PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bordo'wy

bo jak juz cos napisza to malym druczkiem, zeby ludzi powkurwiac; )
  • Anonim

To od kiedy to obowiązuje? Bo wg tej rozpiski tu: http://www.il.pw.edu.pl/sdi.html to nie jest dobrze.
  • JACEK

Buahahaha
    Ale stronkę zmontowali. Ciekawe kto jest autorem tego opracowania:)
    A tak powaznie, to jesli WM blokuje MK, geotechnikę i stal, to chyba bedą rejestrować na IV rok od 30 ects z III roku :)
    I czy ktoś kompetentny mógł sie wypowiedziec na ten temat? Tzn od kiedy to bedzie obowiazywać?
  • CartMaN

Jest to wytwor jakiegos szalonego umyslu :)
  • Bordo'wy

>Asica napisała:
    >To od kiedy to obowiązuje? Bo wg tej rozpiski tu:
    > http://www.il.pw.edu.pl/sdi.html to nie jest dobrze.

Ale ten r.a. jest podany w takim sensie, ze ten nowy tok obowiazuje dopiero ludzi zaczynajacy studia w r.a. 2008/2009. patrz na ten link http://www.il.pw.edu.pl/dziekanat/d... tu masz podany numer semestru i rok w ktorym bedize sie odbywal
  • Bordo'wy

wg nowego toku nie moglibysmy sobie wziasc mostow awansem i mielibysmy 3tyg praktyki w te wakacje..
  • JACEK

Jednym słowem, to wszystko idzie ku gorszemu...
  • Norbert

wspolczuje przyszlemu zaciagowi z 2008 roku :/ Mam niodparte wrazenie ze ktoś chce pokazać, iż zawsze moze byc gorzej. :)
  • wujek_tomek

Ja mam wrazenie, ze za duzo ludzi uderza na budownictwo i dlatego tak sie zmienaja te zasady, mechana, dalej wydymala i konsekwencje niezaliczenia.
  • <IGNŚ>

I za to Kurwa Go kocham :D
  • dodoubleG

Racja za duzo osob...coraz osob bedzie sie dostawac na wydzial a rownowaga w przyrodzie musi byc zachowana;) Nie takie przenikliwe umysly jak my wymyslaja te zasady;D
  • dodoubleG

"coraz wiecej" o to mi chodzilo..;]
  • PiWCuk

jak to? przeciez ilosc miejsc jest ograniczona, a mozna tą ilość i tak jeszcze zmniejszyc, i tak chyba selekcja na tym wydziale jest lepsza niz w wiekszosci klubow
  • wujek_tomek

o to chodzi, ze z nowymi zasadami niezaliczenie WM jest ronoznaczne z skresleniem z listy praktycznie( a ten przedmiot teraz jest uwalany przez 1/3) a nie sadze aby wprowadzone zostaly poprawy.
    Mi sie wydaje ze chodzi troche o poziom matury i taki naturalny przesiew w trakcie studiow.
  • PiWCuk

no zczailem o co chodzi z tym blokowaniem, ale to chyba bez sensu bo ten przesiew i tak jest duzy, wiec nie rozumiem jeszcze wiekszego utrudniania zycia..
  • Irek

to po prostu chodzi o to że do wojska chcą zrobić duży nabór zanim stanie sie zawodowe...
    a swoją drogą ostro przeje.ane ja bym nie chciał tu studiować za rok i jak pojawi się temat czy warto itd to od razu mam zamiar uświadomić tych ludzi...
  • Przemek

>PiWCuk napisał
    >no zczailem o co chodzi z tym blokowaniem, ale to chyba bez
    >sensu bo ten przesiew i tak jest duzy, wiec nie rozumiem
    >jeszcze wiekszego utrudniania zycia..

heh :)) tu nie ma nic do rozumienia :))

do tej pory ten "przesiew" był iluzoryczny, bo nawet jak ktoś nie zaliczył wm, to się spinał i czyścił wszystko na drugim roku i w konsekwencji zostawał na wydziale, nie było to łatwe ale wielu osobom się udawało, potem na trzecim też wiele osób dawało rade. A teraz to ja nie wiem czy betonami, organizacjami i fizyką da się zaliczyć trzeci rok.
  • JACEK

>wujek_tomek napisał
    >o to chodzi, ze z nowymi zasadami niezaliczenie WM jest
    >ronoznaczne z skresleniem z listy praktycznie

Wg nowych zasad niezaliczona mechana z pierwszego roku jest już gwarantem skreślenia po trzecim roku.
    W tym momencie pojawia sie pytanie czy nie powinni skreslac z pierwszego roku bez ćwiczen z MT?
  • Anonim

Za te zajebiste zadanka z dzisiejszego kolosa z WMII :) Nie ma to jak drugi termin; )
  • Gżesió

Miałem to samo napisać; / Na prawdę I a II termin to w ogóle kolos z czego innego; )
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)