Queen [2117]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • surma.

Dla mnie większość koncertów jest extra. Live Aid, Wembley 86' i Freddie Tribute rządzą jednak najbardziej u mnie.a u WAS???
  • matti v

16kwietnia 2005 praga; )

z koncertów video to wembley 86
  • Vedono

1. Live at the Rainbow '74
    2. Live Killers '79
    3. Live at the Bowl '82

Livw at Wembley z 1986 jest dla mnie dziwnym koncertem...rzeczywiście, Queen u szczytu sławy, największe wówczas zespół na świecie, a jednak jakoś tak mnie nie specjalnie kręci...sam nie wiem czemu.
    Jak najbardziej mi się podoba ale...;)
  • Anonim

Ja jednak twierdze ze Wembley 86 to był najlepszy koncert Queenów.No i koncert w Rio...
  • Vedono

Faktycznie...zapomniałem o Rio :) Mocny koncert!
  • Anonim

a ja tam lubię Wembley'86:)))
  • chomick

Mój ulubiony koncert to Live in Montreal '81, fantastycznie brzmi, a w Crazy Little... i Jailhouse Rock gitara Briana poprostu wymiata :) Dobry jest też koncert Live at the Bowl i w Rio...

Wembley średnio lubie słuchac, troche lepsze wrażenia jak się ogląda. Jakiś kiepski dzwięk mieli na tym Wembley :/
  • Anonim

Oczywiście że na Wembley, który widziałem z 5 razy!
  • Pan Antoni

szkoda, że w Montrealu publiczność była taka sobie...i nie umieli zaśpiewać Love of My Life...kanadyjskie prostaki; ))

niesamowite momenty ma też Hammersmith'75...także Budapeszt, szkoda tylko, że w filmie jest wycięte Tavaszi Szel...

• wilk

ja ostatnio zasluchuje sie w "The Milionaire Waltz" z Houston z 1977 roku...i tenze koncert tu wymienie jako moj ulubiony;)
  • GO GU FARCIARZ

wembley :))
  • Anonim

Dla mnie najlepszym koncertem bezsprzecznie jest Hammersmith Odeon z 1975 roku. Może to nie był taki spektakl jak Wembley'86 ale i tak jest najlepszy. White Queen wykonane na tym koncercie to dla mnie najlepszy utwór wykonany na żywo przez Queen.
  • Innuendo

Wembley 86 i występ na Live Aid. Rock in Rio też fajne :) Co ja się będę rozpisywać. Wszystkie fajne :D
  • Wujek

wembley '86, live at bowl '82, live aid '85, we will rock you Monteral '82 (nie ukazalo sie oficjalnie w Polsce, a szkoda np. "killer queen" na zywo)
  • Wujek

sorka, oczywiscie Montreal '81 :)
  • kasia

Wembley '86! szkoda, ze mialam wtedy tylko 4 lata...;)
  • Nikita

wembley.....................ci esz sie ze 4 ja bylam w planach....
  • Delicjusz Szampański

Budapest '86
    Rock in rio '85
    Live Aid '85
  • daga - Hot Space

Lata 70 ogólnie

a szczególnie Huston77, Xmas75, Erles Court, Goldens Green

trasa Hot Space Milton jeden z lepszych koncertów w historii Queen

Budapeszt z 86

Live Aid

Japan85

• Maciek Szenk