-
<IGNŚ>
-
Piotrek
taaak o tym samym pomyślałem, co my zrobiliśmy złego żeby pisać dużo trudniejsze kolo? -
Anonim
jak to co, nie przepisalismy sie na poczatku semestru do grupy czwartkowej :| -
-
CartMaN
-
dodoubleG
W sumie M. Kruk na pierwszym terminie mowila ze drugi beda duzo trudniejszy. szczerze nie chcialem wierzyc w to "duzo" ale po waszych slowach sadze ze jednak bylo;] -
Anonim
i tego nie rozumiem...
czemu jedni maja gorzej drudzy lepiej (tu ajurat raczej na odwrot)
przeciez materialy rzygotowawcze sa takie same,
czasu na nauke przeciez praktycznie jest tyle samo dla wszystkich -
dodoubleG
I tak bedzie sprawiedliwie bo dwa ostatnie kolosy my bedziemy pisac drudzy. Wszystko sie wyrowna. -
CartMaN
Hahaha wtorkowe grupy nie mialy czwartego kolosa w poprzednim semie 3 stycznia. Zatem po co te glupie zale do niewiadomo kogo :) -
Irek
a ja dodam w sekrecie że są też tacy którzy musieli się przepisać w połowie semestru i praktycznie wszystkie kolosy pisali jako drudzy w zeszłym semestrze :P
a gdyby nie dzisiejsze pierwsze zadanie, o którym myślałem przez ponad 40 minut że zrobię szybko i przyjemnie to kolos byłby spoko... -
CartMaN
-
wujek_tomek
a ja kocham za to ze pojechalem do cartmana po seriale a wrocielem .....;] -
Irek
-
Figo
za 2! z matbudow u Chojczaka za oddanie mu jego instrukcji o pustakach jako pracy semestralnej :) -
-
Bordo'wy
> za 2! z matbudow u Chojczaka za oddanie mu jego instrukcji o pustakach jako pracy semestralnej :)
Kurwa ta historia krazyla po wydziale =P bylem bardzo ciekaw kto jest jej bohaterem =) -
CartMaN
Odnosnie szmat to za pania Gantner. Ktora przed poprawa kolosa na zadane pytanie " jakie beda pytania " to powiedziala " te same ". No i dala nawet te same grupy ktore pisalismy :). Jak rozdawala kartki to powiedziala: " Widzicie ? Dotrzymuje slowa " -
>>Jacek<<
-
Figo
>Bordo'wy napisał
>> za 2! z matbudow u Chojczaka za oddanie mu jego instrukcji
>o pustakach jako pracy semestralnej :)
>
>Kurwa ta historia krazyla po wydziale =P bylem bardzo ciekaw
>kto jest jej bohaterem =)
ale od razu mowie ze nie bylem sam w grupie tylko jeszcze byl Jawor i Kozik:P
no ale pomysl byl moj:D -
Jawor.
-
chomik
z tego co czytam w tym wątku, to te powody, dla których kochacie ten wydział są strasznie ironiczne... a ja kocham ten wydział za to, że po jego ukończeniu będę zarabiał 15 tys. dolarów miesięcznie w Dubaju. O! -
pijaczynka