PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

To samo pytanie w kwestii fizyki budowli
  • Anonim

jezeli chodzi o ekonomikę, to ja miałem zajęcia z Kulejewskim, i jestem bardzo zadowolony - nie tyle z treści merytorycznej, co z banalnego zaliczenia :)

A na fizyce budowli to chyba dwie panie prowadzace sa te same w kazdej grupie.

A jezeli chodzi o formalnosci, to chyba musisz isc na pierwsze cwiczenia i pogadac.
  • Anonim

Ja miałem ekonomikę z dr Nitką, żeby zaliczyć ten przedmiot na 5 trzeba było przynieść własnoręcznie napisane notatki z 2 ostatnich zajęć. Wątpię żeby gdzieś indziej było łatwiej zaliczyć.
  • AI

nie przesadzasz z tymi rygorami? "własnoręczne notatki"? ja nic takiego nie miałem i też miałem 5:-)
  • Anonim

Łohoho, okrutne wymagania, strach się bać;]
  • Anonim

pewnie juz kiedys taki temat byl zalozony ale nie moge go znalezc wiec zakladam nowy

czy ktos moze mi doradzic skoro mam 1 rok wyczyszczony bez kreski 2 czy wziazc awansem jakis przedmiot z 5 semestru i jezeli tak to jaki? czy po prostu lepiej nie brac dodatkowego przedmiotu zeby sie nie zajechac na 3 semestrze?

z gory dzieki za odp
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)