PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • vilq5

Czy ktoś ma może pojecie o tym egzaminie ?? Jakie pytania ,odpowiedzi z tamtego roku ?? Jak by ktoś był tak miły to proszę przesyłać na vilq5@wp.pl
  • Anonim

Jak by ktoś był tak miły to proszę tutaj linka wrzucić
  • Iwona

Kiedys egzaminował Więcławski i pytania bywały ciężkie ale teraz chyba przejął Woyciechowski wykłady no i on układał już pytania na termin dodatkowy w maju (który pisałam)... ale pytania średnio pamiętam... uczyłam się ze slajdów które od Więcławskiego mieliśmy i można sie było spodziewać w sumie co tam będzie (coś z ceramiki - klasyfikacja?, cos z cementu... w każdym razie standardowa opisówka jakaś)... nie wiem czy ktoś w czerwcu potem jeszcze u niego pisał... nie zaszkodzi się przejść do niego zapytać, może cos powie akurat :)
    No i jesli sporo osób zostanie bez egzaminu po tej sesji to można zrobić listę i w semestrze poprosić o dodatkowy termin, także bez paniki :)
  • JACEK

A jest ustny?? W sensie po pisemnym jakaś bonus?
  • Hania

Sie ma. Czy ktoś wie jak wygląda egzamin z materiałów budowlanych na wieczorowych?? I czy sa jakies do tego materiały, ewentualnie z jakich książek sie uczyć?
    Dzięki za odp. Pzdr
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)