-
pawo86
wg ogloszenia poprawa tylko dla osob z zaliczonymi ćwiczeniami projektowymi i laboratorium.
* cwiczenia kolokwium poprawkowe 8.09.2010 sala 2 godzina 12.00
* wykład sprawdzian poprawkowy 14.09.2010 sala 11 godzina 12.00 -
Arbi
czy jest ktoś kto będzie się uczył do wykładów i w miare ogarnia temat? z chęcią pouczyłbym się z taką osobą (cóż na wykładzie mogą być też przykładowe "proste" zadanka których nie pamiętam już niestety...)
ktoś chętny? -
(:*KINONKA*:)
ta poprawka to na pewno tylko dla osob ktore zaliczyly lab projekt etc????bo w zeszlym roku mogly ja pisac tez osoby ktore mialy jakis tam brak(co okazalo sie w trakcie pisania egzaminu), ale zaliczone cwiczenia. pytam bo nie mam projektu zaliczonego i wykladu, a zalezy mi zeby jak najszybciej zaliczyc ten wyklad. -
guardian
-
-
Arbi
ja mam wykłady do TC semestr 7 czyli to w ogóle są wykłady staroprogramowe.... -
..::RaDo::..
może ktoś przypomniec jakie pytania były na ostatnich zaliczeniach z tc sem 7?? -
erbs ziomboy
Z tego co ja pamietam, zawsze byly porąbane zadania typu zrealizuj cośtam na dekoderze/multiplekserze zbuduj na nandach układ realizujacy T lub M-S. Teorii z kazdym terminem bylo coraz mniej co mnie niestety nie cieszylo bo zadania jak wiadomo sa do .... wiekszego rozumienia tematu. -
*Rita*
z tc sem 7 (2 kolos dla nowego programu) to pytania w stylu są, 2 zmienne 4 stany zbudowanych na przerzutnikach takich i siakich i jaka jest cena automatu itp -
erbs ziomboy
Egzamin i po egzaminie, czy mógłby mi ktoś przypomnieć kiedy są wyniki i ewentualne wpisy z tego egzaminu? -
guardian
-
..::RaDo::..
-
Nazir_85
-
Nazir_85
Ponoc slabej jakosci jest na gronie ta fotka wiec zamieszczam w necie :
http://www.speedyshare.com/files/24... -
Zawada
Wiadomo coś o jakimś zaliczeniu w najbliższym czasie?
Bieżący semestr już miał kolokwium z 1 części na początku listopada. -
ann
-
Zawada
Pisałem maila do dr Piotra ale bez odpowiedzi, żadnej pisemnej informacji również nie dostrzegłem na wydziale. Na razie cicho szaaa... -
ann
-
ann
Czy wiadomo kiedy bedzie zaliczenie z wyklady TC?
Z gory dzieki za info -
Paweł
>ann napisała:
>Czy wiadomo kiedy bedzie zaliczenie z wyklady TC?
>Z gory dzieki za info
O ile dobrze zapamiętałem, to kolo jest w ostatnią środę przed sesją. -
Sławek
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne