PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Bordo'wy

chyba dobrze by bylo, zeby byl watek poswiecony kolu, wiec oprocz meili niech niektore kwestie beda wyjasniane tutaj.

a pierwsze pytanie z mojej strony brzmi: jest jutro spotkanie kola?
  • chmielu

pytanie nr 2: dlaczego spotkania sa w czwartki o 16?? mi akurat ta godzina nie odpowiada bo mam angielski i pewnie znalazloby sie wiecej osob mi podobnych;) moze wprowadzic system rotacyjny? (czwartki z jakims innym dniem na zmiane)
    chyba powinienem ta kwestie poruszyc na zebraniu ale niestety nie moge sie na nim stawic;p;p;p
  • Anonim

spotkania jutro nie ma

już Ci Chmielu tłumaczyłam, dlaczego czwartki; ]
    ale Twoja uwaga zostanie rozpatrzona...

Sylwia
  • Anonim

też jestem za zmianą tych czwartków
  • Bordo'wy

jednym nie pasuje innym tak;)
  • piotrek:)

mnie też wtorki i czwartki nie pasują - chyba że około 19
  • powoli powolutku...:)

a mi pasują i to bardzo....czwartki są the best!!!
  • Anonim

po przejrzeniu planów zajęć drugiego i trzeciego roku (nie braliśmy pod uwagę zajęć dodatkowych) ustaliliśmy, że najlepszymi terminami na spotkania będzie wtorek i czwartek
    spotkania nie są co tydzień, więc raz na jakiś czas można na nie przyjść
    już nie przesadzajcie, że z każdego jest tak pilny student i na wszystkie zajęcia chodzi; ]
    przy ustalaniu kolejnego spotknia wezmiemy pod uwagę Wasze opinie, ale trzeba pamiętać, że wszyskim nie da się dogodzić

pozdrawiam
    Sylwia
  • chmielu

zeby dostac sensowne zaliczenie z jezyka technicznego trzeba miec wszystkie obecnosci;p;p;p
  • błoooj

jest jakas opcja żeby wbić sie w to koło? dołączyć? pzdr
  • Bordo'wy

no z tym to akurat chyba nie problemu. wystarczy wypelnic formularz i dac komu trzeba.

http://wektor.il.pw.edu.pl/~knbo/do...

• błoooj

ok, gites...a z czym wiąże sie działalność w KNBO? tak z grubsza..heh,pzdr
  • Anonim

działalność KNBO wiąże się z poszerzaniem wiedzy zobytej na uczelni (często tylko teoretycznej)
    w działalność tą wpisane są:
    wyjścia na budowy
    udział w konferencjach/ szkoleniach/ spotkaniach z ludźmi, którzy mogą nas czegoś nauczyć
    rozwijanie wiedzy zdobytej na uczelni i jej praktyczna weryfikacja oraz zdobywanie umiejętności, którch na uczelni nie mamy szans uzyskać
    itd itp

w razie pytań i wątpliwości zgłoś się do kogoś z zarządu (jesteśmy z sem 5, gr. 1 lub 4) lub napisz maila na adres kołowy: knbo@il.pw.edu.pl lub na nasze prywatne poczty (adresy: http://wektor.il.pw.edu.pl/~knbo/za... ) postaramy się odpowiedzieć na każde pytania :)

pozdrawiam
    Sylwia
  • pralina z marcepanem

• pralina z marcepanem

AKADEMIA MŁODEJ POLSKI - SPOTKANIE Z PREZESEM NFOŚIGW JANEM RĄCZKĄ

Tematem najbliższego spotkania będą:

" Szanse i zagrożenia rozwoju energetyki odnawialnej"

.Odbędzie się ono w wtorek, 7 kwietnia o godzinie 16.15, w sali 101 WIL PW

Gościem trzeciego spotkania będzie Pan Jan Rączka - prezes Narodowego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej , doktor nauk ekonomicznych UW, członek Warszawskiego Ośrodka Ekonomii Ekologicznej.

Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej

http://www.amp-pw.pl

Znajdziecie tam dalsze informacje dotyczące Akademii. Gorąco zachęcam również do potwierdzenia swojej obecności przez rejestrację na stronie.

Ogólnie o Akademii:

Akademia Młodej Polski to cykliczne spotkania młodych z ludźmi polityki i biznesu. Tematem przewodnim spotkań jest propagowanie idei zrównoważonego rozwoju. Na spotkania zapraszane są osoby, które mają realny wpływ na kształtowanie rozwoju i tyczenie jego kierunków.

Całość trwa ok. 1,5 godziny. Zaczyna się zawsze od prezentacji multimedialnej zaproszonego gościa, po której odpowiada on na pytania zebranych na sali słuchaczy.

Akademii Młodej Polski powstaje z inicjatywy Koła Naukowego Budownictwa Ogólnego, we współpracy z :
    - Kołem Naukowym Ogrzewnictwa i Ciepłownictwa KoCiO (IŚ PW)
    - Studenckim Kołem Astronautycznym SKA (MEiL PW)
    -Kołem Naukowym Gospodarki Przestrzennej KNGP (GiK PW)
    Przy wsparciu merytorycznym Stowarzyszenia ETA i Instytutu im. E. Kwiatkowskiego.

---------------
    Serdecznie zapraszam
    a.k.

• plakat raczka maly

• Sebbastian

Serdecznie zapraszam na czwarte spotkanie z cyklu Akademia Młodej Polski. Tym razem naszym gościem będzie komisarz UE ds. polityki regionalnej prof. Danuta Hübner.
    Temat spotkania: „Rozwój w świetle polityki regionalnej”.
    Spotkanie odbędzie się w środę, 27 maja 2009r. o godzinie 16.30 w sali 133 Wydziału Elektroniki i Technik Informacyjnych (ul. Nowowiejska 15/19).

Spotkanie będzie składało się z dwóch części:
    1. Prezentacja zaproszonego Gościa
    2. Rozmowa ze zgromadzonym audytorium
    Całość potrwa ok. 1,5 godziny.

Zapraszamy do odwiedzenia naszej strony internetowej
    http://www.amp-pw.pl
    Znajdziecie tam dalsze informacje dotyczące Akademii. Gorąco zachęcam również do potwierdzenia swojej obecności przez rejestrację na stronie. Wśród osób obecnych na spotkaniu zostaną rozlosowane odtwarzacze MP3!

Weź koniecznie swoich znajomych, daj znać wszystkim w okolicy i przyjdź - do zobaczenia w środę!
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)