- 1
- 2
-
travel fast, have a blast
To jest debilne grono zrzeszajace ludzi z niedowaga. Kwalifikuja sie Ci, ktorzy waza 60 kg przy wzroscie od 1.70 (dla facetow). O kobiety nie pytam, bo:
- i tak sie nie przyznaja
- to jest grono dla matolow, czyli mnie i moich kolegow!!!
Wybaczcie, jutro wymysle cos o wiele glupszego.
-
Andrzejek
czyżby jakieś kompleksy...hehe
nie martw sie - u Ciebie po prostu katabolizm przeważa nad anabolizmem:D -
-
Andrzejek
nie no skąd
mnie po prostu tak karmią
jak zresztą widać na załączonym obrazku:) -
-
z procy Cie karmia?
kurna, andrzejek Ty to masz jakies mission impossible przed kazdym obiadem... -
Z racji tego, ze Tawariszcz Sikor nie lapie sie ponizej 60 kg, wprowadzam wspolczynnik Etiopczyka, gdzie : Et = wzrost (cm)/ masa (kg)
Kryterium jest wartosc 2,9. Warunkeim koniecznym uczestanictwa jest posiadanie wspolczynnika Et wiekszego lub rownego 2.9.
Na wypadek nieprawidlowosci bede chodzil w kazdy pierwszy poniedzialek miesiaca z waga i metrem krawieckim po Ichipie... -
Anonim
Ja tez mam niedowagę... Ale udaje mi sie jakos z tym żyć :) Najgorzej jest po bezsennym tygodniu i maksymalnej ilosci kawy -
Witam Pana Gorisa DeathClaw'a. Jesli masz niedowage polecam na zab ze trzech vaultdwellers i zagryzc supermutem. Fajnie sie ich gryzie bo pancerzy nie nosza:)
F rulez -
Sikor
Wojtek, wartosc tego wspolczynnika jest chyba troche za duza, przy moim wzroscie musialbym wazyc 65 kg, wtedy moglbym sie schowac za szpadlem. propunuje wiec wartosc 2,5. -
oks. Errata. Od dzis wspolczynnik etiopczyka Et=2.5
Na wnioske Tawariszcz Sikora. -
Anonim
-
nerwowi sa strzelaja, choc nie umieja. Zgaga po nich. Osobiscie gustuje w puszkach, np Enclave patrol.... -
Anonim
Wy tam wszyscy w fallouta grywacie?Raz trafiłam na patrol z miniganami, zaraz po voult(13) city i wszystkich rozwaliłam, nie wiem czy to aż takie osiągniecie jak mi sie wydaje ale musze przyznac że byłam z siebie dumna :) -
Nie, grywam tylko ja. A czy to osiagniecie to nie wiem. Bo patrole maja dobra i smeircionosna bron, ale tylko energetyczna. Cala reszta to szajs. Jak masz sporo LUCK to nawet Ci critical nie zadzadza. A to jedyna droga, zeby usmeircic z miniguna. Wiec FART mialas:) -
Anonim
nie miałam luck, zejdźmy z tego tematu P.S. chyba nie tylko ty grasz w fallouta na ichipie -
Liske
błeheheh
zajebisty temat :) niedługo może dołącze do zacnego grona niedojebów wagowych; p
-
Liske
a teraz podpadne wszystkim - fallout to nudna jak flaki z olejem kupa. Ale i tak przeszedlem wszystkie cześći :) -
a Ty masz tlusta dupe, wlosy na plecach i smierdzisz benzyna, a sie Ciebie nie czepiam. Wiec wara od fallouta -
TomN
kolejność w jakiej odczuwasz wszelkie przejawy jestestwa liska? dlaczego zatem zapach benzyny na końcu? :PP -
Krzyś
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne