-
Arek Roguski
Ponieważ nie wszyscy znamy sie osobiście, stwierdzam iż trzeba troche ułatwić poszukującym znajomości (i nie tylko) :D.
Może dam dobry przykład a reszta pójdzie za mną:D
Poszukuje:
- osobnika płci odmiennej z gatunku (najlepiej) homosapiens
- wiek i przebieg ograniczony :) - odpowiednio między 19- 24 oraz nie więcej niż 3 :D
- kolor owłosienia - bronz, czerń, rdzawe
- wzrost i waga - odpowiednio mniej niż 178, nie więcej niż 55 :D
- kolor patrzałek - obojętne, mogą być nienaturalne - szklane
- IQ > 120:D (do negocjacji)
- cena: bezcenna :D
opcja dyskwalifikująca - śmiech z każdego wypowiedzianego przeze mnie zdania (np. koleżanki ze Śkarżyska )...
Widzicie jakie to łatwe??:D -
Anonim
-
Arek Roguski
poczekaj , poczekaj, jak jeszcze przez następny rok nie znajde sobie odpowiedniej niewiasty to nici z proroctwa wypowiedzianego z ust astrologa ze sie hajtne w 2007 roku :D -
Gosiek...:)
Kochani Koledzy czy te prześliczne istotki ze Skarżyska nie przypadły Wam do gustu?:-D -
-
Anonim
No ładnie masz... nie wiedziałem, że Ty do wróżki chodzisz:) gdzie jeszcze chodzisz??:) -
Arek Roguski
-
Arek Roguski
te piękne istotki miały jedną wspólną cechę z moim pieskiem , chyba wiadomo jaką:)
A chodze tam gdzie chodze , za mną nikt nie trafi :D
-
Gosiek...:)
-
Arek Roguski
HAHAHAHA jakby impreza potrwała ze dwa dni dłuzej to pewnie tylko tak by sobie radziły :D -
!!!~*możebyc*~!!!
jak by ta impreza potrwala jeszcze dwa dni to nie mielibysmy gdzie spac a ja bym i tak sie nie ruszyl z tego fotela przed kominkiem;-) -
mgr offca
co ty z tym fotelem<?>
gdzie nie przeczytam, to wszedzie o foteliku przy kominku wspominasz:] -
!!!~*możebyc*~!!!
bo to bylo takie przyjemne miejsce, przed kominkiem mozna bylo sie wygrzac pod kocykiem i jeszcze wszyscy kolo nas chodzili jak kolo paniczow;-) bardzo przyjemnie chce wiecej -
Anonim
-
!!!~*możebyc*~!!!
-
Anonim
Dokladalem tylko dlatego ze nie chcialem zamarznac bo oprucz kominka nic innego ani nikt nie chcial grzac;) -
!!!~*możebyc*~!!!