R+ Rammstein [157]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Tomasz P.

jaki najbardziej lubisz i dlaczego?
  • natalia ...:D:D

'Ich Will" bo jest w absolutnie profesjonalny a panowie wygladaja tam tak ze az sie sama ich boje:D
  • Tomasz P.

bardzo ciekawy i wymowny wydaje mi się teledysk do Ohne dich, szkoda tylko, że nie wiem o czym jest utwór, ale sie dowiem
  • ajron

tomasz to jedyny teledysk ktorego nie sciagnolem z kad go masz gadaj:>?
  • Маргарета воопшто неќа да биде овде

a ja znów po starociach:P
    -du richt so gut-cudo,po prostu cudo...
    -let me see you stripped-pomysł,no i te ciała:P
  • ajron

cuz stripped jest dobre ale do teledusku rammtein nie dorasta jak ktos jeszcze ogladal zaginiona autostrade to miodzio:P
  • Tomasz P.

na zajączka (czyli jutro) podam Ci adres tej strony :-)
  • ajron

na zjaczka too nowa pozycja:P?
  • Tomasz P.

hehe masz linka http://www.hdpvidz.com/download.htm...
  • ajron

Dzieks:)
  • natalia ...:D:D

no tak ohne dich to bez watpienia dobry teledysk, przede wzytstkim zupelnie inny od poprzednich...a piosenka nieziemska doprawdy.. kurcze chcialabym ja uslyszec razem z apocalyptica:D
  • ajron

A wybieracie sie na zlot w czestochowie?
  • Solith

Nie będę mocno oryginalna pisząc, iż panowie z R+ mają niebanalne i ciekawe wideoklipy oraz że wszystkie mi się podobają. Wyróżniłabym jednak pomysły na "Sonne" i na "Ich will". Powód - obywa są bardzo przemyślane, dowcipne, oczywiście dobrze zrobione (jak wszystkie inne zresztą)... a do tego trochę straszne jak dociera do człowieka ich przesłanie...
  • ajron

sonne tak jest dowcipne to fakt akcja ze zlotym strzalem zwlaszcza:) a co do ich will hmmm az sie chce jakis bank puzniej skrojic:))) powiem tak nie spotkalem 2 takiego zespolu z tak dobrymi teledyskami:)
  • Tomasz P.

ale powiem wam, że wielkie wrażenie zrobił na mnie teledysk do mein teil, wogóle utwór daje do myślenia i jest zainspirowany autentycznym wydarzeniem z Niemiec (kanibalizm)
  • ajron

Amerika wymiata podsumowywoje narod amerykanski.
  • ajron

Amerika wymiata podsumowywoje narod amerykanski.
  • a.

Du Riechst So Gut (oczywiscie wersja z '98)- najlepszy z najlepszych, klimat jest niesamowity i idealnie wyraza tresc utworku.
  • ajron

mein teil?:) nawet nie musze konczyc i wrzystko jasne:]]]]]]
  • ajron

mein teil?:) nawet nie musze konczyc i wrzystko jasne:]]]]]]
| |

Grono o najlepszym zespole, just Rammstein!!!

Miejsca grona (0)