PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • <IGNŚ>

za co go kocham ?? za......... mało many!!
  • Piotrek

taaak o tym samym pomyślałem, co my zrobiliśmy złego żeby pisać dużo trudniejsze kolo?
  • Anonim

jak to co, nie przepisalismy sie na poczatku semestru do grupy czwartkowej :|
  • CartMaN

Nie moge tego tutaj zrobic... Nie w miescie...
  • dodoubleG

W sumie M. Kruk na pierwszym terminie mowila ze drugi beda duzo trudniejszy. szczerze nie chcialem wierzyc w to "duzo" ale po waszych slowach sadze ze jednak bylo;]
  • Anonim

i tego nie rozumiem...
    czemu jedni maja gorzej drudzy lepiej (tu ajurat raczej na odwrot)
    przeciez materialy rzygotowawcze sa takie same,
    czasu na nauke przeciez praktycznie jest tyle samo dla wszystkich
  • dodoubleG

I tak bedzie sprawiedliwie bo dwa ostatnie kolosy my bedziemy pisac drudzy. Wszystko sie wyrowna.
  • CartMaN

Hahaha wtorkowe grupy nie mialy czwartego kolosa w poprzednim semie 3 stycznia. Zatem po co te glupie zale do niewiadomo kogo :)
  • Irek

a ja dodam w sekrecie że są też tacy którzy musieli się przepisać w połowie semestru i praktycznie wszystkie kolosy pisali jako drudzy w zeszłym semestrze :P
    a gdyby nie dzisiejsze pierwsze zadanie, o którym myślałem przez ponad 40 minut że zrobię szybko i przyjemnie to kolos byłby spoko...
  • CartMaN

niby kto sie musial przepisac??
  • wujek_tomek

a ja kocham za to ze pojechalem do cartmana po seriale a wrocielem .....;]
  • Irek

ja np musiałem...nikt mi wprawdzie nie kazał ale tak wyszło :/
  • Figo

za 2! z matbudow u Chojczaka za oddanie mu jego instrukcji o pustakach jako pracy semestralnej :)
  • Bordo'wy

> za 2! z matbudow u Chojczaka za oddanie mu jego instrukcji o pustakach jako pracy semestralnej :)

Kurwa ta historia krazyla po wydziale =P bylem bardzo ciekaw kto jest jej bohaterem =)
  • CartMaN

Odnosnie szmat to za pania Gantner. Ktora przed poprawa kolosa na zadane pytanie " jakie beda pytania " to powiedziala " te same ". No i dala nawet te same grupy ktore pisalismy :). Jak rozdawala kartki to powiedziala: " Widzicie ? Dotrzymuje slowa "
  • >>Jacek<<

za to że nie miałem z panią Gantner
  • Figo

>Bordo'wy napisał
    >> za 2! z matbudow u Chojczaka za oddanie mu jego instrukcji
    >o pustakach jako pracy semestralnej :)
    >
    >Kurwa ta historia krazyla po wydziale =P bylem bardzo ciekaw
    >kto jest jej bohaterem =)

ale od razu mowie ze nie bylem sam w grupie tylko jeszcze byl Jawor i Kozik:P
    no ale pomysl byl moj:D
  • Jawor.

to nie ja jak cos; D
  • chomik

z tego co czytam w tym wątku, to te powody, dla których kochacie ten wydział są strasznie ironiczne... a ja kocham ten wydział za to, że po jego ukończeniu będę zarabiał 15 tys. dolarów miesięcznie w Dubaju. O!
  • pijaczynka

materialista :)
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)