PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • wujek_tomek

najpierw go ukoncz;]
  • dodoubleG

ta...do 15 tysi jeszcze dluga droga;] A i nie wiadomo czy tyle da rade wyrobic.. plus najpierw ukoncz wydzial.
  • JACEK

Da się pewnie i więcej. Jak na zachodzie sprzątaczka zarabia 5 tys pln w przeliczeniu, to czemu inżynier ma nie mieć 15?
    Rzecz własnie w tym, że trzeba skończyć ten kurwidołek, a to może się nieźle rozciągnąć w czasie...
  • CartMaN

sratata ja to nie wiem czy mi kasy na wodke starczy do 6 roku...
  • }-> sweetest perfection <-{

po dzisiejszym dniu stwierdzam, co następuje:

ja tego wydziału nie kocham. to on mnie kocha...
  • Zagi

za zupki za złotówkę:)
  • Bordo'wy

za pierwsza dobra kawe z automatu jaka zdazylo mi sie wypic =) (automat nescafe na 3cim pietrze=P)
  • Aisza

To ciesz się że wypiłeś chociaż:) a nie tak ja już z 3 razy dostałam kawe wode nawet cukier ale bez kubka:) nie wiem czy mam swoj nosic...
  • Anonim

A zupki to nie są za 1,5 zł teraz? :P
  • *Marcin*

Po 1zł są :-)
  • JACEK

Oooo taaak.... :)
    To szczere i niesarkastycznie - za zupki za złotówke naprawde kocham ten wydział :)
  • CartMaN

Za to ze dziekan jest za uwolnieniem krasnali ogrodowych... I ze nauka go najbardziej kreci
  • Bogusia

Co do kawowych automatów to nescafe faktycznie jest okej, tylko ten na parterze koło zwierza zawsze oszukuje mnie na 10 gr :( A ten niebieski nie nescafe przy dziekanacie na 1. piętrze nie daje kubeczków :P
  • Bogusia

A ja dodam, że kocham ten wydział m.in. za to, że nie pozwala mi się nudzić, regularnie dostarcza mi adrenaliny i wyrabia bardzo pożyteczne umiejętności związane z (nie)spaniem; )
  • dodoubleG

....i takie takie
  • Kulesza

za to, ze nie musze jak wszyscy siedziec od dwoch dni w domu, jesc mamusi obiadek i pierdziec w fotel przed TV, tylko moge jeszcze na wydziale delektowac sie kalczukowymi hamburgerami i pierdziec na laborkach, wspaniale!
  • Gżesió

I oczywiście za to, że grzejniki są wymieniane kiedy strasznie piździ...
  • Przemek

skoro rok temu okna były wymieniane o tej porze, to w sumie nielogicznie by było wymieniać grzejniki jak jest ciepło :) konsekwencja musi być :)
  • Wielki Czarny Naganiacz Koni

Za żur z jajem.
  • Anonim

ja mialem bez jaja :|
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)