-
MyZeglarze.pl
czesc,
sluchajcie troche wkurza mnie to ze na naszej stronie jest taka pelna anonnimowosc. Strona tworzona przez NAS i dla NAS stala sie forum pewnych ludzi wypisujacych rozne glupoty i to zupelnie bezkarnie i anonimowo. chciałbym żeby sie to zmieniło...
Pozdro
Kasper -
MyZeglarze.pl
wracam sobie i zagladam co kilka dni i czasami zupelnie tego miejsca nie poznaje...
PS> nie wrzucam tego na strone bo w przegladarce mozilla mi nie wychodzi.
pozdro all -
Uzytkownik usuniety
-
mag
pragne wszystkich uspokoic, jako admin stronki, ze wlasnie wprowadzamy pewne rozwiazanie, ktoro powinno pomoc. strona caly czas bedzie ogolno dostepna, ale zeby moc skomentowac, trzeba bedzie sie zarejestrowac. bedziemy wypelniac formularze, calkiem podobnie, jak na gronie i stworzymy liste. kazdy bedzie musial podpisac sie pod slowami, ktore pisze.
kto jest za? jakies jeszcze pomysly? piszcie smialo!
aha - w przyszlosci myslimy tez o fotkach kazdego przy komentarzu, byloby wesolo :) -
-
Anonim
myślę że good idea, napewno beda jakies sprzeciwy....ale chyba tylko to wyeliminuje komentarze obrazające innych... -
Uzytkownik usuniety
-
MyZeglarze.pl
-
mag
tworzymy formularz, ktory kazdy bedzie musial wypelnic. teraz PYTANIE: co powinno w nim byc wedlug was? pytania o zainteresowania? o sporty jakie sie uprawia? czy tylko imie nazwisko itd....
sprzeciwy... moze i beda, ale to jest nasza wspolna strona i nie chcemy na niej recznego prania brudow i czyichs frustracji...
a krytyka KONSTRUKTYWNA w dalszym ciagu mile widziana! :) -
Anonim
Hej. Wydaje mi sie, ze wystarczy tylko rejestracja czlonkow, udostepnienie mozliwosci wypowiadania sie. Jakie kazdy ma zainteresowania to wiemy, chodzi o to, aby Qlub byl Qlubem, a nie miejscem do wypisywania obrazliwych uwag przez nieznajomych. Pozdro. -
MyZeglarze.pl
-
Anonim
-
Arti_surf
Jak dlamnie perfekt!! to powinno zalatwic temat tych glupich docinek =) -
nata POL 45
-
nata POL 45
-
biana
-