PW-MEiL [1416]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Sidd'

Proponuję rozpocząć temacik dotyczący waszych ulubionych, najbardziej postrzelonych wykładowców naszego fantastycznego wydziału. Kogo uwielbiacie najbardziej i za co Wam podpadł.

Moje propozycje do TOP 5 to:

1. prof. Wiśniewski <-- na zawsze pozostanie w mej pamięci za WC I
    2. dr JaPietru
    3. prof. Archevski
    4. prof. nadzw. kierownik zakładu robotyki Teresa Z.
    5. miałem dylemat.... ale jednak mistrz Frączek.
  • Mike Kilo

Nie no za co skazujecie JaPietru i Archi-sana ? Toz to sympatyczni ludzie sa :)
  • basiek

PIERWSZE MIEJSCE DLA WYKŁADOWCY ZA TOTALNE ZAGMATWANIE KAZDEGO TEMATU OTRZYMUJE :
    TADAM!!!!!!!!!!
    MIANOWNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Tur

A czemuż to awansowałeś Wiśnię na profesora??? Za co? :D

Na najbardziej postrzelonych (ale niekoniecznie w negatywnym sensie) typowałbym:
    1. A. Styczek
    2. J. Rokicki
    3. J. Lipka
    4. T. Zielińska (znam tylko z opowiadań niby, ale wystarczy :D)
  • Tur

Za to największe skrzywienia w moim prywatnym mniemaniu (z tego co mi do głowy przychodzi) to:
    1. dr J. Bzowski - za ocenianie egzaminów, w szczególności numer, kiedy kolega musiał mu udowodnić, że mnożenie równania obustronnie przez 1000 nie zmienia wyniku. Konkretnie poszło o to, że kolega policzył pracę w dżulach, a Bzowski w kilo, co spowodowało, że miał mniej dokładny (ale jedynie słuszny) wynik. Poza tym byłem też zachwycony numerem, kiedy na egzaminie z T3 napisałem co umiałem, koleżanka za mną przepisała wszystko (prznajmniej tak twierdzi); ona dostała 4 ja 2 i brak prawa do obejrzenia pracy, 'musiały być 4 zadania idealnie a jak nie były to on nic nie poradzi' - brzmiało ciekawie w zestawieniu z sytuacją nr1
    2. Dr Frączek :) Spodobało mi się co odpowiedział na konsultacjach komuś kto chciał go o coś spytać - "nie interesuje mnie to". I ma jeszcze plusa za tramwaj :D
    3. Prof. Przygodzki - "bardzo dobrze, bardzo dobrze, nic panowie nie umieją, 2"
    4. Prof. Szopa za komentarz na pracy kolegi - kolega napisał - odczytuję z wykresu takiego i takiego wartość epsilon =... Komentarz brzmiał: "JAK???"
  • Anonim

ale uściślijmy chodzi o pozytywy czy negatywy; o))) bo to dwie różne sprawy :)
  • Tur

To pisz takie i takie :)
  • Hiczkok

1. pani dr hab. nie umiem obsługiwać worda T. Zielińska
    1.połowka dream teamu - 'Ja i tak nic nie moge zrobić' - "pszczółka"
    2. Zawsze mam Piekny uśmiech - J. Rakietaaa
    2. 'panu wrogów nie potrzeba, jest pan samowystraczalny' -Mierzej
    3 'Sorry winetu' - okrągły jak kuleczka
  • yasiu w domu

ej
    a moga byc doktoranci
    bo jak moga to aj do listy hiczkoka dodam jeszcze
    Wichulskiego
    taka akcja
    mp 1 ćw czyta liste i jakiejs laski co powtarza nei ma
    to ja se mowie "ta pani juz umie"
    a on na to " ta bo za drugim razem to sie juz prawie tyle co profesor umie a za trzecim to wogole "

albo na konsultacjach]
    'ja panu nei powiem bo ja nie jestem Andrzej Styczek"

i bym jeszcze dodał paturskiego
    zawsze jak wyniki wychodziły złe (a preważnei tak było) odpowiedał "sprawdze w domu" (nigdy nnie powiedzaial jak mu w domu wyszlo)
    i te jego "miłośnicy militariów z pewnoscia wiedzą, ze..."
  • Sidd'

faktycznie.... o Mianowniku zapomniałem :D
  • Tur

Cały pokój T405 to jest jeden wielki DreamTeam :)
  • Sidd'

a to akurat jest inny DreamTeam.... oni są klasyfikowani znacznie wyżej.... na poziomie ogólnokrajowym
  • Tur

Taa, mistrzostwo Polski w sztafecie 4x250 (ml) :D
  • Sidd'

to są długodystansowcy :) słabo ich doceniłeś :)
  • Tur

Ja wiem, że dalej też dają radę :) Ale 4x250 to na rozgrzewkę przed zajęciami :)
  • KrzysiekW

czemu nikt o Pająku nie napisał ? :>
  • Tur

Bo to nie MEL, to towar importowany :)
  • Sidd'

a ktoś z Was miał kiedykolwiek przyjemność z takim synmpatycznym niskim panem z tegoż zakładu matematyki co się zwie "papa" Jagodziński?? Ten do tej listy "pozytywnie zakręconych"....
  • nobi

jam miałem algebre z Jagodzińskim.....rzeczywiście zakręcony człowiek, smiesznie gadał.... :)
| |

grono/forum Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lotnictwa Politechniki Warszawskiej http://www.meil.pw...

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (2)