PW - Transport [1968]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pawo86

wg ogloszenia poprawa tylko dla osob z zaliczonymi ćwiczeniami projektowymi i laboratorium.

* cwiczenia kolokwium poprawkowe 8.09.2010 sala 2 godzina 12.00

* wykład sprawdzian poprawkowy 14.09.2010 sala 11 godzina 12.00
  • Arbi

czy jest ktoś kto będzie się uczył do wykładów i w miare ogarnia temat? z chęcią pouczyłbym się z taką osobą (cóż na wykładzie mogą być też przykładowe "proste" zadanka których nie pamiętam już niestety...)

ktoś chętny?
  • (:*KINONKA*:)

ta poprawka to na pewno tylko dla osob ktore zaliczyly lab projekt etc????bo w zeszlym roku mogly ja pisac tez osoby ktore mialy jakis tam brak(co okazalo sie w trakcie pisania egzaminu), ale zaliczone cwiczenia. pytam bo nie mam projektu zaliczonego i wykladu, a zalezy mi zeby jak najszybciej zaliczyc ten wyklad.
  • guardian

ogarnia ktos material na zaliczenie wykladu ?
  • Arbi

ja mam wykłady do TC semestr 7 czyli to w ogóle są wykłady staroprogramowe....
  • ..::RaDo::..

może ktoś przypomniec jakie pytania były na ostatnich zaliczeniach z tc sem 7??
  • erbs ziomboy

Z tego co ja pamietam, zawsze byly porąbane zadania typu zrealizuj cośtam na dekoderze/multiplekserze zbuduj na nandach układ realizujacy T lub M-S. Teorii z kazdym terminem bylo coraz mniej co mnie niestety nie cieszylo bo zadania jak wiadomo sa do .... wiekszego rozumienia tematu.
  • *Rita*

z tc sem 7 (2 kolos dla nowego programu) to pytania w stylu są, 2 zmienne 4 stany zbudowanych na przerzutnikach takich i siakich i jaka jest cena automatu itp
  • erbs ziomboy

Egzamin i po egzaminie, czy mógłby mi ktoś przypomnieć kiedy są wyniki i ewentualne wpisy z tego egzaminu?
  • guardian

czwartek 9-10
  • ..::RaDo::..

Może ktoś wrzucić jakieś zdjęcie wyników ?
  • Nazir_85

Wyniki
  • Nazir_85

Ponoc slabej jakosci jest na gronie ta fotka wiec zamieszczam w necie :

http://www.speedyshare.com/files/24...
  • Zawada

Wiadomo coś o jakimś zaliczeniu w najbliższym czasie?
    Bieżący semestr już miał kolokwium z 1 części na początku listopada.
  • ann

Czy ktoś się orientuje kiedy będzie termin zaliczenia z wykładów?
  • Zawada

Pisałem maila do dr Piotra ale bez odpowiedzi, żadnej pisemnej informacji również nie dostrzegłem na wydziale. Na razie cicho szaaa...
  • ann

A kiedy będzie kolokwium dla obecnego 5 semestru z wykłady z tc?
  • ann

Czy wiadomo kiedy bedzie zaliczenie z wyklady TC?
    Z gory dzieki za info
  • Paweł

>ann napisała:
    >Czy wiadomo kiedy bedzie zaliczenie z wyklady TC?
    >Z gory dzieki za info

O ile dobrze zapamiętałem, to kolo jest w ostatnią środę przed sesją.
  • Sławek

wiadomo coś o terminie dla warunku??
| |

Wydział Transportu Politechniki Warszawskiej, najlepszy wydział kształcący logistyków w Polsce....

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)