-
Marcin
Obierak się zowie jak w temacie:) Czy ktoś z Szanownych Studentów posiada cokolwiek co pozwoli na zaliczenie tego przedmiotu? Zerówka już w tę środę tj 25 stycznia!:) Dzięki wielkie w imieniu wszystkich którzy szukają. -
pIaInIoIlIeIk
Ja też szukam i poszukuje. Nie ma czegoś takiego przypadkiem, że dr Stelmach ma swój jakiś serwer, na który wrzuca materiały tj. to było w przypadku Badań operacyjnych? Może ktoś wie jaki to serwer i uda się stamtąd coś wycisnąć. -
Kwazarmistrz
Zerówka jest dla wszystkich, czy trzeba było uczestniczyć aktywnie w zajęciach, tzn. oddać te projekty co tam je robiliśmy? -
pIaInIoIlIeIk
Jakaś plota była, że dla tych, którzy chcą skończyć w terminie studia, ale myślę, że będzie można się wbić. Zerówka jest po zajęciach o 16:15. -
-
pIaInIoIlIeIk
Napisałem maila do dr Stelmach i dostałem odpowiedź:
Szanowny Panie/ Szanowni Państwo,
Zgodnie z informacją przekazaną Państwu na pierwszym wykładzie materiałów do wykładu z przedmiotu Zarządzanie Projektami niestety nie udostępniam.
Serdecznie pozdrawiam,
A. Stelmach
------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------
Także, kto dysponuje ładnymi notatkami? :) -
Pineska
ponoć każdy idiota to zalicza. Wystarczy aż przyjść na trzeźwo. Pytania są intuicyjne.
Pozdr.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne