przez stado fiordów -
dominika
-
osama
-
girlfriend in a coma
ja też bym chciała bardzo. bardzo bardzo ale z transportem ciężko.
może mnie ktoś przygarnie?nieuciążliwa i niepaląca. naturalnie z dołożeniem się do kosztów?
ach, tak blisko RH, żal nie skorzystać.
-
Anonim
-
artemizja
-
Misiu
25 euro na dzien, jesli sie nie myle, wlasnie sie zastanawiam, bo mam transport -
Lusia
-
artemizja
-
Misiu
no ja chyba jade kurde... tylko nie wiem, czy miejsce w aucie jeszcze jest wolne... -
Misiu
no i wszystko juz bylo zapiete na ostatni guzik i... auto sie zepsulo.. do stu diablow.. niech to szlag.. :(( -
tyciu
No to juz za pare godzinek , na tym koncercie bedzie duzo osob ktore pewnie nawet nie sluchaja R . -
Misiu
powiem Ci, ze wydaje mi sie, ze wiekszosc ludzi przyjedzie wlasnie specjalnie na Radiohead
bylem na duzym festiwalu w czerwcu, gdzie bylo duzo gwiazd i (zwlaszcza) na ostatnim zespole dnia pod scena bylo pratkycznie fani tylko tego wykonawcy.
No ale oczywiscie klimat festiwalowy bardzo rozni sie od klimatu na koncercie jednego zespolu, zwlaszcza, gdy odbywa sie on jeszcze np. w malej hali.
No ale tak czy siak.. zaluje, ze taka okazja mi uciekla sprzed nosa przez glupi samochod. -
Anonim
- 1
- 2