-
-
Erwin
Odkryłem ostatnio fajną stronkę, a co najważniejsze pozbyłem się starych podręczników (za darmo). Polecam: http://gieldapodrecznikow.pl/ -
> MALESIAK <
Elektronika, gry, konsole, art. biurowe, a nawet motoryzacyjne! Jesteś zainteresowany? Zapraszam!
Kontakt:
-PRV
- gg: 1125964
- j.malesa@pclemon.pl
Pozdrawiam:) -
Rafał Korepetycje matma fizyka
Pomagam studentom w nauce przedmiotów : analiza matematyczna (ciągi, szeregi, granice, pochodne, całki) i algebra liniowa (macierze, równania etc).
Kontakt:
tel. 515 537 695
gg: 2432244
e-mail: rafalgudzowski@gmail.com
Preferuję zgłoszenia sms/e-mail/priv, gdyż często nie mam możliwości odbierania telefonu. Proszę w zgłoszeniu podać przedmiot i dzielnicę oraz preferowane dni/godziny korepetycji. -
-
Juras
Znalazłem w Sieci stronę księgarni, która ma w asortymencie wiele książek z zakresu nauk technicznych, w tym transportu i logistyki. Księgarnia ma kilka punktów sprzedaży w Wawie, więc nie ma problemu z odbiorem osobistym. Pomyślałem, że może komuś się przyda:
http://www.ksiegarnia-techniczna.co... -
...
Mam do sprzedania Książkę ...
Janusz Fijałkowski
" Transport Wewnętrzny w Systemach Logistycznych "
jeżeli ktoś chętny do kupna zapraszam na priv bądź niech się zgłosi na gg 7044333
Pozdrawiam ... -
Atka
pokój
w Ząbkach,jest to pokój ok 12m2 w pokoju
2 łóżka
biurko
szafki,
szafa,
w mieszkaniu pełne wyposażenie łazienki i kuchni, internet bezprzewodowy.
Dojazd do warszawy pociagiem, 5 min do CH Wileńska, sa tez 2 autobusy,
które odchodzą spod bloku w tym jeden ZTM 199 i prywatny,
kursuje również autobus ZTM 145, oraz autobus nocny.
Do stacji PKP jest ok 500-700 m ( jazda na kartę ZTM)
Cena to 600 zł/os. 900 zł/2 os. ‚ juz z licznikami.Wiecej pod nr tel 604-166-533
w drugim pokoju mieszka mój chłopak :) -
a
Jest do sprzedania voucher do wykorzystania w biurze podróży TRIADA o wartości 2500zł. Cena to 2300zł , oszczędzasz 200zł!! Voucher możesz wykorzystać na dowolny wyjazd, w dowolnym terminie, na dowolną ilość osób!! Po prostu są to pieniądze w postaci vouchera! Płacisz tym w Triadzie za co chcesz Ważny jest do 30 września 2010. Jeśli planujesz wyjazd przez biuro podróży Triada do 30.09.20010 jest to dobra okazja by oszczędzić . Jeśli wycieczka jest droższa niż 2500zł możesz do tego dopłacić gotówką.
KONTAKT: joasiachi@gmail.com
lub wiadomość prywatna na gronie -
inż. Sten
Do wynajęcia:
Przyjemny pokój ok 10m2 dla 1 osoby (możliwość wysłania zdjęć na maila).
W pokoju znajduje się łóżko, 2 duże szafki z szufladami, biurko na życzenie, wspólna szafa i garderoba na korytarzu.
800zł/m-c (cena zawiera opłaty za wodę, gaz, prąd, internet, śmieci itp).
Pokój znajduje się w 3-pokojowym mieszkaniu na Woli (pozostałe pokoje zajmuję ja oraz osoby dobrze mi znane; mieszkanie należy do cioci).
Dojazd do centrum zajmuje dosłownie parę minut!
Kogo szukamy:
-wyłącznie studentów, Polaków
-osób niepalących(nie tolerujemy palenia w mieszkaniu, chcesz palić to na dworze)
-słuchających muzyki na słuchawkach a nie zestawie kina domowego
-kulturalnych, dbających o higienę osobistą
-sprzątających po sobie
-nie posiadających zwierząt typu kot, pies
-nie sprowadzających tabunu znajomych na niekończącą się popijawę
Kim jesteśmy (współlokatorzy):
-Weronika: studentka 5 roku psychologii UW.
http://wer86pl.grono.net/
http://www.last.fm/user/wer86pl
-Paweł: inżynier informatyk, obecnie w trakcie studiów 2stopnia-magisterskich (WWSI, informatyka).
http://sten85.grono.net/
http://www.last.fm/user/Sten85pl
-Oskar: student mechatroniki PW.
http://grono.net/users/228358/
Info dotyczące mieszkania:
- ul. Zegadłowicza, zaraz przy przystanku 'Szpital Wolski' (2-3 przystanki od Ronda ONZ)
- dobra komunikacja -> autobusy: 105, 125, 159, 178, 501, 506, 507, N45, N95; tramwaje: 8, 10
- 10-15min pieszo od stacji PKP Warszawa Zachodnia
- mieszkanie na parterze, okna i drzwi antywłamaniowe
- 3 pokoje, kuchnia, łazienka, garderoba (60 m2)
- pełne umeblowanie
- pralka, lodówka, kuchenka, piekarnik, naczynia, tv kablowa
- internet 16 mbit
- w okolicy sklepy spożywcze, warzywniaki, basen, teatr, kwiaciarnie, piekarnia, bankomaty itp.
- niedaleko Fortu Wola, 2 przystanki od Tesco 24h i Carrefoura Express
Mieszkanie do lukania od zaraz a do zamieszkania od 1 grudnia.
Aha - nie ma mowy o głośnych imprezach. Serio.
Kontakt:
Weronika:
gadu: 1395265
tel: 512 791 719
mail: wer86pl@gmail.com
Paweł:
tel. 509 043 963
mail: sten85@gmail.com
Pozdrawiamy i zapraszamy :) -
Kama i Karol
POTRZEBNA POMOC do projektu prostownika śrubowego na pbm na 5 semestr,
ODPŁATNIE OCZYWISTA SPRAWA
kontakt 512665889 Karol -
...Rafał...
Doświadczony Student Inżynierii Lądowej, absolwent technikum architektoniczno-budowlanego.
Pomoc przy projektach, kompleksowe wykonanie projektów, pomoc przy przedmiotach typu geometria wykreślna, rysunek techniczny, projektowanie, budownictwo, inżynieria komunikacjii itp.
Wszelkie zagadnienia z zakresu programu Auto Cad, KOREPETYCJE, TANIO szczegóły na priv lub gg 9002750.
Dojazd do ucznia, własny sprzęt, profesjonalna obsługa. -
Pomoc
Mam duże doświadczenie w pisaniu tekstów na bardzo dobrym poziomie. Jeśli piszesz tekst lub opracowanie i masz pytania lub potrzebujesz jakiejkolwiek pomocy napisz na adres zbig321@op.pl -
Krzychu_W
ODSTĄPIĘ/ ODDAM
wydrukowany skan preskryptu "Wybrane zagadnienia modelowania systemów transportowych" autorstwa prof. M. Jacyny. Jakoś bardzo dobra!! Format A4.
Szkoda mi to tak po prostu wywalić, bo to jednak sporo papieru jest, a wiadomo - chrońmy nasze środowisko; p
Kontakt - pw lub gg 3714610 -
alexx
Witam,
Studentka III roku lingwistyki stosowanej UW udzieli korepetycji z jęz. angielskiego lub rosyjskiego.
Przygotowanie do matury (oba poziomy), egzaminów FCE, CAE, konwersacje, pomoc w zrozumieniu gramatyki, słownictwa. Dysponuję własnymi materiałami.
Możliwość przyjmowania u siebie lub z dojazdem.
Cena: 35 zł/h lub 45 zł/1,5 h
Zapraszam!
tel. 888 084 702 -
Asiula
Sprzedam "Technologie transportowe XXI wieku" pod redakcją Leszka Mindury, nówka sztuka nieśmigana, 30zl, informacje na priv, odbiór osobisty na terenie Warszawy. -
Anita
Sprzedam książkę i ćwiczenia do języka angielskiego. Niezniszczone, prawie w idealnym stanie.
Straightforward Pre-intermediate (niebieska, z płytami w środku)
Więcej na priv. -
V
Sprzedam podręcznik do angielskiego "Straightforward", poziom B1 (intermediate) wraz z dołączoną płytą CD. Stan książki jest bardzo dobry - pisałem w niej lekko ołówkiem z góry myśląc o młodszych kolegach i koleżankach.
Cena nowej książki wynosi ok. 65 zł. U mnie dostaniecie ją za jedyne 40 zł.
O kontakt proszę przez priv. -
paweleczek30
Witam,
MS ACCESS
poszukuje osoby sprawnej w bazach w access najlepiej.
Posiadam szkielet bazy umożliwiajacej wyszukiwanie danego produktu.
Potrzebuje dodac troche funkcji umozliwiajacej edycje po wyszukaniu itd. (wymaga to bieglosci w visual basic'u, sql)
zainteresowane osoby prosze o propozycje na adres:
paweleczek30@gazeta.pl
lub prv
pozdro -
Adam
Sprzedam książkę i ćwiczenie do angielskiego "Straightforward" poziom Pre-intermediate (niebieskie)
komplecik mało używany z płytami, pisałem tylko ołówkiem, więc łatwo można się pozbyć odpowiedzi (ale niby po co? :P) cena za komplecik - 40 zł, kontakt na priva, zapraszam -
~>MaRtA;]<~~
Sprzedam preskrypt M. Jacyny - wybrane zagadnienia modelowania systemów transportowych
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne