-
Michał
-
ann
widzę że nie wszyscy są happy - to może porozmawiajmy o następnym terminie zaliczenia.
Ja proponuje im szybciej tym lepiej -
Dy
Myślę, że znajdzie się wielu chętnych. Gorzej z prof. ale możesz z nim pogadać. Jak nic z tego nie wyjdzie można jeszcze porozmawiać z dziekanem. -
ann
Czy wiadomo coś o terminie zaliczenia wykładu w tej sesji egzaminacyjnej? -
-
Marcin
Wielu osobom zależy na tym terminie, może by tak coś ugadać z prof?
Niestety nie wydaje mi sie żeby coś zrobił w czerwcu, wrzesień na 99% bedzie jak w zeszłym roku dla tych co maja lab i projekt do przodu.
Pzdr -
Łysy - krótko i zajebiście
Cytując Henia z Tesco:
"Przewidziany jest tylko jeden termin poprawy - taki jest regulamin zaliczenia przedmiotu Technika Cyfrowa. Zasady zaliczenia przedmiotu są Państwu znane, mówiłem o nich na pierwszym wykładzie. Kto zaszczycił nas swoją obecnością, ten usłyszał. Obecność na wykładzie nie jest obowiązkowa, ale ja Państwa zachęcałem do chodzenia i zgłębiania wiedzy z tego przedmiotu."
Od lat to samo, więc nie widzę szansy ani powodu dla którego miałoby się to zmienić :] -
ann
-
Marcin
No wlasnie:) bedzie zapewne termin jak mówiłem we wrześniu dla tych co maja do przodu lab i projekt. -
ann
hmmm dziwne - jeśli okaże się, że jednak będzie termin to dajcie znać!
Pozdr!!! -
_agga_
Witam wszystkich:)
Wiadomo coś o jakims terminie we wrześniu?? bo w su,ie zostały jakis 2 tyg i jak zwykle nic nie wiadomo, a wolałabym sie nie dowiadywac dzien przed....
Jeśli ktoś cos wie to niechaj się podzieli -
.:Matis:.
Egzamin poprawkowy jest jak zwykle dla osob z zaliczonymi wszystkimi cwiczeniami z technik cyfrowych i jest 15 wrz o 10. Fotke wrzuce pozniej. -
-
loser
-
Michał
-
k.
-
Anita
z tego co wiem nie jest przewidziany. Można chodzić na zajęcia do młodszych, ale nie jest to obowiązkowe. Trzeba tylko być na kolosach. -
ann
-
ann, jeśli nic się naszemu kochanemu profesorowi w głowie nie zmieniło (a szczerze to wątpię, żeby coś się zmieniło), to my - warunkowicze - mamy prawo wstępu tylko na 2 terminy w ciągu roku (styczniowy i wrześniowy) i tylko pod warunkiem zaliczonych ćw, lab. i proj. ...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne