-
Łysy - krótko i zajebiście
Jakbym miał 100zł, to bym wolał ręki użyć, a później za tę stówę kupić sobie tyle spirytusu, że starczyłoby na odkażenie ręki oraz całego organizmu od wewnątrz :] -
Pan Michał
Owszem, robią kurs na prawko.
http://www.polibuda.info/artn6979
Ja robię C. No ale w poniedziałek są już ostatnie zajęcia (badania + egzamin wewnętrzny). Można spróbować zadzwonić i spytać czy jeszcze dopiszą.
Najwyraźniej nie wszyscy zostali poinformowani. -
Dziubek_TGK
-
Slaweeek
C+E już mam a jak by do tego jeszcze wózki widłowe zrobić to już wogóle gitara by była. To jak ktoś będzie coś konkretnego wiedział to prosze o info -
-
Filip T.
Kurde no! Ja chciałem robić kat.C i nawet dzwoniłem do naszego Samorządu studentów to mi powiedziano że narazie tylko na wózki jest kurs, a na kat.C to trzeba czekać do lutego:/ wrrr A teraz się tu dowiaduje że kurs już się zaczął. A gdzie o tym były info...? -
Filip T.
PS. Czy ktoś wie teraz kiedy będzie naprawdę następny kurs kat.C bo na ten co już trwa to niema co się już próbować wbić. Proszę dajcie znać. -
mch
na wózki będzie spotkanie 11.12.07 o godz 18:00 w jakiejś sali na parterze-znajdziecie, koszt 400 zł. ,
zapisy na miejscu(tj 11.12 o 18:00)
płatne przy zapisach(tj. 11.12.07 o godz 18)
Żaden kurs jeszcze w tym roku się nie zaczął( ani na C, ani na żadną inną kategorię, a jeżeli trwa tzn. że nie ma on nic wspólnego z naszym wydziałem) -
Krzysiek
>mch napisała:
>na wózki będzie spotkanie 11.12.07 o godz 18:00 w
>jakiejś sali na parterze-znajdziecie, koszt 400 zł. ,
>zapisy na miejscu(tj 11.12 o 18:00)
>płatne przy zapisach(tj. 11.12.07 o godz 18)
> Żaden kurs jeszcze w tym roku się nie zaczął( ani na C,
>ani na żadną inną kategorię, a jeżeli trwa tzn. że nie
>ma on nic wspólnego z naszym wydziałem)
mam pytanie, czy ktoś z poza naszego wydziału też może zapisać się na ten kurs i otrzymać normalnie dofianansowanie? Oczywiście kolega jest z politechniki. -
Michał
-
Slaweeek
>
a pozwolenie jest bezterminowe czy czasowe?
Z tego co mi wiadomo to do grobowej deski możesz śmigać -
;]
-
Kamil S
-
Slaweeek
>
Ktoś może wie czy można się jeszcze dopisać??
Można. Wystarczy że pójdziesz na Jana Pawła do Zespołu szkół samochodowych- tam ten kurs się odbywa w poniedziałek o 16 albo w środe o 12 i mówisz że chcesz się dopisać i musisz jakąś kase chociaż na zaliczke dać -
kl
-
kaka
Fantastyczna oferta Groupon!!!
Kurs na wózki widłowe w Radomiu za 229 zł!!!
http://www.groupon.pl/oferty/radom/...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne