PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1860]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pimp my road

Poszukuje programiku (sprawdzonej wersji ofk:) tj. "waszej")
    jeszcze mnie u was nie ma i mam nadzieje ze bede, ale chetnie bym sie z nim zaznajomil.
    Proponuje priv:)
  • Perczo(L)

Że o co kaman ?? :D
  • Anonim

ze o to chce zrodlo autocada 2007 pl; p
    najlatwiej w akademiku; ] bo mamy oryginalne wersje i kazdy ma licencje na kilka stanowisk wiec kazdy Ci moze odstapic
  • pimp my road

heh ok
  • Kuba

na I semestrze to, z tego co pamietam jest tylko zabawa w kreslarza;)poczekaj az Cie przyjma i nie wywala po I semestrze, zreszta tak samemu to chyba niewiele mozna obczaic, szczegolnie w 3D.
  • Anonim

hehe niby racja, poki co nie tluklismy cada; ]
    ale jesli chlopak sie bedzie chcial nauczyc stawiac kreski to tutoriale w necie znajdzie od razu, a to sie moze przydac, 3D poki co nie jest potrzebne na 1 roku wiec tez ujdzie,
    a znajomosc Cada moze przydac sie do kreski zeby arkusze robic,
    zawsze to troche inaczej robic na kompie niz siedziec z nosem 20 cm nad kartka i cisnac linijke; ]
  • powoli powolutku...:)

hehe....ale mnie rozśmieszyłeś....!!!!:)
    moim zdaniem lepiej sobie powtórz analize i algebre z LO,,,bo bedziesz musiał chodzić na uzupełniające zajecia przez caly październik...a Cadem to się nie przejmuj...zdążysz się nauczyć jeszce...no chyba że masz wczesne aspiracje do sleczenia godzinami przy kompie..
    a jeśli Ci okropniście już zależy na tym programie to możesz sam sobie go ściagnąć z witryny Autodeska,,są to wersje edukacyjne, wiec spokojnie bez obaw mozesz korzystać..
    pozdrawiam...
  • Kuba

moze to tylko taki sesyjny nastroj, ale lepiej sie zapoznac doglebnie z regulaminem ile trzeba miec punktow zeby nie szukac swojej szansy na Wyspach, a nie marzyc o ciekawych studiach na tym wydziale:)
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)