PW - Inżynieria Lądowa (IL) [1848]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • optymistiq

Ktoś już zaczął robić sprawozdania?
  • littlefrog

ja mam stare i z lekkimi błędami ale coś tam zawsze można zerżnąć; )
    tylko podaj @ bo nie chce mi sie tego na serwer wgrywac.
    aha, laborki u starego Ostromeckiego jeśli to ma jakieś znaczenie; )
  • Dorota W.

oo to ja też skorzystam jeśli można. Właśnie z nim miałam laborki

9kwiatek@wp.pl
  • Anonim

Uważajcie na przodki. Ja sam znalazłem w przodkach z laborek naprężenia rozciągające w betonie 60 MPa, albo naprezenia od zginania z takim samym znakiem z góry i z dołu przekroju :DDD
  • littlefrog

dlatego nie odpowiadam za ich bezbłędność; )
  • optymistiq

jeszcze mam prośbę. potrzebuje wyników z laborek z tego roku. najlepiej od kogoś z grupy ostromęckiego z czwartku z godz 8. nie mam wyników z pierwszego laboratorium ew może być z któregoś innego terminu bo już sie dogadałem z nim że mogę wziąć inne jak nie uda mi się z kimś skontaktować.
  • Figo

Nie wie ktos czy juz od jutra zaczynaja sie laborki z betonow? I czy sa to juz normalne obowiazkowe pierwsze zajecia z lab czy sa to np zajecia organizacyjne i nie trzeba przychodzic?
  • maciek

bardzo dobre pytanie, jakby ktos byl zorientowany w temacie to czekamy na inforamcje
  • maciek

ok info od Michała G. jest takie ze jutro gr6 na zajeciach na 8.30 ma konsultacje w ramach zajec, tak wiec POZDRAWIAM wszystkich ktorzy chcieliby dluzej pospac
  • Anonim

To luz, szkoda, że przeczytałam już po śniadaniu:)
| |

Wydział Inżynierii Lądowej (IL) Politechniki Warszawskiej (PW) http://www.il.pw.edu.pl

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (3)