-
Sidd'
Proponuję rozpocząć temacik dotyczący waszych ulubionych, najbardziej postrzelonych wykładowców naszego fantastycznego wydziału. Kogo uwielbiacie najbardziej i za co Wam podpadł.
Moje propozycje do TOP 5 to:
1. prof. Wiśniewski <-- na zawsze pozostanie w mej pamięci za WC I
2. dr JaPietru
3. prof. Archevski
4. prof. nadzw. kierownik zakładu robotyki Teresa Z.
5. miałem dylemat.... ale jednak mistrz Frączek.
-
Mike Kilo
Nie no za co skazujecie JaPietru i Archi-sana ? Toz to sympatyczni ludzie sa :) -
basiek
PIERWSZE MIEJSCE DLA WYKŁADOWCY ZA TOTALNE ZAGMATWANIE KAZDEGO TEMATU OTRZYMUJE :
TADAM!!!!!!!!!!
MIANOWNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Tur
A czemuż to awansowałeś Wiśnię na profesora??? Za co? :D
Na najbardziej postrzelonych (ale niekoniecznie w negatywnym sensie) typowałbym:
1. A. Styczek
2. J. Rokicki
3. J. Lipka
4. T. Zielińska (znam tylko z opowiadań niby, ale wystarczy :D) -
-
Tur
Za to największe skrzywienia w moim prywatnym mniemaniu (z tego co mi do głowy przychodzi) to:
1. dr J. Bzowski - za ocenianie egzaminów, w szczególności numer, kiedy kolega musiał mu udowodnić, że mnożenie równania obustronnie przez 1000 nie zmienia wyniku. Konkretnie poszło o to, że kolega policzył pracę w dżulach, a Bzowski w kilo, co spowodowało, że miał mniej dokładny (ale jedynie słuszny) wynik. Poza tym byłem też zachwycony numerem, kiedy na egzaminie z T3 napisałem co umiałem, koleżanka za mną przepisała wszystko (prznajmniej tak twierdzi); ona dostała 4 ja 2 i brak prawa do obejrzenia pracy, 'musiały być 4 zadania idealnie a jak nie były to on nic nie poradzi' - brzmiało ciekawie w zestawieniu z sytuacją nr1
2. Dr Frączek :) Spodobało mi się co odpowiedział na konsultacjach komuś kto chciał go o coś spytać - "nie interesuje mnie to". I ma jeszcze plusa za tramwaj :D
3. Prof. Przygodzki - "bardzo dobrze, bardzo dobrze, nic panowie nie umieją, 2"
4. Prof. Szopa za komentarz na pracy kolegi - kolega napisał - odczytuję z wykresu takiego i takiego wartość epsilon =... Komentarz brzmiał: "JAK???" -
Anonim
ale uściślijmy chodzi o pozytywy czy negatywy; o))) bo to dwie różne sprawy :) -
Tur
-
Hiczkok
1. pani dr hab. nie umiem obsługiwać worda T. Zielińska
1.połowka dream teamu - 'Ja i tak nic nie moge zrobić' - "pszczółka"
2. Zawsze mam Piekny uśmiech - J. Rakietaaa
2. 'panu wrogów nie potrzeba, jest pan samowystraczalny' -Mierzej
3 'Sorry winetu' - okrągły jak kuleczka -
yasiu w domu
ej
a moga byc doktoranci
bo jak moga to aj do listy hiczkoka dodam jeszcze
Wichulskiego
taka akcja
mp 1 ćw czyta liste i jakiejs laski co powtarza nei ma
to ja se mowie "ta pani juz umie"
a on na to " ta bo za drugim razem to sie juz prawie tyle co profesor umie a za trzecim to wogole "
albo na konsultacjach]
'ja panu nei powiem bo ja nie jestem Andrzej Styczek"
i bym jeszcze dodał paturskiego
zawsze jak wyniki wychodziły złe (a preważnei tak było) odpowiedał "sprawdze w domu" (nigdy nnie powiedzaial jak mu w domu wyszlo)
i te jego "miłośnicy militariów z pewnoscia wiedzą, ze..." -
Sidd'
-
Tur
-
Sidd'
a to akurat jest inny DreamTeam.... oni są klasyfikowani znacznie wyżej.... na poziomie ogólnokrajowym -
Tur
-
Sidd'
-
Tur
Ja wiem, że dalej też dają radę :) Ale 4x250 to na rozgrzewkę przed zajęciami :) -
KrzysiekW
-
Tur
-
Sidd'
a ktoś z Was miał kiedykolwiek przyjemność z takim synmpatycznym niskim panem z tegoż zakładu matematyki co się zwie "papa" Jagodziński?? Ten do tej listy "pozytywnie zakręconych".... -
nobi
jam miałem algebre z Jagodzińskim.....rzeczywiście zakręcony człowiek, smiesznie gadał.... :)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne