PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Kamil ®

Nie było mi dane zaliczyć ćwiczeń z mechany; / wcześniej gdzieś przeczytałem, że wiąże się to z " niekończącą opowieścią o naszym wydziale" :D, co to ma znaczyć?? i czy w takim przypadku jest sens dalej się męczyć?? jakie są tego dalsze konsekwencje, tzn. ile ta "opowieść" będzie trwała??
  • wujek_tomek

w mojej grupie bylo sporo osob, ktore nie zaliczyly rok wczesniej. jesli masz wszystko zaliczone to raczej mozna dalej studiowac, tylko masz opozniona wydymalke.
  • Bartek

idziesz na pościg z mechany, w tym samym czasie latasz normalnie na wydyme..... powodzenia
  • -

" idziesz na pościg z mechany, w tym samym czasie latasz normalnie na wydyme..... powodzenia"

można chodzić na wydymałę mając niezaliczoną MT?
  • Bartek

jakoś ja tak chodze, w tym semesrze dopiero zaliczyłem ćw i teraz mam zamiar egzamin z mechany
    mogłem chodzić i na ćw wydymały I jak i II ale do egzaminu nie moge podejść
  • Irek

ale ćwiczenia mogłeś zaliczyć? czy tylko mogłeś chodzić? bo chodzić to i ja pewnie moge....tylko że na liście obecności by mnie nie było...
  • Bartek

mogłem zaliczyć, jeszcze jedno info że chodze na wieczorowe więc może to coś zmienia
  • Dorota W.

ojjj dużo zmienia :p
    Na dziennych już dawno nie ma pościgów!!!
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)