• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ...

czy sa jeszcze osoby które się nie zapisały do grup na ćw. jeżeli tak to trzeba stworzyć dodatkową grupę ... ktoś się pisze ?
  • Kama

Tak się akurat składa że ja poszukuje studentów który maja nie zaliczone Pety a są na ostatnim roku studiów jednolitych Magisterskich ?????? I muszą złożyć magisterkę do 15 grudnia :/

Jeżeli są takowi to odezwijcie się bo potrzebuje waszych podpisów pod podaniem do dr Salamonowicza na dodatkowy termin dla nas.

W poniedziałek po 16.00 powieszę kartkę na której będziecie mogli się podpisać. :P
  • Kowal (ik)

to mnie tam klepnij; )
  • ...

w ten skład też wchodzą studia inżynierskie ... którzy też chcą ale dopiero w lutym ...
  • ...

a i takie jeszcze pytanie to będzie organizowana poprawa z ćw i wykładu czy tylko jednej części ?
  • Marcin

Witam wszystkich zainteresowanych pościgiem z PETów. Sprawa wygląda tak, że potrzeba pieniędzy od warunkowiczów, mało tego potrzeba co najmniej 30 osób które opłaciły przedmiot. Wpłacajcie jak najszybciej i pokazujcie dowód wpłaty w dziekanacie. Inaczej nie ma szans na obronę w lutym. Pozdrawiam
  • Danon

posiada ktos notatki z wykadu z petow?
  • Snopek

Dostałem informacje od prof. Salomonowicza cytuje:

'8 grudnia jest poprawa pierwszej części wykładu dla studentów 5 semstru i "warunkowiczów". Dla osób mających przedłużony terminu składania pracy inżynierskiej do 15 grudnia i zaliczone ćwiczenia, mogę zrobić poprawę z całości części wykładowej w tym terminie (jeżeli będą chętni).'

Moja sytuacja wygląda tak że 15 grudnia zostaje skreślony więc mi to pasuje. Jeżeli jest jeszcze ktoś w takiej sytuacji to niech tutaj napisze a ja w niedziele wieczorem odpisze profesorowi że jest parę osób zainteresowanych.
  • piotrek_89

ja jestem za
  • Kilo

7 semestr też by chciał zapewne
  • Snopek

Wysłałem informacje do profesora. Jeszcze nie wiem czy 7 semestr też by mógł pisać z całości.

Macie może zagadnienia opracowane jeżeli chodzi o poprawę całości ? Podzielcie się tym co macie :)
  • Snopek

Witam!
    Zgadzam się na wszystkie propozycje, również dla osób, które są aktualnie na 7 semestrze. Sprawdzian z części II będzie po zakończeniu częsci I, czyli ok. godz. 20-tej.
    Tadeusz Salamonowicz
  • piotrek_89

kiedy jest kolejne kolokwium z części wykładowej i czy również będzie można pisać całość?
  • ~3m!|k@~

Mój ciąg o 10.00 piszemy 2 stycznia, ale ten o 12.00 pewnie też. Na 100 % nie wiem. Jak coś jest już ustalona poprawa w poniedziałek 16 o godz. 14.00
  • pIaInIoIlIeIk

Hey! Wiecie może jakie były pytania na kolosie z części II, który odbył się 2 stycznia?
  • ~3m!|k@~

Wymiana w ustalonym wieku, i coś zeby wykazać ze oczekiwany pozostaly czas zdatnosci jednoznacznie okresla typ rozkladu, czy cos takiego
  • Crux Studios

Czy wiadomo może już coś o wynikach z poniedziałkowej poprawy?
  • pIaInIoIlIeIk

Dołączam się z pytaniem:

Czy są już wyniki z PETów z drugiego kolosa z wykładów?
  • ~3m!|k@~

Jeszcze nie ma
  • piotrek_89

wiadomo coś czy będzie jeszcze jakiś termin poprawy wykładu (całości) bo wygląda na to że ostatni przegapiłem :/
  • 1
  • 2
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)