-
MANIECZKI ONE MORE TIME
MANIECZKI ONE MORE TIME
Już 6 czerwca w środę przed Bożym Ciałem mamy zaszczyt was zaprosić na wielkie otwarcie nowych cyklicznych imprez z muzyka trance ,house , hardstyle… w klubie Qvo Vadis. Począwszy od 6 czerwca w każda środę zapraszamy wszystkich lubiących takie klimaty, jak również tych którzy chcą po raz kolejny powspominać największe hity klubu Ekwador w Manieczkach
Na otwarciu zgraja dj-e z największych imprez jak również waszych ulubionych podwarszawskich klubow.
MANANA –„Mega Music „ Wilga
OMEN –„Omen Sumer Event”
KEY-YOU – “Arena “ Strubiny
FATUM –“Blue” Starozreby
DEMON- “Ambra” Blichodwo
DRUM – “ Amsterdam Dance Mission”
KARTEL –Warszawa
Tego dnia imprezę ubarwi POKAZ LASEROWY , oraz SHOW PIROTECHNICZNE.
Start godz 21
Wjazd 5 zl do godz 22
10 zl po godz 22
UWAGA : JEŚLI CHESZ DOSTAWAC INFORMACJE O NASZYCH IMPREZ WYSLIJ SMSA POD NR 508484195 , LUB NAPISZ MAILA MOMT@O2.PL
-
no widze ze jednak bede mial okazje powspominac stare czasy zjawiajac sie tam, ale ciekawe czy bedzie duzo osob tak jak kiedys czy raczej gora 10osob na parkiecie jak ostatnim czasem; ) - wiec ja BEDE!!!! -
xxxxxx
6 czerwca na rozpoczęcie lata pewnie będą tłumy jak na zakończeniu roku w grudniu. A wtedy było zajebiście, pełny parkiet i konkretna muzyka bo Hazel grał z Drumem. -
Lukas
-
-
...
-
AMSTERDAM NIGHT
-
bedzie napewno tak jak na plakacie tu nikt nie ma zamiaru robic sobie żartów z klubowiczów raz zawiedziesz ludzi wiecej nie przyjdą to jest motto Tych ludzi bo znam ich osobiście.wiec do zobaczenia na imprezie
-
Sylka
fajnie by było...wspomnienie dawnych lat...Jacek Ty znasz ekipe organizującą, więc zróbcie naprawdę porządne manieczki jak dawniej:) kurcze mi Artek nawala bo ma nocke w pracy...ale miejmy nadzieje ze to jakoś załatwi:) -
~Asiulka~
żeby tak było jak każdy tu pisze... moje pierwsze imprezy w życiu to były manieczki w Qvo za czasów świetlności tego klubu :)))) -
>~Asiulka~ napisała:
>żeby tak było jak każdy tu pisze... moje pierwsze imprezy
>w życiu to były manieczki w Qvo za czasów świetlności
>tego klubu :))))
moje takze:) kazda sroda non-stop
-
Mareczek
Też się pod tym podpisuje.
Żeby znowu wróciły środowe imprezy takie jak kiedyś były.
Bardzo za tym tęskniłem -
<..::..>
-
~Asiulka~
miejmy nadzieje że tak bedzie :) w sumei najwzniejsze żeby wkońcu troche ludzi przyszło a nie 5 osob na krzyz :/ -
powiem Wam że wreszcie ktos sie wzioł za to i jestem pewien że bedzie dobrze. Słuchjcie Eski i rozglądajcie sie na mieście a nopewno wpadną wam w ucho i rece informacje dotyczace tych imprez. Zapału jest dużo i pomysłów też wiec bedzie zajebiście. Do zobaczenia w środę
-
Mareczek
-
Dj Hazel tego dnia gra gdzie indziej imprezę ale obiecał że postara sie dojechać i zagrać parę dobrych nutek.
-
Anonim
Bomba!!! Stare baleciki w Qvo powracają :D Mam tylko że będzie komplet ludzi.
Trza sie pobawić po amstardamie 2007. Ja też się pisze!!! Ludziska przybywajcie :D -
Mareczek
Juz niedlugo wspomnienia juz wroca. Juz za kilka dni znowu te miejsce odrzyje i bedzie pelne ludzi ktorzy kochaja takie imprezy i te klimaty.
-
Marcin H
ja mam tylko jedną nadzieje że andrzej zagra mi chociaż przez chwile hardstyle:) -
Mareczek