-
<IGNŚ>
-
CartMaN
-
JACEK
-
-
}-> sweetest perfection <-{
W ogóle kocham całą uczelnię, za to że czuję się wyjątkowa, bo w odróżnieniu od innych studentów mamy zajęcia do środy... -
soul1989
za fizykę eksperymentalną i kolejki do Goska ze sprawozdaniem z efektu Hooja... -
Irek
przypomniało mi się sprawozdanie z fiz na który trzeba było zrobi wykres ale nie w excelu bo się nie da (!?) ani w mathcadzie a jak się zrobi ręcznie to też źle...ten wykres ugruntował moją miłośc do wydziału... -
JACEK
-
angus
>przypomniało mi się sprawozdanie z fiz na który trzeba było zrobi wykres ale nie w excelu bo się nie da (!?) ani w mathcadzie a jak się zrobi ręcznie to też źle...ten wykres ugruntował moją miłośc do wydziału...
zrobiłem go w excelu i się dało xD -
kosa64
Za ćwiczeniowców, którzy nie przerabiają programu, za egzamin z analizy, na którym nie ma ani jednego typowego zadania, za otrzymanie Windowsa z MSDN AA po 4 miesiącach, za nieprzyjęcie ani jednej osoby na konsultacjach, za spóźnianie się na konsultacje o 2 godziny, za to, że całość działa jak burdel w wersji alfa i to podczas prywatyzacji. -
soul1989
>kosa64 napisał
>Za ćwiczeniowców, którzy nie przerabiają programu, za
>egzamin z analizy, na którym nie ma ani jednego typowego
>zadania, za otrzymanie Windowsa z MSDN AA po 4 miesiącach,
>za nieprzyjęcie ani jednej osoby na konsultacjach, za
>spóźnianie się na konsultacje o 2 godziny, za to, że
>całość działa jak burdel w wersji alfa i to podczas
>prywatyzacji.
serdecznie witamy na naszym ILu :) mam nadzieję, że właśnie tego oczekiwaliście wybierając ten wydział xD -
kosa64
Za uwalenie egzaminu z analizy, mimo że uczyłem się do niego aż dwa dni, co stanowi mój rekord życiowy. Zrobiłem wszystko, powychodziło mi, a i tak mam uwalone.
Wydział jest przereklamowany. -
Joaquin
Cieszcie się młodzi, że tej zimy nie wymieniają kaloryferów ani okien. Chociaż jest ciepło a i w windzie światło jest. A że problemów z brakującą kredą już nie wspomne. Taka uroda wydziału. -
Anonim
E tam, pierdolenie. Trzeba byc wytrwalym i tyle. To w koncu nie jakas tam socjologia czy inna europeistyka :D -
-
..:KaŚkA:..
-
Anonim
no to kosa jestes w basenie pelnym gowna xD
..i za snieg ktory na wiosne jak sie stopi, to zaleje caly chodnik od eiti. i za chodnik przy lazienkowskiej, zawalony polmetrowym sniegiem od miesiaca !! -
wujek_tomek
>kosa64 napisał
>Za uwalenie egzaminu z analizy, mimo że uczyłem się do
>niego aż dwa dni, co stanowi mój rekord życiowy.
>Zrobiłem wszystko, powychodziło mi, a i tak mam uwalone.
>
>Wydział jest przereklamowany.
to w kazdej chwili mozesz zrezygnowac:)
i wiesz, ze analiza to taki szympans, sa ciekawsze rarytasy tego wydzialu jak MT MW betony:) -
JACEK
>kosa64 napisał
>
Zabawne :) -
}-> sweetest perfection <-{
>kosa64 napisał
>
>Wydział jest przereklamowany.
Poczekaj na betony albo sprężynki, wtedy się ustanawia różne dziwne rekordy :) -
kosa64
Rezygnować nie będę, bo rok w plecy. Przeniosę się prędzej. Genialny jest też fakt, że za rozwiązanie zadania bez podanej dziedziny dostaje się 1/10 pkt. Idealnie. -
CartMaN
>kosa64 napisał
>Rezygnować nie będę, bo rok w plecy. Przeniosę się
>prędzej. Genialny jest też fakt, że za rozwiązanie
>zadania bez podanej dziedziny dostaje się 1/10 pkt.
>Idealnie.
Przeciez podawanie dziedziny do zadania to jest bodajze walkowane od 1 gimnazjum :) Nie rozumiem tego rozgoryczenia..
Podobnie bedzie na: wytrzymalosci.. zle obliczone reakcje = 0 punktow za wykresy, mechanice: schemat ktory sie okazuje mechanizmem/ blad w jednej skladowej wykresu momentu = 2 z kolosa