- 1
- 2
-
fafek
-
błoooj
-
fafek
-
Bikerwashere
mam zadanie z numerkow od dziadkow to ktorego nikt nie potrail zrobic,mam fotke kolkwium jak cos to na priv -
-
Irek
jeśli chodzi o kwadrature Gausa to ja mialem przedział 1,4 dzielony na n=3 i wszedłem sobie w program 5c z 2005 roku i zrobiłem tą procedure pisemnie i wyszły mi pkt (7pierw3+1)/2pierw3 itd...a dalej to już się rysowało na tym wykresie :) -
<<<Biesu>>>
jesli mozesz to poprosze fotke tego kolosa. biesu@op.pl z gory dziekuje
-
"*-PioTreK-*"
A może wrzuć te foto na wyślij to jak się da :), bo myślę, że sporo jest na to chętnych -
Tomasz
jesli ma ktos zadania jakie byly na kolokwium to prosze o przeslanie virussek@o2.pl z gory dzieki -
Marcin
wie ktoś która wersja mathcada jest zainstalowana na IL-owych komputerach? -
Anonim
-
Anonim
-
Bordo'wy
ej jak trzeba bylo zrobic to zadanie z gaussa-legendre'a (wiem tylko, ze to na podstawie wykladow cos bylo..) -
błoooj
-
Mateusz
Ma ktoś może zdjęcia przykładowych kolosów(2-gi)?? byłbym bardzo wdzięczny na udostępnienie; ] -
Anonim
jak by ktos dysponowal jakims przykladowym 2 kolokwium u dziadkow to chetnie przyjme :P mdropsik@gmail.pl -
vilq5
>marcin napisał
>jak by ktos dysponowal jakims przykladowym 2 kolokwium u
>dziadkow to chetnie przyjme :P
ja tez vilq5@wp.pl
dzieki -
Martyna
-
Anonim
A nie możecie po prostu tutaj wrzucić linka, zanim kolejne 50 osób napisze "ja też"? -
Mariusz Jaczewski
-
Michał
jak mozecie to i mi wyslijcie to kolokwium od dziadkow:)
z gory dzieki
michalekw@wp.pl
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne