pw-mcb™ [471]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Liske

Yo!

Jest temat o przedmiotach obieralnych, to trzeba analoginczy zrobić do promotorów i prac magisterskich. Po roku lab dyplomowego, seminariach rok piąty ma na pewno już wyrobione opinie.
  • Krzyś

To dawaj Ty 1:)
  • Liske

Ja jutro będę chwalił swoich promotorów i mgr na analitach. Dziś nie mam czasu yo
  • Liske

Ja jestem bardzo zadowolony ze swojej magisterki na chemii analitycznej. Wogóle magisterki an analityce to fajna sparawa, większość znajomych pokończyła badania grubo przed czerwcem. Nie wspomnę już o specjalizacji na bioanalityce, gdzie to robią ludzie LPTy które można śmiało nazwać pracownią przeddyplomową. Projekt z lptów to pewnie jakaś 1/3 części doświadczalnej z późniejszego dyplomu i z 2/3 części literaturowej. Generalnie na analitach jest prosta robota - albo wychodzi albo nie :) Moja kombinacja promotorów to dr Lena Ruzik i prof Mirosław Mojski. Oboje bardzo sympatyczni i zaangażowani w prace magisterską. Jest to dość istotne, bo czasem sie spotyka promotorów którzy mają w dupie to co robisz, albo takich którzy sprawdzają prace po 3 tygodnie. Gdyby nie moje wrodzone lenistwo mógłbym mieć na dobrą sprawę tytuł magistra już miesiąc temu :)
    Innymi słowy - polecam :)
  • Liske

nikt więcej nie pisał magisterki?
  • Andrzejek

pozwolę sobie na komentarz jak się obronię
  • Liske

nikt więcej nie powie o swoich doświadczeniach dyplomowych?
  • Tomaszek

ja podobnie - skomentuje jak się obronie!!!!!!!
  • Anonim

>Liske napisał
    >nikt więcej nie powie o swoich doświadczeniach
    >dyplomowych?

a idź pan w chuj...
  • Liske

czyli nie polecasz ibb :)
  • Krzyś

Ja pisalem u prof. Brzozki ... jak ktos jest ciekawy, jak bylo i generlanie jak jest w Chemical Sensors Research Group, to zapraszam na priva:)
  • suniacz

Zważywszy na to, że większość naszych starszych kolegów już się obroniła i coraz więcej ludzi z 5 roku wczuwa się w magisterkę odśnieżam temat. Piszcie swoje uwagi, zażalenia i polecajcie/nie polecajcie promotorów. Ja ze swojej strony napiszę coś jak zacznę coś konkretnego robić w końcu :)
  • Anonim

Ja mogę jedynie powiedzieć, że prace magisterskie potrafią niespodziewanie zmienić zarówno promotorów, jak i temat :3
    I to bardzo hardcorowo...
    Na razie sesja w tyłek gryzie, więc też nie mam żadnych konkretów do przekazania.
  • ewcia

mam prośbę - czy mógłby się do mnie odezwać ktoś kto pisał prace u prof Arcta? bo mam kilka pytań...:)
  • Krzyś

No z tym prof to przesadzilas:D
  • Kinga

Hej
    Wie ktoś coś na temat promotorów na przemysłówce i na lekach i kosmetykach? Kto dba o studentów a z kim ciężko się dogadać?
  • Liske

był taki temat, poszukaj
  • Kinga

faktycznie byl juz taki watek ale baaaaaaadzo okrojony ograniczyl sie tylko do oceny tuszy i poczucia humoru Szewczyka; )moze ktos wie cos wiecej? w zasadzie to mnie najbardziej zalezy na opiniach o Ciachu ale mysle ze info o innych promotorach przyda sie tez innym
  • suniacz

Co prawda osobiście nie robię magisterki u Ciacha ale z tego co słyszałem, to ma ciekawe tematy, trudny, i ciężko jest skończyć badania w terminie:) co do samego Ciacha jako promotora to nie mam pojęcia, ale jako wykładowca strsznie wszystko olewał :)
  • Kinga

dzieki:)
| |

Grono dla studentów biotechnologii na PW

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (1)