PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Michał

W takim razie te oceny są od wczoraj od ~9 rano; /
  • ann

widzę że nie wszyscy są happy - to może porozmawiajmy o następnym terminie zaliczenia.
    Ja proponuje im szybciej tym lepiej
  • Dy

Myślę, że znajdzie się wielu chętnych. Gorzej z prof. ale możesz z nim pogadać. Jak nic z tego nie wyjdzie można jeszcze porozmawiać z dziekanem.
  • ann

Czy wiadomo coś o terminie zaliczenia wykładu w tej sesji egzaminacyjnej?
  • Marcin

Wielu osobom zależy na tym terminie, może by tak coś ugadać z prof?
    Niestety nie wydaje mi sie żeby coś zrobił w czerwcu, wrzesień na 99% bedzie jak w zeszłym roku dla tych co maja lab i projekt do przodu.
    Pzdr
  • Łysy - krótko i zajebiście

Cytując Henia z Tesco:

"Przewidziany jest tylko jeden termin poprawy - taki jest regulamin zaliczenia przedmiotu Technika Cyfrowa. Zasady zaliczenia przedmiotu są Państwu znane, mówiłem o nich na pierwszym wykładzie. Kto zaszczycił nas swoją obecnością, ten usłyszał. Obecność na wykładzie nie jest obowiązkowa, ale ja Państwa zachęcałem do chodzenia i zgłębiania wiedzy z tego przedmiotu."

Od lat to samo, więc nie widzę szansy ani powodu dla którego miałoby się to zmienić :]
  • ann

czyli co nie ma szansy na termin w tej sesji?
  • Marcin

No wlasnie:) bedzie zapewne termin jak mówiłem we wrześniu dla tych co maja do przodu lab i projekt.
  • ann

hmmm dziwne - jeśli okaże się, że jednak będzie termin to dajcie znać!
    Pozdr!!!
  • _agga_

Witam wszystkich:)
    Wiadomo coś o jakims terminie we wrześniu?? bo w su,ie zostały jakis 2 tyg i jak zwykle nic nie wiadomo, a wolałabym sie nie dowiadywac dzien przed....
    Jeśli ktoś cos wie to niechaj się podzieli
  • .:Matis:.

Egzamin poprawkowy jest jak zwykle dla osob z zaliczonymi wszystkimi cwiczeniami z technik cyfrowych i jest 15 wrz o 10. Fotke wrzuce pozniej.

Dzięki za cynk :piwo:
  • loser

posiada ktos ogarniete materialy na to?
  • Michał

Wyniki:
    http://imageshack.us/f/12/201109210...
  • k.

Jest przewidziany w tym semestrze pościg z Tc1?
  • Anita

z tego co wiem nie jest przewidziany. Można chodzić na zajęcia do młodszych, ale nie jest to obowiązkowe. Trzeba tylko być na kolosach.
  • ann

a kiedy beda kolosy? Sa juz wyznaczone terminy???

ann, jeśli nic się naszemu kochanemu profesorowi w głowie nie zmieniło (a szczerze to wątpię, żeby coś się zmieniło), to my - warunkowicze - mamy prawo wstępu tylko na 2 terminy w ciągu roku (styczniowy i wrześniowy) i tylko pod warunkiem zaliczonych ćw, lab. i proj. ...
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)