PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Maciek

Jest tu ktos kto wie jak sie robi sprawozdanie z laboratorium na CHB? Moze jakis skan, albo cos.. :>
    Z gory wielkie dzieki!!
  • Buła

opis jak zrobic sprawozdanie jest w ksiazce do cwiczen laboratoryjnych.
  • Tomasz

a moze ktos mial cwiczenia 4.1 i 8.1 i chcial by sie podzielic sprawozdaniem... ???
  • Maciek

Aha, dzieki! A w jakiej formie to ma byc? :> Podobno na A4. Ale w kratke? Czysta? ... :|
  • Szuli

czysta najlepsza, a jak jeszcze pod grila to juz w ogole :P
    a co do chemi i sprawozdan - jesli macie z Lukowskim nie ma co sie starac zbytnio :] liczy sie sztuka hehe
  • Małkin

heh...Wyluzuj z tą chemią, napisz cokolwiek w sprawozdaniu, żeby wyniki z ćwiczeń dobre były i jakieś bzdury przerobione z treści zawartej w książce...Chemia to mały problem jest, radze się na matmie skupić, albo na wykreślnej, bo dla mnie to jest dziwne...
    PS:Chyba ciężko uwalić sprawozdanie... :)
  • Sieraq

bo ja wiem czy tak ciężko...u nas w grupie wszyscy, którzy mieli ćwiczenie 7.1 uwalili sprawozdanie
  • Andrzej

z doswiadczenia wam powiem ze rzeczywisdcie na wykreslnej sie trzeba skupic...
  • Anonim

"a moze ktos mial cwiczenia 4.1 i 8.1 i chcial by sie podzielic sprawozdaniem... ???"

Bez przesady. W tych ćwiczeniach to akurat zero inwencji twórczej. Zajrzyj do skryptu chociaż. No może w 4.1 trzeba samemu reakcje napisać, ale to raczej poziom gimnazjum jest.
  • Tomasz

"No może w 4.1 trzeba samemu reakcje napisać, ale to raczej poziom gimnazjum jest."

Nie wazne czy poziom gimnazjum czy liceum - jesli ktos nic nie umi z chemii to raczej nie napisze zadnych reakcji...

p.s
    moze ktos napisac jak bedzie wygladac kolokwium?
  • Dorota W.

Z tego co pamiętam to kolokwium trwało 15 min, 3 pytanka, potem czeka się jak sprawdzą i po jakiś 30 min każdego wołają do siebie i jak maja jakieś wątpliwości to o coś dopytują. Jeśli się nie zaliczy to za tydzień jest odpowiedz ustna, kilka raczej łatwych pytań.
  • Przemek

"Jeśli się nie zaliczy to za tydzień jest odpowiedz ustna, kilka raczej łatwych pytań."

hihi a jak nie to za tydzien a jak nie to za kolejny i tak do skutku :) rekord, nie pamietam kogo, to chyba 13 podejsc do jednego kolosa :) na szczescie ostatecznie chyba wszyscy to zaliczyli.

Co do sprawek to, niechwalac sie, zrobilem tylko jedno; -) Garbacz troche mnie ganial ale wreszcie chyba sam zapomnial i dostalem wpis :)
  • Anonim

a Łukowski to czasem nawet nie zaglądał do zeszytu ze sprawkami - a jak zaglądał to tylko go kartkował...
  • Anonim

"Nie wazne czy poziom gimnazjum czy liceum - jesli ktos nic nie umi z chemii to raczej nie napisze zadnych reakcji... "

Zapewniam Cię, że z chemii jestem naprawdę beznadziejna przez duże B, ale z tym sobie poradziłam; )
  • pralina z marcepanem

kto byl ostatnio na wykladzie z chb?? kogo wam przypomina ten pan?
    http://www.sukinsyn.prv.pl
  • pralina z marcepanem

http://www.sukinsyn.prv.pl/
    tak bedzie latwiej
  • Anonim

talib? w sumie on był całkiem spoko
  • pralina z marcepanem

spoko? jakby jeszcze mowil dwa razy glosniej i trzy razy ciekawiej to daloby sie tam wytrzymac. ja osobiscie spalam...
  • Dorota W.

Nasz rocznik był sprytny i jak przychodził przed wykładem facet który ścierał tablice to pytaliśmy się czy nie wie z kim mamy wykład. Jak mówił że z profesorem to wszyscy zostawali a jak z "talibem" to połowa się zmywała do domu bo to był ostatni nasz wykład. Jednak pod koniec semestru przestał nam mówić (udawał że nie wie) bo jakoś dziwnie na wykładach z talibem była kiepska frekfencja; )
  • Anonim

heheheh dobre... my robilismy dokladnie odwrotnie:P
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)