- 1
- 2
-
Bordo'wy
wiem, ze jest calkiem spore grono osob, ktore ma w plecy ten test ktory pisalo sie na pierwszym roku na wykladach z materialow budowlanych. sensja zbliza sie wielkimi krokami i trzeba to zaliczyc, zeby byc dopuszczonym do egzaminu ze szmat. ogarne kogos i pojde do sawczuka wynegocjowac jakis termin dodatkowy tylko piszcie kto ma to w plecy i popytacjcie po swoich grupach, zebym mogl mu podac przynajmniej przyblizona ilosc osob, ktora chce to zaliczyc.
pozdrawiam, Bordowy -
pijaczynka
można iść nawet we dwójkę :] ja tak zaliczyłam przed świętami i jeszcze dostałam od pana doktora ciastka :D -
wujek_tomek
witam
postaram sie zebrac liczbe osob z mojej grupy ( I ) ale tak orientacyjnie oceniam , ze to bedzie mniej wiecej okolo 10-15 osob wiec calkiem duza grupa. przydalo by sie urzadzic jakies masowe zaliczenie.
-
Bordo'wy
-
-
pijaczynka
pisemnie, a wyglądało to tak że poszłam z kolegą, dowiedziawszy się tego samego dnia że umówił się z panem doktorem na zaliczenie, dr zaprosił nas do sali podyktował nam bodajże 5 pytań po czym udał się do swojego kantorku za szybą, skończyliśmy pisać :) zanieśliśmy mu prace sprawdził przy nas trochę z nami porozmawiał i zaliczył... i poczęstował ciastkami :) powodzenia; ) -
Norbert
-
Jawor.
-
Sebbastian
ja też się zgłaszam , u nas w grupie jest z 7 osób z niezaliczonymi metalami. Ma ktoś może jakies materiały do nauki? -
Anonim
kolega z 3 roku gadal ze nikt na metale nie patrzy i zadnych wpisow z tego nie daja, wiec ja nie poprawiam, a wy lepiej idzcie bo w 100% nie recze za to -
pijaczynka
no z tym to nie byłabym taka pewna ja tam dostałam od pana dr S. kartkę że zaliczyłam egzamin z technologii i metali :roftl: więc może jednak będzie to potrzebne -
Madzia
to i ja się zgłaszam u mnie w grupie też bedzie z 5-10 osób.
co do tego czy warto to pisać są podzielone opinie. tez słyszałam ze nikt na metale nie patrzy. ale chyba lepiej spróbować bo podobno każdy zalicza, a jak w grupie piszącej są dziewczyny to S. daje łatwe pytania... -
Anonim
-
braja
-
PaBeŁ
-
LAska
-
CartMaN
-
Bordo'wy
nikt jeszcze nie rozmawial z sawczukiem, ale rozmawialem z chojczakiem i on powiedzial, ze oni przy egzaminie biora pod uwage zaliczenie tych metali takze raczej koniecznie trzeba sie sprezyc
-
Anonim
-
Bikerwashere
-
marecki
te Szymon ty nie zgrywaj takiego cwaniaka tylko się na wydymałkę ucz, bo nie jest najlepiej... tak jak u mnie...-jedziemy na jednym wózku
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne