-
Anonim
Kolega rozmawiał z prof. Wawrzynskim, czeka na zebranie conajmniej 20 osób, wówczas zarezerwuje sale i zrobi poprawe. Podejrzewam ze bedzie znacznie wiecej chętnych... więc od jutra będzie wisiała kartka pod dziekanatem prosze sie wpisywać w miare szybko, to niedlugo bedzie mozna to napisac, najlepiej jeszcze przed sesją. -
guardian
-
Anonim
no to szkoda ze nei wiedzialem wczesniej, bo powiesilem swoja. wiec ja zerwe, tych o sie wpisza dopisze do tej co juz jest -
Adaś :)
Przed dziekanatem ktoś powiesił kartkę poprawa kolokwium z ćwiczeń Elektronika. Tak wiec nic dziwnego że nikt się nie wpisuje.
Ode mnie z grupy jest sporo chętnych tylko na Egzamin z Wykładu a nie z ćwiczeń (a to w ogóle są jakieś ćwiczenia z tego;/)
Pozdrawiam:) -
-
Frelu
Widzę ze się robi niezłe zamieszanie.
Rozmawiałem z prof. Wawrzyńskim, powiedział, że musimy zebrać min 15 osób, znaleźć salę i ustalić dzień.
Osoby chętne proszę o przesłanie maila na frelekmichal@gmail.com
Wpiszcie swoje imię, nazwisko, oraz grupę.
Maile wysyłajcie do niedzieli. W poniedziałek pójdę do profesora z listą osób i ustalimy jakiś termin. Proponuję któryś z trzech kolejnych piątków. -
Łysy - krótko i zajebiście
>
Maile wysyłajcie do niedzieli.
Przecież Niedziela uczy carmen Elektry, a nie Elektroniki; ) -
Anonim
-
garstek
tylko niech to bedzie w jakimś sensownym terminie np za 3 tyg zeby kazdy mógł sie przygotowac jakos do tego a nie np za tydzień -
Anonim
>garstek napisał
>tylko niech to bedzie w jakimś sensownym terminie np za 3
>tyg zeby kazdy mógł sie przygotowac jakos do tego a nie np
>za tydzień
True, true. -
Frelu
jeżeli pozostajemy przy opcji piątek to albo 25 kwiecień albo dopiero 9 maj. -
(:*KINONKA*:)
jestem za majem...bo tydzien 21-> jest masakryczny jakeis tam systemy łacznosci, metrologia itp itd -
Dziubek_TGK
9 maj to też nie najlepiej, ja bym byl za 16 lub 23 majem, co wy na to?? -
Frelu
moim zdaniem nie ma co tego tak rozciągać. Poza tym, jeżeli ktoś znowu uwali, to łatwiej będzie wcisnąć jeszcze jeden termin przed sesję jeżeli pierwszy będzie 9 maja. Jeśli zrobimy 16 lub 23 maja, to zanim profesor to sprawdzi, to będziemy mieli sesję i nie będzie mowy o jeszcze jednym terminie przed egzaminami.
Na chwilę obecną wpisało mi się 20 osób, więc poprawka będzie. Piszcie na maila kto jeszcze jest chętny ( przypominam frelekmichal@gmail.com - do niedzieli) , bo w zależności od tego ile będzie osób, trzeba będzie ogarnąć odpowiednio dużą salę. Żeby później się nie okazało, że nie starczy miejsc dla kolejnych 40 osób, które się nie dopisały do listy :D -
Anonim
dlaczego w maju? do kwietnia kto bedzie chcial to sie nauczy, a w maju sa juwenalia. -
kl
przed dziekanatem jest lista juz chetnych jest okolo 50 osob wjec pewnie trzeba duza sale ogarnac -
Anonim
9 maja nie wczesniej... Ten i przyszly tydzien są tragiczne a przed majówka z kolei nie wypada; ) -
kl
mysle ze 9 maja to dobry termin bo pozniej to juwenalia i wiadomoz e czasu niebedzie -
Frelu
Rozmawiałem dzisiaj z prof. Wawrzyńskim.
Termin poprawy został ustalony na 9 maja, na godzinę. 10.00, sala 2
Niestety jest warunek: może być tylko jedna sala, w której rzędy będą zajmowane co drugi i w rzędzie będą siedziały max 4 osoby. Nie ma możliwości, żeby w którymkolwiek rzędzie siedziało więcej osób, nawet z przodu. W związku z tym liczba osób piszących jest dosyć ograniczona. Nie pamiętam ile jest rzędów, jutro to policzę i będę wiedział dokładnie ile osób będzie mogło pisać w tym terminie.
Ta poprawa jest WYŁĄCZNIE dla trzeciego roku, pierwszeństwo mają ci, którzy wpisali się na listę i wysłali maile.
lista osób jest do ściągnięcia na:
http://s009.wyslijto.pl/?file_id=05...
na liście są również osoby, które były wpisane na kartce przy dziekanacie. Większość osób nie wpisała na niej swojego roku, więc może się zdarzyć, że wśród osób zapisanych do tabeli dla 3 roku, są osoby z drugiego. W takim przypadku proszę o informację na maila ( frelekmichal@gmail.com), ponieważ ich prace i tak nie zostaną sprawdzone, a zajmują miejsce dla starszego roku.
Dla tych, którzy nie załapią się na ten termin, profesor powiedział, że bez problemu będzie można zrobić jeszcze jeden ( wtedy też będzie mógł pisać drugi rok), więc myślę, że dla każdego starczy :)
pozdro
-
Kamil S
Z tego co kojarze po nazwiskach to ponad połowa nie jest z III roku;) -
Dziubek_TGK
Na tej liście conajmniej połowa ludzi jest z 2 roku, wiec nie żaertujcie ze poprawa jest tylko dla trzeciego
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne