- 1
- 2
-
...
czy sa jeszcze osoby które się nie zapisały do grup na ćw. jeżeli tak to trzeba stworzyć dodatkową grupę ... ktoś się pisze ? -
Kama
Tak się akurat składa że ja poszukuje studentów który maja nie zaliczone Pety a są na ostatnim roku studiów jednolitych Magisterskich ?????? I muszą złożyć magisterkę do 15 grudnia :/
Jeżeli są takowi to odezwijcie się bo potrzebuje waszych podpisów pod podaniem do dr Salamonowicza na dodatkowy termin dla nas.
W poniedziałek po 16.00 powieszę kartkę na której będziecie mogli się podpisać. :P -
Kowal (ik)
-
...
w ten skład też wchodzą studia inżynierskie ... którzy też chcą ale dopiero w lutym ... -
-
...
a i takie jeszcze pytanie to będzie organizowana poprawa z ćw i wykładu czy tylko jednej części ?
-
Marcin
Witam wszystkich zainteresowanych pościgiem z PETów. Sprawa wygląda tak, że potrzeba pieniędzy od warunkowiczów, mało tego potrzeba co najmniej 30 osób które opłaciły przedmiot. Wpłacajcie jak najszybciej i pokazujcie dowód wpłaty w dziekanacie. Inaczej nie ma szans na obronę w lutym. Pozdrawiam -
Danon
-
Snopek
Dostałem informacje od prof. Salomonowicza cytuje:
'8 grudnia jest poprawa pierwszej części wykładu dla studentów 5 semstru i "warunkowiczów". Dla osób mających przedłużony terminu składania pracy inżynierskiej do 15 grudnia i zaliczone ćwiczenia, mogę zrobić poprawę z całości części wykładowej w tym terminie (jeżeli będą chętni).'
Moja sytuacja wygląda tak że 15 grudnia zostaje skreślony więc mi to pasuje. Jeżeli jest jeszcze ktoś w takiej sytuacji to niech tutaj napisze a ja w niedziele wieczorem odpisze profesorowi że jest parę osób zainteresowanych.
-
piotrek_89
-
Kilo
-
Snopek
Wysłałem informacje do profesora. Jeszcze nie wiem czy 7 semestr też by mógł pisać z całości.
Macie może zagadnienia opracowane jeżeli chodzi o poprawę całości ? Podzielcie się tym co macie :) -
Snopek
Witam!
Zgadzam się na wszystkie propozycje, również dla osób, które są aktualnie na 7 semestrze. Sprawdzian z części II będzie po zakończeniu częsci I, czyli ok. godz. 20-tej.
Tadeusz Salamonowicz -
piotrek_89
kiedy jest kolejne kolokwium z części wykładowej i czy również będzie można pisać całość? -
~3m!|k@~
Mój ciąg o 10.00 piszemy 2 stycznia, ale ten o 12.00 pewnie też. Na 100 % nie wiem. Jak coś jest już ustalona poprawa w poniedziałek 16 o godz. 14.00 -
pIaInIoIlIeIk
Hey! Wiecie może jakie były pytania na kolosie z części II, który odbył się 2 stycznia? -
~3m!|k@~
Wymiana w ustalonym wieku, i coś zeby wykazać ze oczekiwany pozostaly czas zdatnosci jednoznacznie okresla typ rozkladu, czy cos takiego -
Crux Studios
-
pIaInIoIlIeIk
Dołączam się z pytaniem:
Czy są już wyniki z PETów z drugiego kolosa z wykładów? -
~3m!|k@~
-
piotrek_89
wiadomo coś czy będzie jeszcze jakiś termin poprawy wykładu (całości) bo wygląda na to że ostatni przegapiłem :/
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne