PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • <IGNŚ>

epic
  • CartMaN

za czterodniowe wigilie
  • JACEK

Jednym słowem - za to, że jest okey... a nawet key-okey...
  • }-> sweetest perfection <-{

W ogóle kocham całą uczelnię, za to że czuję się wyjątkowa, bo w odróżnieniu od innych studentów mamy zajęcia do środy...
  • soul1989

za fizykę eksperymentalną i kolejki do Goska ze sprawozdaniem z efektu Hooja...
  • Irek

przypomniało mi się sprawozdanie z fiz na który trzeba było zrobi wykres ale nie w excelu bo się nie da (!?) ani w mathcadzie a jak się zrobi ręcznie to też źle...ten wykres ugruntował moją miłośc do wydziału...
  • JACEK

Jesteś niesprawiedliwy:) To akurat wymysły fizyków, nie naszych!
  • angus

>przypomniało mi się sprawozdanie z fiz na który trzeba było zrobi wykres ale nie w excelu bo się nie da (!?) ani w mathcadzie a jak się zrobi ręcznie to też źle...ten wykres ugruntował moją miłośc do wydziału...

zrobiłem go w excelu i się dało xD
  • kosa64

Za ćwiczeniowców, którzy nie przerabiają programu, za egzamin z analizy, na którym nie ma ani jednego typowego zadania, za otrzymanie Windowsa z MSDN AA po 4 miesiącach, za nieprzyjęcie ani jednej osoby na konsultacjach, za spóźnianie się na konsultacje o 2 godziny, za to, że całość działa jak burdel w wersji alfa i to podczas prywatyzacji.
  • soul1989

>kosa64 napisał
    >Za ćwiczeniowców, którzy nie przerabiają programu, za
    >egzamin z analizy, na którym nie ma ani jednego typowego
    >zadania, za otrzymanie Windowsa z MSDN AA po 4 miesiącach,
    >za nieprzyjęcie ani jednej osoby na konsultacjach, za
    >spóźnianie się na konsultacje o 2 godziny, za to, że
    >całość działa jak burdel w wersji alfa i to podczas
    >prywatyzacji.

serdecznie witamy na naszym ILu :) mam nadzieję, że właśnie tego oczekiwaliście wybierając ten wydział xD
  • kosa64

Za uwalenie egzaminu z analizy, mimo że uczyłem się do niego aż dwa dni, co stanowi mój rekord życiowy. Zrobiłem wszystko, powychodziło mi, a i tak mam uwalone.

Wydział jest przereklamowany.
  • Joaquin

Cieszcie się młodzi, że tej zimy nie wymieniają kaloryferów ani okien. Chociaż jest ciepło a i w windzie światło jest. A że problemów z brakującą kredą już nie wspomne. Taka uroda wydziału.
  • Anonim

E tam, pierdolenie. Trzeba byc wytrwalym i tyle. To w koncu nie jakas tam socjologia czy inna europeistyka :D
  • ..:KaŚkA:..

za te kochane betony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Anonim

no to kosa jestes w basenie pelnym gowna xD

..i za snieg ktory na wiosne jak sie stopi, to zaleje caly chodnik od eiti. i za chodnik przy lazienkowskiej, zawalony polmetrowym sniegiem od miesiaca !!
  • wujek_tomek

>kosa64 napisał
    >Za uwalenie egzaminu z analizy, mimo że uczyłem się do
    >niego aż dwa dni, co stanowi mój rekord życiowy.
    >Zrobiłem wszystko, powychodziło mi, a i tak mam uwalone.
    >
    >Wydział jest przereklamowany.

to w kazdej chwili mozesz zrezygnowac:)
    i wiesz, ze analiza to taki szympans, sa ciekawsze rarytasy tego wydzialu jak MT MW betony:)
  • JACEK

>kosa64 napisał
    >

Zabawne :)
  • }-> sweetest perfection <-{

>kosa64 napisał
    >
    >Wydział jest przereklamowany.

Poczekaj na betony albo sprężynki, wtedy się ustanawia różne dziwne rekordy :)
  • kosa64

Rezygnować nie będę, bo rok w plecy. Przeniosę się prędzej. Genialny jest też fakt, że za rozwiązanie zadania bez podanej dziedziny dostaje się 1/10 pkt. Idealnie.
  • CartMaN

>kosa64 napisał
    >Rezygnować nie będę, bo rok w plecy. Przeniosę się
    >prędzej. Genialny jest też fakt, że za rozwiązanie
    >zadania bez podanej dziedziny dostaje się 1/10 pkt.
    >Idealnie.

Przeciez podawanie dziedziny do zadania to jest bodajze walkowane od 1 gimnazjum :) Nie rozumiem tego rozgoryczenia..
    Podobnie bedzie na: wytrzymalosci.. zle obliczone reakcje = 0 punktow za wykresy, mechanice: schemat ktory sie okazuje mechanizmem/ blad w jednej skladowej wykresu momentu = 2 z kolosa

| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)