-
Maciek
Jest tu ktos kto wie jak sie robi sprawozdanie z laboratorium na CHB? Moze jakis skan, albo cos.. :>
Z gory wielkie dzieki!! -
Buła
opis jak zrobic sprawozdanie jest w ksiazce do cwiczen laboratoryjnych. -
Tomasz
a moze ktos mial cwiczenia 4.1 i 8.1 i chcial by sie podzielic sprawozdaniem... ??? -
Maciek
Aha, dzieki! A w jakiej formie to ma byc? :> Podobno na A4. Ale w kratke? Czysta? ... :| -
-
Szuli
czysta najlepsza, a jak jeszcze pod grila to juz w ogole :P
a co do chemi i sprawozdan - jesli macie z Lukowskim nie ma co sie starac zbytnio :] liczy sie sztuka hehe -
Małkin
heh...Wyluzuj z tą chemią, napisz cokolwiek w sprawozdaniu, żeby wyniki z ćwiczeń dobre były i jakieś bzdury przerobione z treści zawartej w książce...Chemia to mały problem jest, radze się na matmie skupić, albo na wykreślnej, bo dla mnie to jest dziwne...
PS:Chyba ciężko uwalić sprawozdanie... :) -
Sieraq
bo ja wiem czy tak ciężko...u nas w grupie wszyscy, którzy mieli ćwiczenie 7.1 uwalili sprawozdanie -
Andrzej
z doswiadczenia wam powiem ze rzeczywisdcie na wykreslnej sie trzeba skupic... -
Anonim
"a moze ktos mial cwiczenia 4.1 i 8.1 i chcial by sie podzielic sprawozdaniem... ???"
Bez przesady. W tych ćwiczeniach to akurat zero inwencji twórczej. Zajrzyj do skryptu chociaż. No może w 4.1 trzeba samemu reakcje napisać, ale to raczej poziom gimnazjum jest. -
Tomasz
"No może w 4.1 trzeba samemu reakcje napisać, ale to raczej poziom gimnazjum jest."
Nie wazne czy poziom gimnazjum czy liceum - jesli ktos nic nie umi z chemii to raczej nie napisze zadnych reakcji...
p.s
moze ktos napisac jak bedzie wygladac kolokwium? -
Dorota W.
Z tego co pamiętam to kolokwium trwało 15 min, 3 pytanka, potem czeka się jak sprawdzą i po jakiś 30 min każdego wołają do siebie i jak maja jakieś wątpliwości to o coś dopytują. Jeśli się nie zaliczy to za tydzień jest odpowiedz ustna, kilka raczej łatwych pytań. -
Przemek
"Jeśli się nie zaliczy to za tydzień jest odpowiedz ustna, kilka raczej łatwych pytań."
hihi a jak nie to za tydzien a jak nie to za kolejny i tak do skutku :) rekord, nie pamietam kogo, to chyba 13 podejsc do jednego kolosa :) na szczescie ostatecznie chyba wszyscy to zaliczyli.
Co do sprawek to, niechwalac sie, zrobilem tylko jedno; -) Garbacz troche mnie ganial ale wreszcie chyba sam zapomnial i dostalem wpis :) -
Anonim
a Łukowski to czasem nawet nie zaglądał do zeszytu ze sprawkami - a jak zaglądał to tylko go kartkował... -
Anonim
"Nie wazne czy poziom gimnazjum czy liceum - jesli ktos nic nie umi z chemii to raczej nie napisze zadnych reakcji... "
Zapewniam Cię, że z chemii jestem naprawdę beznadziejna przez duże B, ale z tym sobie poradziłam; )
-
pralina z marcepanem
kto byl ostatnio na wykladzie z chb?? kogo wam przypomina ten pan?
http://www.sukinsyn.prv.pl -
pralina z marcepanem
-
Anonim
-
pralina z marcepanem
spoko? jakby jeszcze mowil dwa razy glosniej i trzy razy ciekawiej to daloby sie tam wytrzymac. ja osobiscie spalam... -
Dorota W.
Nasz rocznik był sprytny i jak przychodził przed wykładem facet który ścierał tablice to pytaliśmy się czy nie wie z kim mamy wykład. Jak mówił że z profesorem to wszyscy zostawali a jak z "talibem" to połowa się zmywała do domu bo to był ostatni nasz wykład. Jednak pod koniec semestru przestał nam mówić (udawał że nie wie) bo jakoś dziwnie na wykładach z talibem była kiepska frekfencja; ) -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne