-
surma.
Dla mnie większość koncertów jest extra. Live Aid, Wembley 86' i Freddie Tribute rządzą jednak najbardziej u mnie.a u WAS??? -
matti v
-
Vedono
1. Live at the Rainbow '74
2. Live Killers '79
3. Live at the Bowl '82
Livw at Wembley z 1986 jest dla mnie dziwnym koncertem...rzeczywiście, Queen u szczytu sławy, największe wówczas zespół na świecie, a jednak jakoś tak mnie nie specjalnie kręci...sam nie wiem czemu.
Jak najbardziej mi się podoba ale...;) -
Anonim
Ja jednak twierdze ze Wembley 86 to był najlepszy koncert Queenów.No i koncert w Rio... -
-
Vedono
-
Anonim
-
chomick
Mój ulubiony koncert to Live in Montreal '81, fantastycznie brzmi, a w Crazy Little... i Jailhouse Rock gitara Briana poprostu wymiata :) Dobry jest też koncert Live at the Bowl i w Rio...
Wembley średnio lubie słuchac, troche lepsze wrażenia jak się ogląda. Jakiś kiepski dzwięk mieli na tym Wembley :/ -
Anonim
-
Pan Antoni
szkoda, że w Montrealu publiczność była taka sobie...i nie umieli zaśpiewać Love of My Life...kanadyjskie prostaki; ))
niesamowite momenty ma też Hammersmith'75...także Budapeszt, szkoda tylko, że w filmie jest wycięte Tavaszi Szel...
-
wilk
ja ostatnio zasluchuje sie w "The Milionaire Waltz" z Houston z 1977 roku...i tenze koncert tu wymienie jako moj ulubiony;) -
GO GU FARCIARZ
-
Anonim
Dla mnie najlepszym koncertem bezsprzecznie jest Hammersmith Odeon z 1975 roku. Może to nie był taki spektakl jak Wembley'86 ale i tak jest najlepszy. White Queen wykonane na tym koncercie to dla mnie najlepszy utwór wykonany na żywo przez Queen. -
Innuendo
Wembley 86 i występ na Live Aid. Rock in Rio też fajne :) Co ja się będę rozpisywać. Wszystkie fajne :D -
Wujek
wembley '86, live at bowl '82, live aid '85, we will rock you Monteral '82 (nie ukazalo sie oficjalnie w Polsce, a szkoda np. "killer queen" na zywo) -
Wujek
-
kasia
-
Nikita
-
Delicjusz Szampański
-
daga - Hot Space
Lata 70 ogólnie
a szczególnie Huston77, Xmas75, Erles Court, Goldens Green
trasa Hot Space Milton jeden z lepszych koncertów w historii Queen