PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łysy - krótko i zajebiście

Jakbym miał 100zł, to bym wolał ręki użyć, a później za tę stówę kupić sobie tyle spirytusu, że starczyłoby na odkażenie ręki oraz całego organizmu od wewnątrz :]
  • Pan Michał

Owszem, robią kurs na prawko.
    http://www.polibuda.info/artn6979
    Ja robię C. No ale w poniedziałek są już ostatnie zajęcia (badania + egzamin wewnętrzny). Można spróbować zadzwonić i spytać czy jeszcze dopiszą.

Najwyraźniej nie wszyscy zostali poinformowani.
  • Dziubek_TGK

Też jestem chętny na wózki :D
  • Slaweeek

C+E już mam a jak by do tego jeszcze wózki widłowe zrobić to już wogóle gitara by była. To jak ktoś będzie coś konkretnego wiedział to prosze o info
  • Filip T.

Kurde no! Ja chciałem robić kat.C i nawet dzwoniłem do naszego Samorządu studentów to mi powiedziano że narazie tylko na wózki jest kurs, a na kat.C to trzeba czekać do lutego:/ wrrr A teraz się tu dowiaduje że kurs już się zaczął. A gdzie o tym były info...?
  • Filip T.

PS. Czy ktoś wie teraz kiedy będzie naprawdę następny kurs kat.C bo na ten co już trwa to niema co się już próbować wbić. Proszę dajcie znać.
  • mch

na wózki będzie spotkanie 11.12.07 o godz 18:00 w jakiejś sali na parterze-znajdziecie, koszt 400 zł. ,
    zapisy na miejscu(tj 11.12 o 18:00)
    płatne przy zapisach(tj. 11.12.07 o godz 18)
    Żaden kurs jeszcze w tym roku się nie zaczął( ani na C, ani na żadną inną kategorię, a jeżeli trwa tzn. że nie ma on nic wspólnego z naszym wydziałem)
  • Krzysiek

>mch napisała:
    >na wózki będzie spotkanie 11.12.07 o godz 18:00 w
    >jakiejś sali na parterze-znajdziecie, koszt 400 zł. ,
    >zapisy na miejscu(tj 11.12 o 18:00)
    >płatne przy zapisach(tj. 11.12.07 o godz 18)
    > Żaden kurs jeszcze w tym roku się nie zaczął( ani na C,
    >ani na żadną inną kategorię, a jeżeli trwa tzn. że nie
    >ma on nic wspólnego z naszym wydziałem)

mam pytanie, czy ktoś z poza naszego wydziału też może zapisać się na ten kurs i otrzymać normalnie dofianansowanie? Oczywiście kolega jest z politechniki.
  • Michał

a pozwolenie jest bezterminowe czy czasowe?
  • Slaweeek

>
    a pozwolenie jest bezterminowe czy czasowe?

Z tego co mi wiadomo to do grobowej deski możesz śmigać
  • ;]

wie ktos moze jaka sala?
  • Kamil S

Ktoś może wie czy można się jeszcze dopisać??
  • Slaweeek

>
    Ktoś może wie czy można się jeszcze dopisać??

Można. Wystarczy że pójdziesz na Jana Pawła do Zespołu szkół samochodowych- tam ten kurs się odbywa w poniedziałek o 16 albo w środe o 12 i mówisz że chcesz się dopisać i musisz jakąś kase chociaż na zaliczke dać
  • kl

Był już ktoś natych badaniach
  • kaka

Fantastyczna oferta Groupon!!!

Kurs na wózki widłowe w Radomiu za 229 zł!!!

http://www.groupon.pl/oferty/radom/...
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)