PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..::Arek::..

czy orientuje sie ktos jakie pisemko trzeba napisac do dziekana zeby zaczac studia magisterskie bez obrony pracy inzynierskiej?
    i jakie sa szanse na uzyskanie odpowiedzi pozytynej?
  • Anita

podanie o repetę i podanie o awans.
    w dziekanacie panie powiedziały, że dziekan raczej rozpatruje pozytywnie,
  • kate3240

A do kiedy można składać podania?
  • Marcin

Podania należy składać do 27 stycznia:)
  • miki mi

Hej; ) Zastanawiam się nad magisterką u was. Widziałam w planach zajęć, że nie każda specjalność jest otwierana, ale istnieje coś jak indywidualny tok. Jak to wygląda w praktyce?? Interesuje mnie specjalność związana ze sterowaniem ruchu. Może macie jakieś rady i opinie czy warto ? :)
  • Ryflak

>miki mi napisała:
    >Widziałam w
    >planach zajęć, że nie każda specjalność jest
    >otwierana, ale istnieje coś jak indywidualny tok.

Tak, kilka osób jest na toku indywidualnym i nie ma z tym problemów.

>Jak to
    >wygląda w praktyce??

W praktyce dostaje się opiekuna, opiekun sporządza plan studiów, z prowadzącymi przedmiotów, które nie są uruchamiane trzeba samodzielnie ustalić warunki.

>Interesuje mnie specjalność
    >związana ze sterowaniem ruchu.

Które sterowanie: kolejowe, drogowe czy lotnicze? Napisz po jakim jesteś wydziale i uczelni, bo nie wiadomo czy nie będziesz musiała nadrobić kilku przedmiotów.
  • miki mi

Jestem po transporcie po politechnice gdańskiej. Najbardziej chyba kusi mnie sterowanie ruchem drogowym chociaż lotniczy tez się wydaje ciekawy. Jeśli mógłbyś napisać jakąś swoją opinię czy po prostu warto czy jest nudno i męcząco to byłabym wdzięczna :))
  • Ryflak

>miki mi napisała:
    >Najbardziej chyba kusi mnie sterowanie ruchem drogowym
    >chociaż lotniczy tez się wydaje ciekawy.

Na temat tych specjalizacji to ja nie jestem godzien się wypowiadać, są odpowiedniejsi :D
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)