-
Kamil ®
Nie było mi dane zaliczyć ćwiczeń z mechany; / wcześniej gdzieś przeczytałem, że wiąże się to z " niekończącą opowieścią o naszym wydziale" :D, co to ma znaczyć?? i czy w takim przypadku jest sens dalej się męczyć?? jakie są tego dalsze konsekwencje, tzn. ile ta "opowieść" będzie trwała?? -
wujek_tomek
w mojej grupie bylo sporo osob, ktore nie zaliczyly rok wczesniej. jesli masz wszystko zaliczone to raczej mozna dalej studiowac, tylko masz opozniona wydymalke. -
Bartek
idziesz na pościg z mechany, w tym samym czasie latasz normalnie na wydyme..... powodzenia -
-
" idziesz na pościg z mechany, w tym samym czasie latasz normalnie na wydyme..... powodzenia"
można chodzić na wydymałę mając niezaliczoną MT? -
-
Bartek
jakoś ja tak chodze, w tym semesrze dopiero zaliczyłem ćw i teraz mam zamiar egzamin z mechany
mogłem chodzić i na ćw wydymały I jak i II ale do egzaminu nie moge podejść -
Irek
ale ćwiczenia mogłeś zaliczyć? czy tylko mogłeś chodzić? bo chodzić to i ja pewnie moge....tylko że na liście obecności by mnie nie było... -
Bartek
mogłem zaliczyć, jeszcze jedno info że chodze na wieczorowe więc może to coś zmienia -
Dorota W.
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa
- Załóż własne grono tematyczne