- 1
- 2
-
piotrek
Lista osób chętnych do podania o wyznaczenie wcześniejszego terminu egzaminu B2
NAZWISKO, IMIĘ , WYDZIAŁ , NR INDEKSU -
ann
-
piotrek
-
Marcin
-
-
o e
-
Anonim
-
piotrek
chodzi o to zeby zrobic egzamin wczesniejszy niz w sesji styczniowej, w tamtym roku był jakoś w listopadzie albo grudniu, ale widac nikt z was sie nie wpisuje a jak bedzie mało osob to niema co podania skladać o wyznaczeneie wczesniejszego terminu tego egzaminu... -
Anonim
ja we wrzesniu zdawalem ten egzamin wiec kto chcial mogl sie zapisac dobrowolnie i tyle a nie w jakies podania sie bawic... -
majkach
zapisujecie sie bezposrednio w sekretariacie SJO. Powinni zrobic termin w pazdzierniku - listopadzie dla ludzi ktorzy maja zaliczone wszystko bez angielskiego.
powodzenia -
o e
a w zeszlym roku na jesieny w jakim terminie mniej wiecej odbywal sie egzamin B2 ? -
piotrek
w zeszłym roku był jakos w listopadzie czy w grudniu, byłem na poczatku wrzesnia u tych "miłych" Pan w dziekanacie sjo i powiedziały ze nie bedzie terminu, ze na przeciągu 5 lat był taki termin 3 razy, a to niby dlatego ze zdaje podobno tylko 20% i maja mase sprawdzania.
Wiec jezeli zrobi sie liste osob i napisze podanie poparte jakas dużą ilością osob to moze zrobią ten termin...
A jezeli sie myle to niech kolega co napisał ze trzeba sie zapisać niech mnie oświeci, bo na prywatną wiadomośc nic nie odpisał... -
o e
bylem w SJO, gadałem a wiec tak:
- nalezy napisac podania do Pani kierownik , wzór w linku poniżej
http://www.sjo.pw.edu.pl/egzamin_b2...
- czekac na rozpatrzenie, jezeli zbierze sie jakas grupa osob, to nam zrobia taki egzamin, trzeba jakos madrze to uzasadnic, ze brakuje tylko tego do absolutorium itp. Uwazam, ze warto sie postarac o taki termin..
ja swoje podanie zanosze w poniedziaelk, dajcie znac czy piszecie i zanosicie, postaram sie umiescic ta wiadomosc na gronach innych wydzialow. -
Nestor
-
o e
zanoscie zanoscie, ja juz zanioslemn, jak bedzie duzo cos moze zrobia -
piotrek
-
o e
-
Nestor
-
o e
-