-
vilq5
Czy ktoś ma może pojecie o tym egzaminie ?? Jakie pytania ,odpowiedzi z tamtego roku ?? Jak by ktoś był tak miły to proszę przesyłać na vilq5@wp.pl -
Anonim
-
Iwona
Kiedys egzaminował Więcławski i pytania bywały ciężkie ale teraz chyba przejął Woyciechowski wykłady no i on układał już pytania na termin dodatkowy w maju (który pisałam)... ale pytania średnio pamiętam... uczyłam się ze slajdów które od Więcławskiego mieliśmy i można sie było spodziewać w sumie co tam będzie (coś z ceramiki - klasyfikacja?, cos z cementu... w każdym razie standardowa opisówka jakaś)... nie wiem czy ktoś w czerwcu potem jeszcze u niego pisał... nie zaszkodzi się przejść do niego zapytać, może cos powie akurat :)
No i jesli sporo osób zostanie bez egzaminu po tej sesji to można zrobić listę i w semestrze poprosić o dodatkowy termin, także bez paniki :) -
JACEK
-
-
Hania
Sie ma. Czy ktoś wie jak wygląda egzamin z materiałów budowlanych na wieczorowych?? I czy sa jakies do tego materiały, ewentualnie z jakich książek sie uczyć?
Dzięki za odp. Pzdr
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne