- 1
- 2
-
Liske
yo
siedze własnie uczać sie do sesji i mnie natkneło, żeby was poinformować i przestrzec.
nie bierzcie w bieralnych na 4 roku Uzalenieni u Arcta i Produktów perfumeryjnych u Bruda. Totalna hujnia i bezsens. Nie dość ze same jakieś martwe fakty sie czlowiek uczy to jeszcze potem przypierdalają na egzaminie że życ odechciewa. Nawet tak przyjemna tematyka jak rodzaje konopi można człowiekowi obrzydzić.
Gdyby ktoś jednak mi nie wierzył to przesyłam przykład perfum i ich głownych nut zapachowych
4711 Muehler chypre-cytrus
4711 echte kolnish wasser Muehler chypre-świeża
Aire Loewe chypre-zielona
Alliage E.Lavender chypre-zielona
Allure Chanel kwiatowo-słodkie
Allure Homme Chanel fougere-ambra
Amais-amais Cachoreel kwiatowo-świeże
Amariage Givenchy kwiatowo-kwiatowe
Amazone Hermes kwiatowo-owocowa
Apres cośtam Guerlain kwiatowo-słodkie
Aqua di gio Armani kwiatowo-świeże
Armani pour homme Armani chypre-świerza
Armanii Armani chypre-zielona
Attache Malva fougere-drzewna
Basala Shiseido chypre-drzewny
Brut Faberge fougere-ambra
Brutal Mirraculum fougere-ambra
Bulgari eau Parfunee Bulgari chypre-świeża
Bulgari pour homme Bulgari fougere-drzewna
Być może Uroda chypre-owocowa
Calvin Klein C.Klein kwiatowo-zielona
Cest la vie C. Lacroix kwiatowo-słodkie
Champagne Muresse Y.Saint Laurrent chypre-owocowa
Champs elysee Guerlain kwatowo-aldehydowe
Chanel no 19 Chanel kwiatowo-zielona
Chanel no 5 Chanel kwatowo-aldehydowe
Chloe Chloe kwiatowo-kwiatowe
Narcisse noir Caron orientalno-korzenna
Nazwa Producent Nuta
Nu Y.Saint Laurrent orientalno-korzenna
Obsession C.Klein kwiatowo-słodkie
Oh lala L.Azzaro orientalno-korzenna
Old spice Shulton orient-korzenny
Opium Y.Saint Laurrent orientalno-korzenna
Paloma Picasso Muehler chypre-drzewny
Pani Walewska Mirraculum kwiatowo-świeże
Pleasures E.Lavender kwiatowo-zielona
Poison C.Dior kwiatowo-słodkie
Polo R.Lauren chypre-skóra
Private collection E.Lavender chypre-zielona
Quelques fleures Haubrigant kwiatowo-kwiatowe
Salvadore Dali S.Dali kwatowo-aldehydowe
Sawa Uroda kwiatowo-słodkie
Scoundrel Revlon kwiatowo-owocowa
Shalimar Guerlain kwiatowo-słodkie
Trussardi Action Trussardi kwiatowo-zielona
Vanilla fields Coty kwiatowo-słodkie
Vetiver Carven chypre-drzewny
Wars Uroda chypre-cytrus
Wicker Ken Scott orient-korzenny
Youth Dew E.Lavender orientalno-korzenna
Zen Shiseido kwiatowo-zielona
A jezli ktoś nie wierzy że takiej wiedzy można wymagać, to przesyłam kawałek testu wielokrotnego wyboru z ujemnymi punktami sotsowanego przez dr inż BRUDA
http://img513.imageshack.us/img513/...
-
Pafcio
Lol widze ze moja sciąga nie tylko naszemu rocznikowi sie przydała:D
A ze swojej strony także stanowczo odradzam wymienione przez liska przedmioty - chujnia na maxa
Polecić moge Środki ochrony roślin u dr. Ochala - nic sienie robi, krótka prezentacja na ostatnim wykladzie, i dobre oceny
W brew pozorom warto wybrac tez ostasza biochemistry of costam:) = stawia 4 za obecność, no chyba ze Wam coś zmieni:)
A tak wogóle to witajcie w piekle;):) czyli na naszej specjalności... -
travel fast, have a blast
-
Anonim
w przyszłym roku nikt nie pójdzie na perfumy ani na dragi, wszyscy wybiorą sie do ostasza, ostasz zobaczy, że jest dużo ludzi, zrobi egzamin pisemny, i dopiero będzie chujnia:))
pozdrawiam 3 rok -
-
Krzyś
-
Liske
-
Krzyś
-
Andrzejek
ja polecam ten wykład jako obieralny:
http://www.youtube.com/watch?v=GXJ2...
tylko trzeba uważnie notować, bo potem jest kolokwium i jest płacz:) -
Liske
> Generalnie my studiujemy biotechnologie w odroznieniu od Was:)
ciekawe tylko kto na dłuższą mete wyjdzie na tym lepiej/ gg
chemik czy biotechnolog; ? -
Krzyś
-
KASIEŃKA
Ojoj jak ostro się zrobiło;) Czy Was obowiązują te perfumy, które są na tej liście czy cos jeszcze? Bo az mnie zaintrygowało. Bo juz te 20 czy ile tam tego jest nieźle się miesza a jak jest tego wiecej to juz totalnie współczuję. A co do beznadziei 4 roku to w sumie przykre bo naprawde dobrze sie zapowiadało przez pierwsze 3 lata było czasami lepiej czasami gorzej ale ostatecznie raczej +. A teraz je sie czuje jakby to był jakis zart;) Osatecznie jestesmy na specjalizacji, powinnismy opierac się na wiedzy z pierwszych 3 lat i ją rozszerzac w wybranym kierunku - pełno praktyki, laboratoria w mniejszych grupach przedmioty na temat a nie dorzucanie kolejnej wiedzy która sie zapomni w 1 dzień. Co do wykładów na szanownym ICHiPie to w sumie nawet nie mam co sie czepiac bo sa na temat i rzeczywiście na przemysłówce i rozdzielanie i bioreaktory i nawet to przenoszenie masy i energii byc powinno ale do tego laboratoria w wiekszym wymiarze o czym chyba zapomniano. A i tak nikt z nas nie bedzie pracował w zawodzie wiec co do sporu powyzej to obydwaj wyjdziecie tak samo beznadziejnie... -
Liske
ja tam z Tomaszem w Świecie Ksiązki na telefonie pracować będe. 5,45 za godzine NA RĘKE!!!! okazja. Miła atmosfera, bajerka. -
\/
Mila atmosfera jest tez w Biedronce, czasem tylko ktos sobie kregoslup zlamie roznoszac kartony, ale odwiedzaja go potem w szpitalu i przynosza czekolady "wyprodukowane dla Biedronka" :] -
\/
A co do tego co Kasia napisala, jak ostatnio dzwonilam w sprawie praktyk do jakiegos zakladu farmaceutycznego i powiedzialam, ze studiuje biotechnologie, to babka sie mnie spytala "a co to?"; P. Trza bylo na kurs fryzjerki isc :]. -
Liske
ja to żałuje że nie poszedłem na kucharza, albo proktologa. Bym se pogotował albo postrajkował; pp. Generalnie jebać te studia; ] -
-
Liske
zajebiscie. jakies buce dostaną kase za samo studiowanie a tu człowiek musi sie zarzynać żeby dostać stypendium. Nie zgadzam sie; p Bede protestował u premiera w domu!!! -
Liske
nie omg. w sraczu bede mu siedział. Panie Premierze musi mnie pan wysłuchać TU I TERAZ bo jak nie to sie pan nadzieje na kolec; ] -
-
shadok, oaza spokoju
>hurt me plenty pasie kozy satana ha escrito:
>Mila atmosfera jest tez w Biedronce, czasem tylko ktos sobie
>kregoslup zlamie roznoszac kartony, ale odwiedzaja go potem
>w szpitalu i przynosza czekolady "wyprodukowane dla
>Biedronka" :]
Po biotechnologii można zawsze wykładać chemię w Biedronce.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne