PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin

Obierak się zowie jak w temacie:) Czy ktoś z Szanownych Studentów posiada cokolwiek co pozwoli na zaliczenie tego przedmiotu? Zerówka już w tę środę tj 25 stycznia!:) Dzięki wielkie w imieniu wszystkich którzy szukają.
  • pIaInIoIlIeIk

Ja też szukam i poszukuje. Nie ma czegoś takiego przypadkiem, że dr Stelmach ma swój jakiś serwer, na który wrzuca materiały tj. to było w przypadku Badań operacyjnych? Może ktoś wie jaki to serwer i uda się stamtąd coś wycisnąć.
  • Kwazarmistrz

Zerówka jest dla wszystkich, czy trzeba było uczestniczyć aktywnie w zajęciach, tzn. oddać te projekty co tam je robiliśmy?
  • pIaInIoIlIeIk

Jakaś plota była, że dla tych, którzy chcą skończyć w terminie studia, ale myślę, że będzie można się wbić. Zerówka jest po zajęciach o 16:15.
  • pIaInIoIlIeIk

Napisałem maila do dr Stelmach i dostałem odpowiedź:

Szanowny Panie/ Szanowni Państwo,

Zgodnie z informacją przekazaną Państwu na pierwszym wykładzie materiałów do wykładu z przedmiotu Zarządzanie Projektami niestety nie udostępniam.

Serdecznie pozdrawiam,

A. Stelmach
    ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------

Także, kto dysponuje ładnymi notatkami? :)
  • Pineska

ponoć każdy idiota to zalicza. Wystarczy aż przyjść na trzeźwo. Pytania są intuicyjne.
    Pozdr.
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)